Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2018. április 26., csütörtök 10:46

Anthony írta:
Csabi írta: a játékvezető tevékenységéről annyit, hogy jól vezette a meccset összességében, de kurva nagy szerencséje, hogy nem volt kétes szituáció sem a 16-oson belül, sem a leseknél
Dehogy nem volt. Bár végülis ez nem kétes szitu, tiszta 11-es!!

https://www.facebook.com/fcbclubb/video ... 993485378/
Első percben nem illik ilyenért tizit fújni. :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 26., csütörtök 10:40

ah. tegnap mindketten elképesztőt játszottak ramosszal. öröm volt nézni őket. talán ilyen jól még soha nem játszottak együtt.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. április 26., csütörtök 10:37

Varanera nyomtam. A nyurga lábaival mindenhova odaér, csak minden ütközésnél féltem, hogy kettétörik mint a ropi.

Akiröl kevés szó esik de szerintem (megint) jól szállt be az Kovacic. Megint volt egy két megindulása, és egy sárgát is kiharcolt. HA ven egy kis területe akkor tud menni mint a tank.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 10:12

Csabi írta:nem. pedig olyan szépen berakta. :(
Be baszki, de kummára kéz volt sajnos. :-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 26., csütörtök 10:11

nem. pedig olyan szépen berakta. :(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 10:10

Csabi írta:
MorataMartin írta:Én vagyok nagyon elvakult ha az mondom nem vagyok 100% meggyőzödve hogy Ronaldo kezezett a gólja előtt?
tegnap óta nem láttam meggyőző kameraállást. ami volt, abból nem lehet megállapítani.
Nem láttál? Egyértelmű kéz volt. Mindenhonnan jól látszik.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 26., csütörtök 10:10

MorataMartin írta:Én vagyok nagyon elvakult ha az mondom nem vagyok 100% meggyőzödve hogy Ronaldo kezezett a gólja előtt?
Ahogy ferni is írta, nem sok köze volt a vállához, ellenben a karjához annál több.
Sajnos. :/

Pedig pazarul befejezte!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 9:25

Csabi írta:
Realista24 írta:A játékvezető kettes osztályzatot kapott a Bildtől, amitől csak az egyes lehetett volna jobb. Ez mindent elmond szerintem.
na ehhez akartam még mondani valamit tegnap, csak már nem esett jól pötyögni. a játékvezető tevékenységéről annyit, hogy jól vezette a meccset összességében, de kurva nagy szerencséje, hogy nem volt kétes szituáció sem a 16-oson belül, sem a leseknél (bár 100%ig biztos vagyok benne, hogy az összes egyvonalat is visszafújták volna). a munkájához még annyit, hogy néha túlzásba vitte ezeket a nem fújok/adok lapot témát.

carvajalnak egyértelműen jár volna a sárga, és a végén valamelyik bayernesnek is, aki marcelot buktatta. azért még szabadot se adott, nem hogy lapot, és ott nézte végig 6 méterről. azt amit meg néhány játékosuk csinált az ítéleteknél...hát én komolyan nem értem.

csak meg kell nézni, hogy mit csinált ribéry vagy thiago egy-egy ellenük fújt ítéletnél, aztán megnézni hogy fogadta casemiro pl a sárgáját.

ribéry sárgát kapott, majd elkezdte bökdösni a bírót. ott azért már mehetett is volna neki a második. bíróhoz nem érünk hozzá. thiago meg amit lerendezett, hogy megroggyanva üvölti hogy mit csinál a bíró, meg nagypofájúan mutatja, hogy tegye fel a szemüveget miközben szintén ordít. na az is csak a bírón múlt hogy nem sárga. és akkor ilyenek bíróznak meg csalóznak, miközben a saját játékosaik agyhalottak, de a bíróra könnyebb ezt fogni, mint otthon keresni a hibát.

eközben casemiro mit csinált a sárgánál (ami teszem hozzá szerintem tiszta labda volt) nézett hogy mivan, aztán mosolygott egyet és ennyi. nem mászott bele a bíró arcába, nem mutatta, hogy gyépés.
Volt egy kamera állás Casemironál, Jamest rúgta agyon. A müncheniek meg tényleg elhitették tavaly saját magukkal, hogy az csak a bírón múlott. Ribery mindig is alattomos patkány volt, arról nem is beszélve, hogy tegnap is dobálta magát. Amúgy a tv látványosan nem ismételte a főbb szitukat.

