De tiszta felesleges ezzel foglalkozni, mert 2 éve is ez ment már és még ez is fog menni egy ideig, bár ha kitelik az időtökből, az jó akkor.

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: foci89 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 15., vasárnap 9:15
Sok baratom van, akik egyebkent ertelmes emberek, de nem kovetik a focit hetrol hetre. Nem egyszer elofordult mar, hogy baratom bekapcsolta a tv-t, megnezett egy barca meccset, ahol a kommentator vegig azt hangoztatta, hogy a barca milyen tokeletes, a real pedig a csunya, gonosz. Masnap szoba kerult a meccs es o is elkezdte hangoztatni a kommentator baromsagait. En meg mutattam neki videokat, hogy a barca se olyan szent mint azt mondjak es a real se maga a gonosz. O pedig elismerte, hogy igazam van. A gond csak az, hogy mig neki volt aki elmagyarazza a dolgokat, addig sok szurkolonak nincs.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 15., vasárnap 1:50
Pontosan. A legtobb szurkolo megnezi a meccset es ha azt hallja folyamatosan, hogy xy jol jatszik, akkor egy ido utan el is hiszi. Hiszen miert ne hinne el? Ott van egy kommentator, aki eleteben tobb ezer meccset latott mar, ert a focihoz, erti a taktikat, stb. Es ha ezeket az embereket masnap megkerdezed a meccsrol, akkor ok is azt fogjak mondani, hogy xy milyen jo volt. Es te meg csodalkozol, hogy teljesen mas meccset lattal, xy nem is jatszott olyan jol. Ezt nem most talalom ki, hanem tapasztalatbol mondom.dzsihad91 írta:Mert itt Mo-n a sok divatmajom ezeknek a fogalmatalan senkiknek a faszságait magolják be és okádják vissza a világba.foci89 írta: Előre is köszönöm szépen a válaszod és bízom benne, hogy meg tudod értetni velem, hogy miért olyan fontos ez a kommentátor kérdés minden héten.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:21
Mert itt Mo-n a sok divatmajom ezeknek a fogalmatalan senkiknek a faszságait magolják be és okádják vissza a világba.foci89 írta:Kedves R.M.C.F.,
a te kérdésedre sajnos válaszolni nem tudok, azonban nekem is lenne egy kérdésem hozzád. Te valamilyen kommentátor-érzékenységben vagy hasonló betegségben szenvedsz?
Állandóan ezzel foglalkozol és nem értem, hogy az idegeidet akarod tönkretenni vagy mi a célod ezzel, de ha ennyire zavar akkor miért nem nézed hang nélkül? Egyébként szeretném ha tudnád, hogy én Németországban néztem a meccset és a német kommentátor is rendre dícsérte Neymart. Nem értem, hogy miért kell ilyen élesen minden meccsnapon ezzel foglalkoznod, mikor oly kevés köze van magához a játékhoz. És én nem hiszem, hogy jogtalanul dícsérik a gyereket világszerte, akár itt No-ban is (ahol köztudott, hogy nem éppen kedvelt a két spanyol klub..).
Előre is köszönöm szépen a válaszod és bízom benne, hogy meg tudod értetni velem, hogy miért olyan fontos ez a kommentátor kérdés minden héten.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: foci89 » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 14., szombat 23:09
Na tessék ha nézed a Real meccsét, most volt az 50. percben egy ilyesmi eset ahol CR áthúzta magát a védőn...sőt a lassítás alapján nem is vagyok benne biztos h szabálytalan volt...és lám mekkora meglepetés neki lefújta a spori...Kiváncsi vagyok,hogyha CR verte volna meg a védőjét úgy,ahogy most Messi,akkor is habzó szájjal üvöltenétek,hogy dehátlerántottamegtéptemegaláztaésamúgyisegyhülyetörpe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 22:56
egyelőre csak hasznos és látványos, mintsem igazán hatékony,
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 14., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 14., szombat 22:29
Ő már biztos nem.majd visszajön a hosszabbításban
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 14., szombat 22:27
majd visszajön a hosszabbításbanR.M.C.F írta:Nee már,kitoltátok azt a ba****ot? Pedig annyira aranyos volt,ahogy szenvedett itt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 14., szombat 22:24
Oké, te meg majd ne lepődj meg, ha mész a haverod után.Ha néznél angol focit,akkor látnád,hogy ez nem igaz.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. szeptember 14., szombat 22:21
Ha néznél angol focit,akkor látnád,hogy ez nem igaz.Realista24 írta:Arsenal meccsen hasonló szituációt, talán enyhébbet fúj vissza a bíró.
Itt senki egy szót sem szólt a kommentátorról.R.M.C.F írta:Azért aki figyel,az látja,ha CR megy el,vagy csinál egy cselt,nem ordít fel a speaker mintha herélnék.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 22:17
Realista24 írta:Arsenal meccsen hasonló szituációt, talán enyhébbet fúj vissza a bíró.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 14., szombat 22:15
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem