Hehe, miért regeltél még egyszer?KovaLlos írta:Én is nagyon örülnék Neymarnak.Pár jó meccs és mindenki elfelejtené az eddigi gondjait vele kapcsolatosan![]()
400-at is megérne szvsz.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 24., kedd 15:06
Hehe, miért regeltél még egyszer?KovaLlos írta:Én is nagyon örülnék Neymarnak.Pár jó meccs és mindenki elfelejtené az eddigi gondjait vele kapcsolatosan![]()
400-at is megérne szvsz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 24., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 24., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2018. április 24., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 24., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 24., kedd 13:25
Nagyképű, arrogáns, rengeteg ebből adodó alattomos utánrúgás vagy cselekedet a pályán. De mindjárt jön majd hehe és megmondja, hogy dehát CRonaldo is ilyen. Aztán Neymar maximum a fizetésével tud vetekedni, mert minden másban köröket kap a 33 éves Ronaldotól a mai napig is.Realista24 írta:Profi és profi között is van különbség. Kinek mi a szint. Én leszarom, hogy profi vagy sem. Azt viszont nem, hogy a pályán sokszor egy csicska.H.E.H.E. írta:[
Soroljad mar a palyan kivuli szarsagait, ami egy 25 eves gyereknek, ennyi penzzel, olyan karos a nagy profizmusara![]()
Biztos a poker illegalis, alkoholt meg igyon akinek ket anyja van![]()
Várjál, tudom mar, hamiltonnal log nyaranta, o se profi, mert csak autot vezet, megnneha vebet nyer formaeggyben![]()
Big joke.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 24., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 24., kedd 12:35
Profi és profi között is van különbség. Kinek mi a szint. Én leszarom, hogy profi vagy sem. Azt viszont nem, hogy a pályán sokszor egy csicska.H.E.H.E. írta:Soroljad mar a palyan kivuli szarsagait, ami egy 25 eves gyereknek, ennyi penzzel, olyan karos a nagy profizmusaradzsi91 írta:Ez faszság , adriano is kurvajo volt a pályán aztán egy idő után felemésztették a pályán kivüli dolgai. És Nemyarnak sok pályán kívüli szarsága van. És nyilván a profi mentalitást a többi profi labdarúgóhoz mérem azon a szinten,nem hozzád vagy hozzám vagy a magyar harmadosztályhoz.![]()
Biztos a poker illegalis, alkoholt meg igyon akinek ket anyja van![]()
Várjál, tudom mar, hamiltonnal log nyaranta, o se profi, mert csak autot vezet, megnneha vebet nyer formaeggyben![]()
Big joke.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 24., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 24., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 24., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 24., kedd 10:54
Soroljad mar a palyan kivuli szarsagait, ami egy 25 eves gyereknek, ennyi penzzel, olyan karos a nagy profizmusaradzsi91 írta:Ez faszság , adriano is kurvajo volt a pályán aztán egy idő után felemésztették a pályán kivüli dolgai. És Nemyarnak sok pályán kívüli szarsága van. És nyilván a profi mentalitást a többi profi labdarúgóhoz mérem azon a szinten,nem hozzád vagy hozzám vagy a magyar harmadosztályhoz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 24., kedd 10:50
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 24., kedd 10:41
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 24., kedd 10:30
eltört a lába.pókerezik amíg a csapata bajnoki címet ünnepel,
madrid is vitázott tizin.11eseken vitáznak a társakkal.
ő íratta a cikkeket biztos.Odament egy valag pénzért szupersztárnak és már 1-2 hónap után attól hangos a világsajtó,hogy távozni fog
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 24., kedd 10:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 24., kedd 10:12
Ha az lenne, nem a PSG-ben bohóckodna egy francia ligában.H.E.H.E. írta: neymart sztem sokszor megbeszéltük már, hogy semmit az égvilágon nem tudtok felhozni arra, hogy állítólag nem profi a hozzáállása.
maximum nem csípitek, mert több az insta követője, mint nektek, meg jól tudja magát érezni szabadidejében, sőt még a pályán is egy arrogáns kis féreg. (sose felejtem el a bilbao-barcán, amikor beesernyőzte a gyereket, az meg odament az egész csapattal, miután felrúgta persze, hogy mit képzelsz magadrólna úgyhogy ennyit erről, most már akkor tiltsátok meg neki a cselezést is
)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 24., kedd 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 24., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 24., kedd 9:57
28 éves kora óta 1-2 éve van ilyen szinten.H.E.H.E. írta:céronaldonak 1 max 2 éve van ezen a szinten, már most is alibi meg pihenés van ősszel pár szezon óta.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem