ha így lenne, ahogy írtad, akkor én is Lópezt preferálnám... csak az a helyzet, hogy én nem vennék mérget arra, hogy Casillas nem-e tudná kiszedni azokat amit a colosezt irtad:Azt hiszem, hogy egy kicsit felreertettel (vagy inkabb en fogalmaztam rosszul)ha pedig "VÉLETLENÜL" nem kapna gólt kedden, akkor meg a védelem volt awesome..
Szoval csak azt akartam mondani, hogy nem feltetlenul attol lesz jo egy kapus, hogy nem kap golt, mert a golnelkuli meccs nem csak a kapus erdeme, hanem a vedok, kozeppalyasok es tamadok erdeme is. Tegyuk fel egy meccsen van ket kapus: az egyik sorra hajtja vegre a bravurokat, mindent kiszed, viszont kap ket olyan golt, amit semmi eselye sem volt vedeni, mig a masik kapusnak alig kell nagyokat vedenie, viszont hibazik egy hatalmasat es bekap egy golt. A ket kapus kozul a masodik kapta a kevesebb golt, viszont az en szememben az elso jatszott jobban.
Tegyuk fel kedden Casillas nem kap golt. Vagy azert nem kap golt, mert jo volt elotte a vedelem es nem volt sok vedeni valoja vagy gyenge vedelem allt elotte es hatalmas bravurokat hajtott vegre. Ha jol jatszik, szerintem a tobbseg meg fogja dicserni.
Azert amikor Casillas vedett, akkor is rengetegszer volt gyenge a vedelem. Akkoriba is rengeteg golt kaptunk, foleg rogzitett szituaciokbol. Akkor szoktunk bajba lenni, mikor gyenge a kozeppalya, siman atszaladnak rajtunk es azonnal vezethetik ra a labdat a vedoinkre.

csak attól félek, hogy mivel nincsenek meccsei így nincs formába sem