A játék képe alapján az 1-3 ugyanannyira reális lenne, mint a 2-2. Legyenek elvárásaink, de túlzásokba ne essünk. Az Allianzban nem alap elvárás, hogy teljesen lenyomjuk és tönkreverjük a Bayernt. Tiszteljük az ellenfelet és lehetőleg ne vágjuk fel az ereinketAnthony írta:Hát jah, az eredményen kívül nem nagyon tudok örülni. Én legalábbis arra számítottam, hogy ledomináljuk a Bayernt, mint a Juvét idegenben, erre mit kellett nézni? A fél kezdője hiányzott a Bayernnek, mégis ők voltak a dominánsabbak, a helyzetek, meg a játék képe alapján nyerhettek volna vagy 3 góllal. Itt röhögitek Riberyt közben akkor húzta csőbe Carvajalt, amikor akarta, nem volt más, de jól tolta az öreg.

A másik dolog, nem igazán értem, hogy James mit nézett, amikor olyat nyilatkozik, hogy kettőből kettőt belőttünk és ennyi volt a történet. Optikailag lehet, hogy jól mutat az 5x százalékos labdatartás, de kimondottan nagy helyzetől talán ha 3 (Lewa, Müller, Ribéry) volt a Bayernnek.
Főleg akkor nem illik, ha nem volt akadályoztatva a játékos. Már továbbjátszotta a labdát, amikorra ki van hegyezve a lassítás. Egyébként túl negatív vagy, sztem jelen pillanatban 60-40-re állnak az esélyek.mia san mia írta:Első percben nem illik ilyenért tizit fújni.