HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 24., kedd 11:41
Felesleges sorolgatni,ha szerinted neymar nem a tipikus brazil ígéretek útját járja be akkor nem tudok rajtad segíteni.Mióta megérkezett európába kb balhé van körülötte átigazolási összeg,adó stb.Persze nem mindenről ő tehet de emellé megvannak a tipikus brazil csodagyerek faszságai is.Én jó döntésnek tartottam a psg-t azt hittem most majd odateszi magát és beteljesíti a hozzáfűzött reményeket,de mióta odament csak a balhé van körülötte,persze a csúnya újságírók meg a gonosz csapattársak akik lenyilatkozzák,hogy neymar és bappé más bánásmódban részesül. És ha rögtön nyáron tovább is áll az csak azt bizonyítja,hogy semmiféle ambiciója nemvolt,hogy csúcsra vigye a psg-t szimplán ő akart lenni a sztár.
Ettől függetlenül lehet,hogy itt majd beáll a sorba és a címer hatással lenne rá de 3-400 milla kicsit sok a lehetért.
Barszaban is voltak körülötte balhék,psg-ben is, na most akkor adjuk össze,hogy Real Madrid+az ex barszás neymar,ha érkezésétől fogva maga lenne a szentlélek akkor is rengeteg balhé lenne körülötte.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams