Egy cég miért plakátolja ki a legújabb termékével az utcákat? Engem nem érdekel, ha jó, a vásárlók úgyis rátalálnak.Amúgy ez a sok Sorosozással nekem az a legidegesítőbb, hogy miért nyomja ezt megállás nélkül a fidesz. Tegyük fel, hogy igaza van, soros be akar avatkozni döntésekbe, támogat egyes szervezeteket, meg migránsbarát. Fidesz meg ezt meg akarja akadályozni. Hát csinálják. Minek kell teliplakátolni erről az országot folyamatosan? Azért lehet arról sejtésünk, hogy amerika meg az oroszok is bele-bele avatkoznak itt-ott dolgokba, mégse láttam Putyint vagy Trumpot kiplakátolva az összes utcasarkon.
A Soros-plakát egy politikai érdekcsoportnak politikai hasznot hajt, a mekis menüreklám meg egy gazdasági érdekcsoportnak gazdasági hasznot.
Nyilván az lenne a legjobb, ha nem is lennének plakátok a világon, aki ezt a programjára tűzné, meg is hívnám egy szavazatra. (Bár ugye hogy szereznék tudomást az ígéretükről...) De ezt szerintem - legyen morálisan bármilyen indokolt is - életidegen számon kérni egy érdekcsoporton.