Stílus kérdésben nem vitázom, max bocsánatot kérekRealista24 írta:
Kezdem a végén. Nem kell ez a stílus. Olvastam a programjukat még a választások előtt, amikor ide betolta valaki. Ki is fejtettem a véleményem. Mint egy érettségire kidolgozott verselemzés. Hangzatos szavak, tartalom nélkül.
Jobbik és egyenlőtlen feltételek.
Van egy régi mondás, hogy a negatív reklám a legjobb reklám. Ezt a Fidesz ki tudta használni, az ellenzék nem. Nagyjából ebből merült ki a 2018-as választás.
A Taktabaszoda FC nem úgy áll bele a meccsbe, hogy agyonverik a Real Madridom, hanem úgy, hogy kimegyünk oszt jó lesz.
Mégis egy program mitől lesz több, mint hangzatos szavak? Ahhoz nyerni kell és meg kell valósítani. Minden esetre, azért hoztam fel, mert valótlan az az állítás, miszerint a Jobbiknak az volt az egyetlen mondókája, hogy "elszámoltatás". Volt ott más is bőven.
A régi mondás igaz, de én kiegészítem egy újjal: a legjobb reklám az, ha ellehetetlenítjük a konkurenciát a reklámtól. Azt viszont el kell fogadni, hogy egy választásnak nem lehet úgy nekimenni, hogy úgy se nyerünk, max jól érezzük magunkat
Természetesen nem fogunk egyet érteni, mert én itt vidéken (az igazi vidéken) teljesen másik felét látom az országnak, mint sokan mások. Panaszra nincs okom, nekem személy szerint nem rossz ez a rendszer (egyedül a közmunka készít ki), de vannak aggályaim és látni vélek másik utat is.