Nem volt rossz, remélem a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gyerek szála most már véget ér.
Westworld 2x1
Nem volt rossz, alapozásnak elment, azért nem bánnám, ha nem mutatnának telibe meztelenül valamit palit minden részben.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 23., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 17., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. április 16., hétfő 19:30
engem megvettélh3x0r írta:Mr. Pickles
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. április 16., hétfő 18:53
The americans, ezerreldoncsontos írta:pickles a legnagyobbegyébként jöhetne vmi komoly kis sorozat ajánlás
![]()
múlthéten végeztem ki a The Shield-et és kurva nagy az űr..![]()
amik megvoltak:SoA,Wire,Homeland,Breaking Bad,Better Call Saul,True Detective, Fargo, Banshee, Leftovers... ezen a vonalon maradva ha valakinek van ötlete csak nyugodtan.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. április 16., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. április 16., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 15., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. április 12., csütörtök 22:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na jo, ilyen nincs.. Most rohadtul felhuztak engem is. Mi az, hogy SENKI nem orzi Dantet?! Egy sima magneskartyaval barki bemehet hozza. Most komolyan nem tudtak szerzni 2 embert a szobaja ele? A Frannys szalat meg inkabb hagyjuk is, ugy kuka az egesz, ahogy van.Anthony írta:Homeland 7x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na jó, basszák meg, most állították galaktikus pályára a Franny szálat. Ezzel most kurvára kicsapták a biztosítékot nálam. Még egy részt megnézek, de ha ezt a szart folytatják jövőre is (tuti folytatják), akkor hagyom az egészet...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 11., szerda 17:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 21:03
Igen, ez zseniálisra sikerültziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért az elnökasszonnyal, meg Szenátor Pélóval sikerült két brutál unszimpatikus színészt/karaktert összehozni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 7., szombat 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 21:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért az elég mindfuck lenne ezek utánziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amúgy kicsit még mindig várom, hogy Wellington mégis benne van valahogy
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 7., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 20:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most miért? Csak megállt a szíveziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem a lánya már felesleges nyűg, remélem ezek után hanyagolják. Saul hamar belátta, hogy Carriet hagyni kell dolgozni..mondjuk lehet kicsit túltolták Dantéval..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 7., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 20:49
Hogyne vágnámziro4vr írta:Homeland 7x8
Ez most nem ütött akkorát, de azért elvoltam vele. Kíváncsi leszek hova fut ki ez az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!orosz vonal
R, azt vágod, hogy itt forgattak Budapesten pár hete?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 7., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 10:21
Karim is rajta van ezen a sorozatonArjenMagicRobben írta:La Casa de Papel (Money Heist)
Egy spanyol rablós, túszejtős dráma ami később kijött Netflixre is. Nekem nagyon bejött, a Prison Break első évadához tudnám hasonlítani, itt is van egy "master plan" amire épül az egész történet. Tele van színes karakterekkel, kiváló alakítást hozó színészekkel és morális kérdésekkel. Akik szeretik a heist filmeket azoknak mindenképp ajánlom.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rendőrök oldalán volt egy kis hiányérzetem nekem, az inspector csaj sokszor nem volt elég meggyőző számomra és nagy szerelmi happy end sem tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Berlin és a Professzor honnan ismerik egymást? A végén nagyon úgy tűnt mintha már nagyon régi barátok lennének.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem