Toljál még 20 nevetős smile-t, utána értsd meg a lényeget. Én nem értem, ha valaki kritikát mer megfogalmazni, egyből jön egy védő ügyvéd. Nem azt írtam, hogy szar. De ha nem látod, hogy idén minden össze jön neki, akkor elfogult vagy.sucre írta:kis túlzással minden 3. gólja olyan, hogy még ő sem tudja, hogy jött össze neki. El nem tudom képzelni, hogy legyen még egy ilyen éve, ahol minden egyes mozdulata bejön és a semmiből is összejön neki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
végülis úgy lőtte a top5 bajnokságokban a legtöbb gólt, hogy egy 11-est rúgott, míg a többiek szórják azokat is. Gondolom megnézted a Watford elleni góljait ahol tényleg 2 gólja szerencsés volt (4ből), aztán megy az általánosítás.
Az, hogy sokszor szerez úgy gólt, hogy a védelem nem állt fel stb. a kloppi letámadás oka, de sokan érveltek azzal mikor leigazoltuk, hogy felállt védelem ellen majd megint megy a szar foci salah nem fog semmit se tudni csinálni ellene, erre abban is nagyon jó.
Ha már én általánosítok Salah-val, akkor ezt nem tudom minek nevezzem. Van valóság alapja, de azért ne már.BBeno írta:messinek van megszámlálhatatlan mákos gólja, tehát ja, éveken át hozható.
Mindegy, felőlem jöhet, mert amúgy bírom. Csak ha majd nem fogja hozni a statokat, már látom előre mit fog kapni...