H.E.H.E. írta:]jön a kisgyerek braziliából.
nem írnám le még, fél év alatt összeállhat nála a kép, nagyot fejlődhet, még növésben van, 18 éves.
Tudom, hogy Te bízol benne, mint aki várat épít homokra (

Spec vele kapcsolatban lehetne végre igazad.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. április 26., csütörtök 15:26
H.E.H.E. írta:]jön a kisgyerek braziliából.
nem írnám le még, fél év alatt összeállhat nála a kép, nagyot fejlődhet, még növésben van, 18 éves.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 15:14
Ilyen apróságokkal nem foglalkozunk.kelemen.istvan írta: Az a Juve ellen bukó, nem?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 26., csütörtök 15:12
Az a Juve ellen bukó, nem?Süti írta:Ajaj, pedig jól jött volna ha nyújtja a veretlenbéel rekordját kedden.Realista24 írta:MARCA: Carvajal out for 2-3 weeks with a thigh injury. He could play the #UCL final if Real Madrid qualify.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 15:04
Elvileg lesz Nacho, gyakorlatilag majd kiderül.V. Mester 77 írta:És Nacho lesz a visszavágón? Vagy majd Lucas megoldja?Realista24 írta:MARCA: Carvajal out for 2-3 weeks with a thigh injury. He could play the #UCL final if Real Madrid qualify.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 15:03
Ajaj, pedig jól jött volna ha nyújtja a veretlenbéel rekordját kedden.Realista24 írta:MARCA: Carvajal out for 2-3 weeks with a thigh injury. He could play the #UCL final if Real Madrid qualify.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. április 26., csütörtök 14:59
És Nacho lesz a visszavágón? Vagy majd Lucas megoldja?Realista24 írta:MARCA: Carvajal out for 2-3 weeks with a thigh injury. He could play the #UCL final if Real Madrid qualify.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 14:58
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 14:48
anno ez 1 darab dortmundi sokgólos meccséből él a mai napig, én még nem láttam jól játszani és/vagy gólokat lőni kemény, nagy meccsen nagy csapat ellen.Bennem felmerült a kérdés, hogy akik fehérben szeretnék látni Lewát, azok mit szólnának ha a tegnapi produktumát nálunk hozza egy BL elődöntőben?
jön a kisgyerek braziliából.Igazából szomorú leírni, de a mostani felhozatal mellett meg kell becsülni Benzemát. Nálam ez azt jelenti, hogy MINDENKÉPP hoznék fiatal csatárt kísérletezni, de őt minden körülmények között megtartanám.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. április 26., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 14:19
1. CasemiroCS0ki írta:Mi sem vagyunk annyira gyorsak középen, de ez a tegnapi BM tetű lassú középpályával bírt. Azon a részen többet vártam tőlünk, jóval. Lehet hogy tényleg kovacic megindulásai hiányoztak onnét, de azt hittem jobban kigurigázzuk őket. Nem tetszett, hogy ott van a modric, isco, kroos hármas, akiktől azt várnám, hogy 10 letámadó játékost is kigurigáznak, mert pár éve mintha még ez is lett volna, kroos-modric 5 ellenfél között passzolgatott lazán, most meg képtelenek voltunk megtartani a labdát a vége felé.
Nyilván hozzá kell tenni azt is, hogy a meccs idejének jó részében az eredmény nekünk volt jó, ha 2-0-ra elmennek a félidőben, jó eséllyel mi birtokoltuk volna a labdát többet. De ez a labdaeldugás nem akar menni nekünk az utóbbi időben, még a bajnokságban a kisebb csapatok ellen is gyakran ez van. Erre nagyobb hangsúlyt lehetne fektetni edzéseken, mert vannak helyzetek, amikor ez nagyon hasznos tud lenni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 26., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 26., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 14:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 26., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 26., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 26., csütörtök 13:55
Ez okés, de a tegnapi cserék közül én mást nem mertem volna berakni(A padon Casilla, Vallejo, Benzema, Bale, Theo, Asensio és Kovacic ülnek.). Gyengének nem gyenge, csak ha valaki a kezdőből megsérül akkor már nem nagyon van kivel a padot feltölteni... aki ha kell lendületet vinne a játékba. Egyedül Vallejo-val nincs gondom csak kár hogy sérülékeny. Bale, Llorrente, Hakimi, Theo nálam kuka.Realista24 írta:Azért a padunk közel sem gyenge, ezt ismerjük el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 13:51
Azért a padunk közel sem gyenge, ezt ismerjük el.rashidm írta:Az ok, hogy sok sérültjük van, csak:Anthony írta:De miért bakker, a fél csapatuk hiányzott, középpályán volt egy szem Havi Martinez, ott meg kellett volna fogni őket. Mégiscsak mi vagyunk a kétszeres bl győztesek.
Jó, nem ez volt a taktika, hanem az hogy átadjuk a terepet, és azt is elismerem, hogy mi tudtunk volna fennebb kapcsolni, ha szükség lett volna rá.
-nálunk a szélsővédők formán kívül
-Case nem megfelelő ilyen csapat ellen
-Bale haszontalan és plusz egy fő
-Nacho hiányzik leginkább
-Theo+Hakimi max bajnokságban használható.
-Ami az egyik legaggasztóbb Modric-Kroos is el van fáradva
Szóval elmondhatjuk hogy a padunk nagyon karcsú. Nem vagyunk sokkal jobbak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 26., csütörtök 13:50
Az ok, hogy sok sérültjük van, csak:Anthony írta:De miért bakker, a fél csapatuk hiányzott, középpályán volt egy szem Havi Martinez, ott meg kellett volna fogni őket. Mégiscsak mi vagyunk a kétszeres bl győztesek.
Jó, nem ez volt a taktika, hanem az hogy átadjuk a terepet, és azt is elismerem, hogy mi tudtunk volna fennebb kapcsolni, ha szükség lett volna rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 13:44
Dehogy tudják. A tipikus az, ha gólt kapunk, hiába van még másfél meccs vissza, már kiesésről írnak. Butákok.BlancoMark írta:Rashidm+1
Ertem en, hogy az elovo evek utan hatalmas az elvaras a csapat irant, de azert az is baromi ritka ha valaki otthon veri a Munchent, nem hogy meg dominalva.
Es mi ezt haromszor tettuk meg egymas utan egy BL-parharcban... Remelem tudjatok ez mekkora dolog.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 26., csütörtök 13:42
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem