HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 24., kedd 23:29
Jó kis európa liga meccs volt.Mondjuk én a 70ik percben lefújtam volna komolytalan játékért.Hiba lett volna.
Ami biztos,hogy a barszanak már semmi köze nincs a top 4hez.
A liverpool meg egy meccsen bemutatta minden erősségét és gyengéjét.Egyrészt a sebességük ugyanolyan életveszélyes mint a psg-nek(akiken sokat röhög a világ,de kb ugyanitt lennének ha nem velünk futnak össze,ezen az ágon meg pláne).Másrészt az amit az utolsó 15percben csináltak,az egy bayern ellen vagy ellenünk végzetes.Megkockáztatom ,hogy ugyanennél az állásná minket visszahoztak volna 5-4re...
Veszélyesek de szerintem több tartani valójuk van nekik tőlünk vagy a bayerntől mint fordítva.Amúgy meg az ilyen adok kapok csapatokat szeressük,üdvözletem párizsba.Arra ez a meccs megint jó volt,hogy ha esetleg tovább jutnánk,megint lesz egy felfújt kérdőjel a túloldalon és mi nem leszünk egyértelmű esélyesek ellenük.De a psg után tőlük tartok a legjobban,mert gyorsabbak,ehhez nincs hozzászokva a lelkem, majd egy évtizeden át mi voltunk a világ leggyorsabb csapata.Viszont a psg ellen bizonyítottuk ,hogy meg tudjuk oldani ezt is.
Fekete ló marad ezután is a pool.Veszélyes fekete ló.Holnap remélem már bl meccset látunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams