A győzelem ezzel együtt nagyon adja. Visszavágót CR eldönti.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. április 25., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 25., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 19., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. április 19., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 19., csütörtök 20:29
én nagyon sürgősen keresnék padra egy univerzális szélső védőt aki mindkét oldalra bevethető, Nachoval együtt az már bőven elégJim írta:kapus fog jönni nyáron
és előre 1 ember
több nem is kell
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 19., csütörtök 19:24
Abban sem vagyok biztos, hogy jobb, mint Lucas, de abban szinte biztos vagyok, hogy a számunkra jobb Lucas. Pedig aztán őt is elkergetném, mert szerintem full átlag, de legalább tudja, hogy melyik klubban van és megtesz érte mindent.Tádám írta:Én vicc nélkül hoznám. Szerintem a szélen jobb mint Lucas. Elképesztő formában van ebben a szezonban a Lyonban.ziro4vr írta: Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.
Marianót kihagytam a felsorolásból, ő lenne a csere.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. április 19., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. április 19., csütörtök 17:40
Egy olyan játékostol várni csereként ugyanazt a teljesítményt, mint egy kisebb csapatban ahol fontos szerepben játszik, sokkal nagyobb százalékban jut hozzá a labda, az nagyon csalóka tud lenni.Tádám írta: Én vicc nélkül hoznám. Szerintem a szélen jobb mint Lucas. Elképesztő formában van ebben a szezonban a Lyonban.
Marianót kihagytam a felsorolásból, ő lenne a csere.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. április 19., csütörtök 17:06
Én vicc nélkül hoznám. Szerintem a szélen jobb mint Lucas. Elképesztő formában van ebben a szezonban a Lyonban.ziro4vr írta:Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 19., csütörtök 16:22
Nem hiszem, hogy esz nelkul tamadni fognak, nem lesznek annyira feltolva. Pont emiatt adna magat a 442 Lucassal es Asensioval a szeleken, de a Case Modric Kroos alap kozepen a nagy meccseken, szoval szerintem Isco Benz es Ce lesz elottuk. De ettol fuggetlenul nem fognak Marciek annyira fent jatszani, csak legalabb annyi latszodjon Marcin, hogy probalja blokkolni a beadast, nem ugy mint a Juve ellenYazid írta:az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 19., csütörtök 16:15
Ha jonne az elso kettot, kit erdekelne, ha jonne depay is.ziro4vr írta:Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 19., csütörtök 16:07
Carvajalnal nincs ilyen gond szerintem, amennyiszer nem ér vissza az még bőven belefér, Marcelo meg mostanában szarik rá. Nem lenne ez gond, ha Casemiro maradna a valagán és tényleg a védelemnek segítene, szép és jó hogy szerez gólokat, de mindenki tudja mi a játékával a problémaYazid írta:az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. április 19., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 19., csütörtök 14:54
Én meg remélem komolyan, jó lenne ha valaki még értené ezt a foci dolgot rajtam kívül ezen a fórumon.ziro4vr írta: Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 19., csütörtök 14:17
Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 19., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 19., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 19., csütörtök 11:12
lehet, de a juve ellen az összes gólt az oldaláról kaptuk. én óvatosabban mondanék ilyeneket.A 3 meccsre viszont nem kérdés, hogy felszívja magát, efelől kétségem sincs.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. április 19., csütörtök 10:45
Egyetértek, ez nagyon a legalja volt Marcelotól. Egyértelmű hogy a VB-re tartalékol a kis bozont, de akkor kérjen pihenőt, ennél még Theo is jobb lett volna. Látszott rajta, hogy teljesen messze van a fizikai jó formától, húzta magát, mint akinek a földbe gyökerezett a lába. Rossz volt nézni. A 3 meccsre viszont nem kérdés, hogy felszívja magát, efelől kétségem sincs.Kerlon írta:Marcelo alibi "védekezése" meg már pofátlan az egész csapattal szemben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 19., csütörtök 7:06
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem