Pontosan. A legtobb szurkolo megnezi a meccset es ha azt hallja folyamatosan, hogy xy jol jatszik, akkor egy ido utan el is hiszi. Hiszen miert ne hinne el? Ott van egy kommentator, aki eleteben tobb ezer meccset latott mar, ert a focihoz, erti a taktikat, stb. Es ha ezeket az embereket masnap megkerdezed a meccsrol, akkor ok is azt fogjak mondani, hogy xy milyen jo volt. Es te meg csodalkozol, hogy teljesen mas meccset lattal, xy nem is jatszott olyan jol. Ezt nem most talalom ki, hanem tapasztalatbol mondom.dzsihad91 írta:Mert itt Mo-n a sok divatmajom ezeknek a fogalmatalan senkiknek a faszságait magolják be és okádják vissza a világba.foci89 írta: Előre is köszönöm szépen a válaszod és bízom benne, hogy meg tudod értetni velem, hogy miért olyan fontos ez a kommentátor kérdés minden héten.
Sok baratom van, akik egyebkent ertelmes emberek, de nem kovetik a focit hetrol hetre. Nem egyszer elofordult mar, hogy baratom bekapcsolta a tv-t, megnezett egy barca meccset, ahol a kommentator vegig azt hangoztatta, hogy a barca milyen tokeletes, a real pedig a csunya, gonosz. Masnap szoba kerult a meccs es o is elkezdte hangoztatni a kommentator baromsagait. En meg mutattam neki videokat, hogy a barca se olyan szent mint azt mondjak es a real se maga a gonosz. O pedig elismerte, hogy igazam van. A gond csak az, hogy mig neki volt aki elmagyarazza a dolgokat, addig sok szurkolonak nincs.
Evekkel ezelott en is csak neztem a meccseket es mindent elhittem a kommentatoroknak. Szerencsere engem volt aki felvilagositson, hogy ezek a kommentatorok is sok hulyeseget osszehordanak, ok se olyan tokeletesek.