Realista24 írta:A játékvezető kettes osztályzatot kapott a Bildtől, amitől csak az egyes lehetett volna jobb. Ez mindent elmond szerintem.
na ehhez akartam még mondani valamit tegnap, csak már nem esett jól pötyögni. a játékvezető tevékenységéről annyit, hogy jól vezette a meccset összességében, de kurva nagy szerencséje, hogy nem volt kétes szituáció sem a 16-oson belül, sem a leseknél (bár 100%ig biztos vagyok benne, hogy az összes egyvonalat is visszafújták volna). a munkájához még annyit, hogy néha túlzásba vitte ezeket a nem fújok/adok lapot témát.
carvajalnak egyértelműen jár volna a sárga, és a végén valamelyik bayernesnek is, aki marcelot buktatta. azért még szabadot se adott, nem hogy lapot, és ott nézte végig 6 méterről. azt amit meg néhány játékosuk csinált az ítéleteknél...hát én komolyan nem értem.
csak meg kell nézni, hogy mit csinált ribéry vagy thiago egy-egy ellenük fújt ítéletnél, aztán megnézni hogy fogadta casemiro pl a sárgáját.
ribéry sárgát kapott, majd elkezdte bökdösni a bírót. ott azért már mehetett is volna neki a második. bíróhoz nem érünk hozzá. thiago meg amit lerendezett, hogy megroggyanva üvölti hogy mit csinál a bíró, meg nagypofájúan mutatja, hogy tegye fel a szemüveget miközben szintén ordít. na az is csak a bírón múlt hogy nem sárga. és akkor ilyenek bíróznak meg csalóznak, miközben a saját játékosaik agyhalottak, de a bíróra könnyebb ezt fogni, mint otthon keresni a hibát.
eközben casemiro mit csinált a sárgánál (ami teszem hozzá szerintem tiszta labda volt) nézett hogy mivan, aztán mosolygott egyet és ennyi. nem mászott bele a bíró arcába, nem mutatta, hogy gyépés.