Ja és CR is dobálta magát az elmúlt meccseken, jó lenne, ha befejezné, mert sárgás lesz lassan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 26., csütörtök 9:23

Anthony írta:
Csabi írta: a játékvezető tevékenységéről annyit, hogy jól vezette a meccset összességében, de kurva nagy szerencséje, hogy nem volt kétes szituáció sem a 16-oson belül, sem a leseknél

https://imgur.com/a/aGhSxcm

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 26., csütörtök 9:09

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 26., csütörtök 9:03

mondjuk ha jövőhétre lesz már alaba akkor nagyon büntetni fog az alaba-ribery bal oldal. még így is azt csinált ribery egyedül amit akart. 35 évesen. nem szabad nekik ennyi teret adni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. április 26., csütörtök 9:01

Színtiszta felkar volt, azzal vette át, vállához hozzá se ért a labda.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 26., csütörtök 9:00

tegnap óta nem láttam meggyőző kameraállást. ami volt, abból nem lehet megállapítani.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. április 26., csütörtök 9:00

Én vagyok nagyon elvakult ha az mondom nem vagyok 100% meggyőzödve hogy Ronaldo kezezett a gólja előtt?

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 26., csütörtök 8:59

Realista24 írta:A játékvezető kettes osztályzatot kapott a Bildtől, amitől csak az egyes lehetett volna jobb. Ez mindent elmond szerintem.
na ehhez akartam még mondani valamit tegnap, csak már nem esett jól pötyögni. a játékvezető tevékenységéről annyit, hogy jól vezette a meccset összességében, de kurva nagy szerencséje, hogy nem volt kétes szituáció sem a 16-oson belül, sem a leseknél (bár 100%ig biztos vagyok benne, hogy az összes egyvonalat is visszafújták volna). a munkájához még annyit, hogy néha túlzásba vitte ezeket a nem fújok/adok lapot témát.

carvajalnak egyértelműen jár volna a sárga, és a végén valamelyik bayernesnek is, aki marcelot buktatta. azért még szabadot se adott, nem hogy lapot, és ott nézte végig 6 méterről. azt amit meg néhány játékosuk csinált az ítéleteknél...hát én komolyan nem értem.

csak meg kell nézni, hogy mit csinált ribéry vagy thiago egy-egy ellenük fújt ítéletnél, aztán megnézni hogy fogadta casemiro pl a sárgáját.

ribéry sárgát kapott, majd elkezdte bökdösni a bírót. ott azért már mehetett is volna neki a második. bíróhoz nem érünk hozzá. thiago meg amit lerendezett, hogy megroggyanva üvölti hogy mit csinál a bíró, meg nagypofájúan mutatja, hogy tegye fel a szemüveget miközben szintén ordít. na az is csak a bírón múlt hogy nem sárga. és akkor ilyenek bíróznak meg csalóznak, miközben a saját játékosaik agyhalottak, de a bíróra könnyebb ezt fogni, mint otthon keresni a hibát.

eközben casemiro mit csinált a sárgánál (ami teszem hozzá szerintem tiszta labda volt) nézett hogy mivan, aztán mosolygott egyet és ennyi. nem mászott bele a bíró arcába, nem mutatta, hogy gyépés.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 26., csütörtök 8:21

dzsi91 írta:Rég basztam fel magam ennyire bl meccsünkön(mondjuk pont az előző körben xd).Az eredmény jó de mi volt ez a pocsék játék,hát ezt a münchent agyon lehetett volna verni... semmi nem dőlt el ,Ramos és Varane beton volt.Ahogy a kapitány mondja ezt be kell fejezni,de hogy ennek a gyökkettő bayernek hagytunk esélyt a visszavágóra hatalamas hiba.

De az eredmény jó,sőt lehet alá is írtam volna a meccs előtt.De látva a bajorokat így már annyira nem tetszik.

Mondjuk jó dolgomban azt sem tudom kinek a könnyeit igyam, jár a pacsi a csapatnak meg egy seggberúgás is azért.

