Az egész barca védelmet Piqué tartja össze...

Az az ember egy rossz vicc, maga sem tudja mit keres a Barcelonában. Amég működött rendesen a Barca letámadása addig nem jöttek ki a hiányosságai, de most már a vak is látja, hogy egy full tucatjátékos..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. szeptember 17., kedd 15:36
Az egész barca védelmet Piqué tartja össze...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 17., kedd 15:35
Persze... Ezt nem kérdőjeleztem meg kicsit sem, mert azért egy elég gyenge Milan ellen nem sok kellet, hogy kiessenek, de a Bayern elleni 7-0 viszont elég durva. A másik, hogy nem kell senkinek bemutatni a múlt szezon kezdést... Akkor is minden gól a hosszabbítás, hosszabbításában volt, vagy lesről született... Aztán tavasszal jöttek a pontvesztések ott is.Remy írta:attól, hogy tavaly megnyerték a bajnokságot, már akkor is kevés volt a barca. Már rég nem olyanok, mint a sok kupás szezonokban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 17., kedd 15:29
attól, hogy tavaly megnyerték a bajnokságot, már akkor is kevés volt a barca. Már rég nem olyanok, mint a sok kupás szezonokban.Géci írta:de szerintem idén már érezni fogják
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 17., kedd 15:24
Az azért merész következtetés hogy "összetartja...."Az egész barca védelmet Piqué tartja össze...
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 17., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 17., kedd 15:15
Majd lassan ők is rájönnek, hogy ez nem elég... Nem kell olyan sok idő, hogy ott is kiöregedjen az a nagy generáció, de szerintem idén már érezni fogják, ha majd 1-2 meccsen kidől Piqué és lesz 1 öreg és lassú Puyol, vagy Mascherano, vagy 1 tini Bartra vagy ki... Az egész barca védelmet Piqué tartja össze...Realista24 írta:A Real Madrid költéseiről kérdezték.
Nekik ott van egy egyedülálló generáció, és évente csak egy-egy játékost vettek (Ibra, Villa, Neymar). Nem igazoltak Bale, Illarramendit, Isco pakkot, csak azért mert egy évig nem nyertek semmit. És nincsenek olyan finanszírozási lehetőségeik, mint nekünk (banki háttére céloz)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 17., kedd 14:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 14:04
Mit mondott?Realista24 írta:Ennek a Piquének is folyamat pofázni kell valamit...szánalmas egy banda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 17., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. szeptember 16., hétfő 15:01
én meg nem. ő a legnagyobb mod ott katalóniában.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 16., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 16., hétfő 11:37
Szerintem Nacho kezezésre gondolt, ami 1 becsúszásnál a lábáról a kezére pattant... A nem szándékos kezezést meg nem szokás befújni, de persze van aki befújja, de ritka nagyon... Főleg az ilyen lábról oda pattant labdát becsúszás közben... Abban az esetben, ha egyből kézre megy akkor befújják, de így nem... Amúgy a spanyol lapok azzal foglalkoznak, hogy a barca nem érdemelte meg a 3 pontot, és ott is az x lett volna a reális eredmény...csabi87 írta:Ha arra az esetre gondolsz amikor Pepe elütötte a gyereket az már régen les volt,azért nem volt tizenegyes.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 16., hétfő 10:27
Ha arra az esetre gondolsz amikor Pepe elütötte a gyereket az már régen les volt,azért nem volt tizenegyes.Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Villarr. vs Real: Elamaradt nálatok egy tizenegyes. Arról viszont nem szól a fáma, hogy ők is kaphattak volna egy büntetőt korábban. Ezt pedig egyetlen egy hozzászólásban láttam itt össz-vissz.
HozzászólásSzerző: r8tt » 2013. szeptember 16., hétfő 10:03
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0914_n.jpgmatador írta:A Sevilla gólját 1-0-nál mégis miért vették el?
Épp ésszel fel nem foghatom, de még ötletem sincs rá.![]()
Valaki?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 15., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 15., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 15., vasárnap 22:22
szerintem ez egy egészséges elfogultság, a legtöbbünkben benne van legalább ekkora mértékben.Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Villarr. vs Real: Elamaradt nálatok egy tizenegyes. Arról viszont nem szól a fáma, hogy ők is kaphattak volna egy büntetőt korábban. Ezt pedig egyetlen egy hozzászólásban láttam itt össz-vissz.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:03
Erről nem is volt szó.Véleményem szerint ennek semmilyen szinten nincs közvetlen köze a játékhoz
Én ezt nem így tapasztalom,szerintem a realt szeretik negatívan(negatívabban) bemutatni,több a negatívitás, rossz ízű pletyka stb.....ellenben a barcát inkább fényezik,nem negatívkodnak messze sem annyit AMIT LEHETNE(amit velünk pl megtesznek). Hogy ez miért lehet? Talán mert a média ezt mutatja,és ez az ÁLTALÁNOSAN elfogadott jellemábrázolás már.Nekem érdekes módon feltűnik az is, hogy Ronaldot és a Realt is rendszeresen dícsérik a jó meccsek után vagy a Barca problémáit ugyanúgy kiecsetelik.
Azért nem érthető ez bizonyos emberek számára,mert különbözőek vagyunk mi is emberek,vannak akik érzékenyebbek az igazságtalanságra,vannak akik közönyösebbek ezzel szemben.hogy miért kell ilyen mértékben, sőt egyáltalán miért kell ezzel foglalkozni?
Igen,ha akar valaki...és ezek BIZTOS hogy belülről jövő dolgok,akkor adhatja a néző alá a lovat...és meg is teszik velünk kapcsolatban.Tényként közlik, hogy Ronaldo sérülést akart okozni Balenek az edzésen, annyira tudtam, hogy ez lesz ebből is.![]()
igy van...... A legtobb szurkolo megnezi a meccset es ha azt hallja folyamatosan, hogy xy jol jatszik, akkor egy ido utan el is hiszi.
Igen,de a kommentátor nem fontos ebben,az életben vagyok ilyen,mindig az igazért álltam ki,akkor is ha nekem az nem volt annyira jó,mindig a gyengébb oldalán álltam,mindig köpködtem a hazudozó senkiket,a pitiket,akik valótlanságokat állítanak,becsapnak stb.......sajnos ez van. Ezzel nem vagyok túl népszerű egyébként,mert a legtöbb hamis,hantaboy..... a könnyebb és őszintétlenebb utakat járják be,és könnyebb is nekik.Te valamilyen kommentátor-érzékenységben vagy hasonló betegségben szenvedsz?
HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 15., vasárnap 16:28
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem