Anthony írta:
Meg biztos adná magát az egész világ ellenünk
Mintha ez eddig nem így lett volna

Vannak klasszisaik akik bármikor eldönthetik a meccset,de a nyomás nem rajtunk lesz.Címet védtünk,4/3 bl-t hoztunk agyonnyertük magunkat mindennel,ha lesz egy nullkupás szezonunk akkor bumm,1-2 kárörvendő barszáson kívül nem hiszem,hogy sokmindenkit meg fog hatni,főleg,hogy megint végig vittük a bl-t és hoztuk az elvárásokat,az elődöntőktől már bármi lehet szóval szerintem hatalmas teljesítmény,hogy 8ik éve itt vagyunk.Zizu állása is stabil a bl menetelésünk miatt,szóval mi ezen a párharcon sokat nem bukhatunk,viszont annál többet nyerhetünk.
A bayern-nek meg kb az utolsó nagy dobása ez,a nagy bosszú,5 éve mindig kizúgnak a spanyolok ellen stb stb..
És szerintem ezt a helyzetet taktikailag kitudjuk használni,mert esélytelen,hogy ők legyenek a nyugodtabbak ilyen előzményekkel.
Írta itt valaki,hogy Jupp nem erőlteti majd ,hogy nekünk essenek.Én ezt kétlem mert otthon ezt kívánja a haza a bernabeu meg nem olyan könnyű terep mint a juve ellen kinézett.De ez lenne a legnagyobb esélyük ellenünk ha beállnának és nyugodtan kivárnák a lehetőségeiket,más esetben szétfuthatjuk őket.Ha az öreg tényleg kicsit behúzza a kéziféket akkor nagyon okos lesz és nagyobb esélyük lesz a tovább jutásra.De szerintem ezt nem teheti meg a hazai odavágó miatt,ha madridban lenne az odavágó szerintem bemerné vállalni.
Ha rajtam múlna én nekik esnék az első 10-15 percben,idén nem találkoztak még nagy csapattal,lehet azt se tudnák merre vannak háttal és ha sikerülne betalálni akkor azzal megfoghatnánk őket,ha meg esetleg kapunk egy kontrát akkor is mind1 mert minél több gól kell idegenben szerintem,minimum2 de inkább 3.