Azért az eurobarsza még mindig hatalmas élmény ilyenkor,imádom.
Hát jah, az eredményen kívül nem nagyon tudok örülni. Én legalábbis arra számítottam, hogy ledomináljuk a Bayernt, mint a Juvét idegenben, erre mit kellett nézni? A fél kezdője hiányzott a Bayernnek, mégis ők voltak a dominánsabbak, a helyzetek, meg a játék képe alapján nyerhettek volna vagy 3 góllal. Itt röhögitek Riberyt közben akkor húzta csőbe Carvajalt, amikor akarta, nem volt más, de jól tolta az öreg.
Nálunk Isco nem is értem miért volt a pályán? De legalább jól cserélt Zidane, igaz Kova jöhetett volna hamarabb is. El sem hiszem, hogy ezt írom, de Benzemát is kezdetni kellett volna.

A bíróhoz csak annyit, hogy Boateng az 1. percben 100%-os sárgát úszott meg, gondolom olyankor "nem illik". Aztán ott van a Marcelo eset, ha az nem sárga, akkor megint nem tudom mi az. Egyébként egész jól fújt, és nem kezdett el lapokat osztogatni mindenre.

Kedden remélem jobban odateszik magukat a srácok, mert egy kicsit jobb helyzetkihasználással nem elképzelhetetlen 2-3 Bayern gól.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 8:15

Azok, akik azt mondják, hogy nem bízok Bale-ben, nem az igazat mondják.
Jogos, hiszen ahhoz hogy ne bízzon benne, foglalkoznia kéne vele. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 7:58

Kerlon írta:
Realista24 írta:Szerintem túltoljátok ezt a Marcelo kérdést. Oké, hogy fennragadt, de nézzétek vissza.
Hét Real játékosra jut három Bayernes, plusz ott van még Navas. A hétből, aki a félpálya körül volt, csak kettő ér vissza időben, kettő már az indítást benézi és ütemhátrányban van, a másik három meg hátra sem fut.

Madártávlatból látszik a legjobban, hogy az indítás után kétszer annyian vagyunk, mint a bajorok. Hova kellett volna ide Marcelo? Egyértelműen az végezte rosszul a dolgát, akinek az a feladata, hogy visszazárjon, amikor a brazil előremegy.

A kép mindent elmond, 6 vs 4, szar helyezkedés, távoli emberfogás, és a végén a kapushiba.. Az indítást meg nézze vissza mindenki, hogy mennyire benézték.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... _mad_s.png

De ez van, felálltunk belőle.
Én leírtam, hogy Kroos és Casemiro is csúnyán benézte. Nem tudom mit vársz még, de attól még mindig nem tudom, hogy Marcelo mégis mi a büdés fenét gondolt. Szimpla fegyelmezetlenség. Neki áll szórakozni a kirúgott labdával a partvonalon kívül?? wtf
Mondjuk elsőként nem kell magadra venni, amit írok :mrgreen:

Marcelo meg ilyen, tudta, hogy vannak hátul elegen, betolta a sétálóst. Ez van, úgysem ért volna hátra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 7:56

Realista24 írta:Szerintem túltoljátok ezt a Marcelo kérdést. Oké, hogy fennragadt, de nézzétek vissza.
Hét Real játékosra jut három Bayernes, plusz ott van még Navas. A hétből, aki a félpálya körül volt, csak kettő ér vissza időben, kettő már az indítást benézi és ütemhátrányban van, a másik három meg hátra sem fut.

Madártávlatból látszik a legjobban, hogy az indítás után kétszer annyian vagyunk, mint a bajorok. Hova kellett volna ide Marcelo? Egyértelműen az végezte rosszul a dolgát, akinek az a feladata, hogy visszazárjon, amikor a brazil előremegy.

A kép mindent elmond, 6 vs 4, szar helyezkedés, távoli emberfogás, és a végén a kapushiba.. Az indítást meg nézze vissza mindenki, hogy mennyire benézték.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... _mad_s.png

De ez van, felálltunk belőle.
Én leírtam, hogy Kroos és Casemiro is csúnyán benézte. Nem tudom mit vársz még, de attól még mindig nem tudom, hogy Marcelo mégis mi a büdés fenét gondolt. Szimpla fegyelmezetlenség. Neki áll szórakozni a kirúgott labdával a partvonalon kívül?? wtf
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 26., csütörtök 7:56

Számomra is az elmúlt időszak legjobb játékvezetése volt.
Picit túlságosan is engedte a kemény játékot, ennyit lehet ellene felhozni.
De legalább nem tördelte meg fújta szarrá a meccset cserébe.
ZIDANE

Vissza: