gondolom a barca se lesz elővéve hogy mennyit költenek, ha ti vesztek 150-ért valakit most, meg ők megint vagy 2 embert. elvégre ti is vettetek valakit drágán

HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 26., csütörtök 18:17
Kontakt volt, lökés nem. Meg kellett próbálnia a támadónak.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. április 26., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 26., csütörtök 17:41
Lesznek itt meg nagy koppanasok.KAG írta:But the misfortune struck Bayern and permitted Madrid to sneak through again with two away goals intact.
Takarodj ...![]()
.... sneak through AGAIN
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 26., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 26., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 26., csütörtök 17:27
Ne a City legyen mar a merce. Nekunk pl az egesz vedelmunk nem volt 80 milla kis tulzassal.wxyz írta:Viszont a védelmük többi része jelentősen olcsóbb volt, mint a Cityé.
Lovren volt 25-30 millió, Robertson és Karius pár milliós igazolások, Arnold a tartalékból került fel.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 26., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. április 26., csütörtök 17:20
Ráprüszköltem a monitorra, takarodj már.H.E.H.E. írta:persze hogy negyedannyiba, mert ő egyedül van, a többiek 5ensucre írta:Ot sajnos nem tudom, hogy ki.
De ha virgil van dijk-ra gondolsz, o negyed annyiba, mint az ederson-walker-laporte-stones-mendy hatso sor.![]()
2+2 is 4 quik maths
https://www.youtube.com/watch?v=KZgjdQwuUb8
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 16:56
persze hogy negyedannyiba, mert ő egyedül van, a többiek 5ensucre írta:Ot sajnos nem tudom, hogy ki.
De ha virgil van dijk-ra gondolsz, o negyed annyiba, mint az ederson-walker-laporte-stones-mendy hatso sor.
HozzászólásSzerző: matador » 2018. április 26., csütörtök 16:32
Ezek kik amúgy?sucre írta:Ot sajnos nem tudom, hogy ki.
De ha virgil van dijk-ra gondolsz, o negyed annyiba, mint az ederson-walker-laporte-stones-mendy hatso sor.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 16:25
Aha, de Ő csak egy ember.sucre írta:Ot sajnos nem tudom, hogy ki.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 26., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 16:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. április 26., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 15:53
ezen megakadt a szemem(nincs 300 milliója eltapsolni állami pénzt a védelemre - ugye pep
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 15:44
sucre írta:Én valahogy nem látok abban logikát, hogy rajtunk lenne extra nyomás. Az előzetes elvárás nekünk az volt, hogy jussunk tovább a csoportból, klopp lépésről-lépésre építi a csapatát (nincs 300 milliója eltapsolni állami pénzt a védelemre - ugye pep). majd továbbmentünk először a portó ellen, jött a city, továbbmentünk, most roma. ezek extra meccsek. Az önbizalom meg van, hogy megnyerhetjük, hiszen szurkolók vagyunk, a játékosok meg nem mehetnek ki 0 önbizalommal. De azon kívül, hogy döntő - ami alapjában jár egy nyomással- nem lesz rajtunk teher, hiszen egy korszakos reallal játszhatjuk azt - ha bejut mindkét csapat.
Még az se vonatkozhat ránk, mint tavaly a juve-ra, hogy egy viszonylag korszakos, kiöregedő juve ténylegesen utolsó esélye volt bl-t nyerni (pl. buffon, chiellini). fiatal csapat vagyunk, folyamatosan javulunk. ha a bl-t nézzük, akkor angol földről racionálisan a city-pool duó lesz meghatározó csapat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 26., csütörtök 15:21
Nottingham is.Süti írta:A pool azért régen nyert valamire való kupát. Rajtuk lesz nyomás a döntőben.
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 15:13
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem