Mondjuk, ha tényleg Modric 2.0 akkor elég komoly szükségünk lenne rá.Gündogan meg modric 2.0. akkor most tényleg szükségünk lett volna rájuk?
Mint tudjuk nem az, ettől függetlenül remek lesz a lóarcú herceg helyett jövőre a dervis.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:18
Mondjuk, ha tényleg Modric 2.0 akkor elég komoly szükségünk lenne rá.Gündogan meg modric 2.0. akkor most tényleg szükségünk lett volna rájuk?
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:11
jövőre kedira helyett jön gündogan, ezt mindenki tudjaganjaman89 írta:Hala!
Szerintem jól jártunk akik idén jöttek középpályára. Az megy itt,hogy Gündogan jobb mint Isco,meg Pogba az mekkora jatékos Vidal-nak meg már külön vallása van a fórumon. Hát szerintem Vidal meg Pogba sincs ott fejben a franciát láttam válogatott meccsen utolsó 5 percben állt be és kiállította magát két sárgával zseni. Vidal se egy észlény. Gündogan meg modric 2.0. akkor most tényleg szükségünk lett volna rájuk?
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: Norbey » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:45
Igen, én is nagy vonalakban erre jöttem rá! Köszi a választ, nekem is tetszene ez a fajta játékstílus amit képvisel, reméljük nagy hasznára lesz a csapatunknak! Most már csak Carlonak össze kell pakolnia a csapatot, legfőképpen fejben, meg, hogy ne álljunk le 20 perccel a vége előtt mint tegnap, aztán durranjunk... hatalmas lehetőségek rejlenek a csapatban, több poszton is, több rendszerhez alkalmazkodva, oda kell tenni, nincs mese.hehe írta:tömören a lényeg:Esetleg lefordíthatná valaki ezt nekünk valaki "szuper angolos", vagy írhatna belőle egy cikket, szerintem lenne még rajtam kívül olyan ember akit érdekel a cikk mondanivalója, valamint, hogy többet megtudjunk Asierről. Elvégre a mai fociban, az Ő posztja az egyik legérdekesebb és legfontosabb. Köszi!
hősünk 32-vel több labdát szerzett tavaly, mint akármelyik realjátékos (összesen 121 db).
isco, carvajal és illarra leigazolásával új irányt vett a madrid, fiatal spanyol tehetségeket igazolunk.
egyértelműen xabi utódjának szánjuk, mivel kezd öregedni az ember, sérülések is utolérték.
a sociedad motorja volt tavaly, amikor ő nem volt a pályán fejetlenség uralkodott, ő rakta össze a játékukat.
hasonló stílus és fizimiska xabihoz, de mégis különböző, mert gyorsabb és direktebb, lényegretörőbb játékot mutat.
a legnagyobb értéke, hogy szinte mindig optimális megoldást választ, tudja mikor kell piciben megoldani, mikor kell átforgatni vagy visszafogni a dolgokat, ezzel összefogja az egész csapata mozgását.
a mellékelt táblázat alapján minden fontos mutatóban első vagy második az egész ligában.
nála több előrepasszt csak 4-en nyomtak, illetve látszik a hőtérképen, hogy bejátssza az egész közepet széltében.
hatalmas munkabírás, rengeteg futás jellemzi, viszont xabinál gyorsabb és robbanékonyabb.
lehet hogy sok a 38 miller érte, de a jövőt vettük meg vele, aki fazont szab a játékunknak.
én szurkolok neki, ha összeszokunk borzasztó jó focit fogunk nyomni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:40
tömören a lényeg:Esetleg lefordíthatná valaki ezt nekünk valaki "szuper angolos", vagy írhatna belőle egy cikket, szerintem lenne még rajtam kívül olyan ember akit érdekel a cikk mondanivalója, valamint, hogy többet megtudjunk Asierről. Elvégre a mai fociban, az Ő posztja az egyik legérdekesebb és legfontosabb. Köszi!
HozzászólásSzerző: Norbey » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:24
Esetleg lefordíthatná valaki ezt nekünk valaki "szuper angolos", vagy írhatna belőle egy cikket, szerintem lenne még rajtam kívül olyan ember akit érdekel a cikk mondanivalója, valamint, hogy többet megtudjunk Asierről. Elvégre a mai fociban, az Ő posztja az egyik legérdekesebb és legfontosabb. Köszi!hehe írta:
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:05
Csak nem tudom hogy illeszkedik a rendszerünkbe. Modricnak kezdenie kell, és ha Illarramendi lesz mellette akkor akármi akármit mond, a vkp poszt üres lesz, a védők és a kp közt lesz egy lyuk. Mélyebben kell majd játszaniuk kettejüknek, bár egyik sem vkp, annak ellenére hogy mindkettő tud védekezni is. Szerintem modric mellé egy klaszikus vkp kell, mivel modric meg tudja oldani a labda elosztási szerepet (mélységi irányító). Mellé egy agresszívebb (néger) ember kell. A keretben jelenleg nincs ilyen, talán Casemiro tudná megoldani ezt a szerepkört, de nem feltétlen világklasszis ő még. Rutintalan. Bár én őt kezdetném ezzel a kerettel, és ha beválik akkor maradhat a kezdőben.hehe írta:tegnap én ráéreztem, hogy nem lesz elcseszett ez a kp illarramendivel.Egyetertek hehevel meg alakulni fog, egyelore a kp-n vannak gondjai Ancelottinak. Van egy analfabeta Khediraja es 2 uj embere. Valszeg nem Illarat akarta, akiket szeretett volna azok nem erkeztek(Veratti,Vidal,Pogba,Gundogan).
olvasnivaló:
http://www.whoscored.com/Blog/w-xpita8p ... larramendi
tavasszal büntetünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 15., vasárnap 18:17
tegnap én ráéreztem, hogy nem lesz elcseszett ez a kp illarramendivel.Egyetertek hehevel meg alakulni fog, egyelore a kp-n vannak gondjai Ancelottinak. Van egy analfabeta Khediraja es 2 uj embere. Valszeg nem Illarat akarta, akiket szeretett volna azok nem erkeztek(Veratti,Vidal,Pogba,Gundogan).
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 15., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 15., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 15., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 15., vasárnap 14:14
meg ő maga iscsabi87 írta:Na Cristiano Ronaldo hosszabbított nagyon úgy néz ki a dolog.![]()
Official lesz ha jól értelmezem 13:45-kor sajtótájékoztató.
Remélem lenyugszik most már a sajtó is...![]()
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 15., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 15., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 15., vasárnap 13:58
nagyon hülyén néz ki....primrose írta:CR-nek milyen idióta szemüvege van.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:44
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem