Mikor megláttam, hogy ezt te írtad...........Remy írta:Az megvan, hogy a legutolsó bukott döntőnk az pont a Pool ellen volt.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 25., szerda 23:45
Mikor megláttam, hogy ezt te írtad...........Remy írta:Az megvan, hogy a legutolsó bukott döntőnk az pont a Pool ellen volt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 25., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 25., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 25., szerda 23:33
Ronaldo vs Van Dijk, Modric vs Henderson vagy anyam tudja ki. Ilyeneket forditva is lehet mondani. Rutin miatt inkabb nekunk 55-45 szerintem, ha tenyleg Real-Pool lesz a dontoben.___Samy___ írta:Salah vs Marcelo..... Egyetértek hehével.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 25., szerda 23:20
nyertünk is mindent gecibazmeg.BBeno írta:az utobbi 3 evben kit nem lattal eselyesebbnek nalunk? ...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. április 25., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: flori » 2018. április 25., szerda 23:18
Ezzel megint mi járnánk a legjobban. Egekig magasztalt Pool, Salah aranyladba, mindenki a Madrid ellen megint. Óriási terhet akasztanak majd a Poolra. Azt pedig tudjuk milyen, mikor mi vagyunk az underdogok.H.E.H.E. írta:a poolt érzem esélyesebbnek ellenünk - ha továbbjutunk.
fizikálisan brutálok, sokat futnak és gyorsan.
elöl szalah minden érintése gólveszély, mert mákfaktor van ahány meccsen látom, sztem ő maga se hiszi el![]()
szóval 55-45-re adnám a poolnak, de okosan játszva, irányítva a bulit, nyerhető.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 25., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 25., szerda 23:17
Iscoekat berakja labdat birtokolni, lassitani a jatekot es mar egybol nem lesz hova futkosniuk. Felallt csapat ellen meg nagyon nagy problemaik vannak.H.E.H.E. írta:a poolt érzem esélyesebbnek ellenünk - ha továbbjutunk.
fizikálisan brutálok, sokat futnak és gyorsan.
elöl szalah minden érintése gólveszély, mert mákfaktor van ahány meccsen látom, sztem ő maga se hiszi el![]()
szóval 55-45-re adnám a poolnak, de okosan játszva, irányítva a bulit, nyerhető.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 25., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: flori » 2018. április 25., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 25., szerda 19:05
Szerintem meg a Bayern erosebb, mint tavaly, mi meg gyengebbek vagyunk. Jo lenne, ha nem csak Cetol kellene a golokat varni. Ma alairnek amugy egy x-et, mondjuk 2-2-t.RealAsensio írta:Ha nem fogunk ki rossz napot, akkor ma nyerni fogunk. Erosebbek vagyunk, mint legutobb, vagy ugyis fogalmazhatnam, hogy a Bayern gyengebb, most is vannak hianyzoik, Neuer pedig donto faktor. Akkor is jobbak voltunk, ki is jott a kulonbseg, most is ki kell jonnie. CR-tol varok golt/golokat, illetve Isco/Ramos/Benzema harmasbol valaki. Golokat kell szerezni, ezt tudja a csapat is es Zz is, szoval minden adott. Motivacioval nincs gond, eronlet rendben van, 1 hete keszulunk a meccsre, oda kell verni nekik. Szerintem 2-1-re nyerunk, a dontetlennel nem lennek elegedett, csak akkor, ha rosszul sulnek el a dolgok. Jo meccs lesz az biztos. Oda kell baszni. HALA MADRID #aporla13 James fyou.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 25., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 25., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. április 25., szerda 18:40
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2018. április 25., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 25., szerda 16:35
Azt tudom de idén a zöldeskék a nemierőszak mezünk.Realista24 írta:Tavaly is feketében tosztuk meg őket.dzsi91 írta:Miért nem az anyabaszó zöldeskékben nyomjuk? Ez a fekete már londonban is cink volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 25., szerda 16:23
Tavaly is feketében tosztuk meg őket.dzsi91 írta:Miért nem az anyabaszó zöldeskékben nyomjuk? Ez a fekete már londonban is cink volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 25., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. április 25., szerda 15:54
mindig ez jut eszembe müllerről mostmárziro4vr írta:Müllerről más nagyon nem írható le, mint hogy ő müller, szerintem ez jogos.![]()
Amúgy meg, ha van két teljesen ellentétes játékos minden szempontból, akkor azok ők ketten.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem