HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 17., kedd 13:04
Ez már egy fokkal korrektebb cikk, bevallják,hogy a tizi adható aztán habognak,hogy de akkor is ilyet nem illik.
Ezen a buffon piroson meg háborogni, nem is értem.
"Mert ha nem is látta az odavágót, és annak sem volt tudatában, mekkorát küzd a Juventus, és csak a nyomás miatt ítélte is meg a büntetőt, akkor sincs mentsége Buffon kiállítására. Teljesen mindegy, mit mondott neki, és mennyire reagált hevesen, azt vélhetően tudta, hogy ha a Juve kiesik, ez Buffon utolsó nemzetközi kupameccse.
Arról nem is beszélve, hogy így elvette Buffontól azt a lehetőséget is – ami azért a világ valaha volt legjobb kapusának képességeit nézve nem elhanyagolható tényező -, hogy ezredszer is hőssé válva kivédje a büntetőt, és életben tartsa a Juventust."
Hogy lenne már mind1 mit mondott neki? kit nem állítanak ki ha elkezdi orenáré mód szidni a bírót, hát még ha belemászik az arcába.Mi a rákot érdekeljen egy semleges bírót,hogy ez buffon utolsó meccse? Én megértem,hogy buffon minden szarnak elmondta olivert, én is ezt tettem volna ha jogos ha nem, de mégis miért ne kellett volna engem vagy buffont ezért kiállítani? Nem oliver vette el az utolsó reményeket a juvétól hanem buffon, mert ha akkora szentlélek lenne mint azt hangoztatják akkor mérlegelt volna kapitányként,hogy oké kivédem a tizit és kiejtjük őket.Nem tette és nem is hányom a szemére, emberből van.De ezen háborogni rohadt szánalmas ha már a tizit beismerjük,hogy az volt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams