haywardnak visszacsavarozták a lábát, már ne emlegesd úgy, mintha ketten lennénekIrving-Hayward trió,
davis a celticsben az beteg lenne, szurkolnék is neki, kurvanagy játékos és szimpatikus is, hardennel, gyurenttel ellentétben
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 15:53
haywardnak visszacsavarozták a lábát, már ne emlegesd úgy, mintha ketten lennénekIrving-Hayward trió,
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 16., hétfő 15:43
hát ezt írtam én issucre írta:
Davisert valoszinuleg meg nagyobbat kellene robbantani. Kivancsi vagyok, Ainge hogy dont, mert szep a messzi jovokep a Brown-Tatum parossal, viszont egyaltalan nem tudni, hogy lesznek-e huzoemberek egy bajnokeselyes csapatban. Az Irving-Davis-Hayward trio, kiegeszulve par squad playerrel (Smart, Rozier, Morris fele emberekkel - nem tudni, kiket kellene bealdozni) viszont instant bajnokeselyes mag, raadasul AD 24, Irving 26, Hayward 29, tehat a jovo is szep. Kivancsi vagyok, mer-e kockaztatni a Boston.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 16., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 16., hétfő 12:11
Davisert valoszinuleg meg nagyobbat kellene robbantani. Kivancsi vagyok, Ainge hogy dont, mert szep a messzi jovokep a Brown-Tatum parossal, viszont egyaltalan nem tudni, hogy lesznek-e huzoemberek egy bajnokeselyes csapatban. Az Irving-Davis-Hayward trio, kiegeszulve par squad playerrel (Smart, Rozier, Morris fele emberekkel - nem tudni, kiket kellene bealdozni) viszont instant bajnokeselyes mag, raadasul AD 24, Irving 26, Hayward 29, tehat a jovo is szep. Kivancsi vagyok, mer-e kockaztatni a Boston.csababarca írta:Hayward is lesz, ő is sokat számítana már most is.sucre írta: Boston valoszinuleg kifog esni a philly ellen mar az elodontoben.
Irving a szezonban mar offos, meg kellett muteni. Jovore viszont siman bajnokeselyes lesz a Boston (foleg ha jon Kawhi)
Kawhi meg, akkor fel kéne adni Tatum-Brown párost valószínűleg, akiket nagyon sajnálnék.
Én amúgy inkább Davisért robbantanék be valami csomagot, Irving-Hayward-Tatum-Horford-Davis. Hát elég kemény, és még fiatalos csapat.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 16., hétfő 11:27
Hayward is lesz, ő is sokat számítana már most is.sucre írta: Boston valoszinuleg kifog esni a philly ellen mar az elodontoben.
Irving a szezonban mar offos, meg kellett muteni. Jovore viszont siman bajnokeselyes lesz a Boston (foleg ha jon Kawhi)
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 16., hétfő 11:21
Kerr szerint a Spurs ellen még nem fog játszani egyik meccsen sem, de már edz és dobál, rakott fel videókat szóval ha nagyon meleg lenne szerintem 7. meccsre visszatérne.pheco írta:Curry felepul mostansag? Nelkule nehez lesz megfogni a Houstont. Persze, ha egyaltalan addig jonnek a papirformak es eljut mindketto addig. Keleten meg orulnek, ha Boston dontozne. Ott is mikor jatszhat Kyrie?
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 16., hétfő 10:54
Boston valoszinuleg kifog esni a philly ellen mar az elodontoben.pheco írta:Curry felepul mostansag? Nelkule nehez lesz megfogni a Houstont. Persze, ha egyaltalan addig jonnek a papirformak es eljut mindketto addig. Keleten meg orulnek, ha Boston dontozne. Ott is mikor jatszhat Kyrie?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 16., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 16., hétfő 10:16
Torontot erosebbnek erzem, szerintem dontoznek a kanadaiak.sebydani írta:Na végre pörög kicsit a topik#trusttheprocess fiúk?! Simmons óriási, elképesztő szórakoztató őket nézni, megnyerhetik szerintem a keletet. Mitchell is óriási rookie szezont hoz, élmény nézni őt is, kellenek ezek az új arcok.
Nyugaton ki mit vár? Rockets vagy GSW?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. április 16., hétfő 10:07
Iden rengeteg mixemet vitte el a cleveland ugyanigy, sot volt h nagyobb szorzo volt az ellenfelre. Iden nagyon benak. Ebbol kifolyolag gondoltam mikor meglattam, szinte ereztem h ez nagyon csaloka odds, es nyerhet siman a pacers. Ha James visszavonul, sztem stabil kozepcsapat lesz ebbol a clevelandbol.PEEtör írta:Tényleg nem lepődtél meg, hogy így elverték őket? Hogy 80 ponton tartották őket otthon? Mert ha nem, akkor kezdj el sportfogadni sürgősen.
Iden a gsw sem olyan meggyozo sztem. Ellenben a houstonnal. Aztan az elodontoben lehet felsul a rockets, franc tudja. De en is iden kiegyensulyozottabnak erzem oket, ez latszodik is az alapszakasz tabellan.sebydani írta:Nyugaton ki mit vár? Rockets vagy GSW?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 16., hétfő 9:28
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 16., hétfő 9:15
Inkább volt szar, ötlettelen a Cavs támadójátéka, Lebron is elég szar napot fogott ki. (+7 indiana sima)PEEtör írta:Tényleg nem lepődtél meg, hogy így elverték őket? Hogy 80 ponton tartották őket otthon? Mert ha nem, akkor kezdj el sportfogadni sürgősen.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2018. április 16., hétfő 0:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. április 16., hétfő 0:27
Én nem lepődtem meg. Meccs előtt 1,27 volt a cavs és 3,90 meg 4 fölött a pacers, röhej. Vhogy éreztem is hogy az Indiana meglepheti ma őket. Ez a cleveland idén boldog-boldogtalantól rengetegszer kikapott, elképesztően gyengék. Én azon se lepődnék meg ha már az első körben kiesének.PEEtör írta:Ezt azért nem gondoltam volna. Benne volt, hogy az Indiana ESETLEG meglepheti őket, de így? Nagyon össze kell kapni magukat, mert ha 0-2-vel utaznak, akkor könnyen meg lehet a blama.
Elképesztően brutális volt ez a Pacers védekezés ma, nagyon kíváncsi vagyok erre a szériára ezek után.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2018. április 16., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 15., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. április 15., vasárnap 22:08
Jó közben megválaszoltam magamnak: igen, számít! van pénz, fasza mindenDinhoL írta:Csak részben ez a topik: 'mixnél ha a pontok számára tettem akkor abba a hosszabbítás is bele számít? Kosárnál ezt sose tudom..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. április 15., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 15., vasárnap 21:55
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem