De jo ezt latni, ahogy biztatjak es vedik a Juve jatekosokkal szemben. Azert megneztem volna Ramost, ahogy itt rendet teszBBeno írta:óriási jelenetek.ronaldo 3 perce

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 12., csütörtök 18:25
De jo ezt latni, ahogy biztatjak es vedik a Juve jatekosokkal szemben. Azert megneztem volna Ramost, ahogy itt rendet teszBBeno írta:óriási jelenetek.ronaldo 3 perce
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 18:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 12., csütörtök 17:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 12., csütörtök 17:20
RaúlCF írta:aki eltiltaná az egy állat és szemetes van a szíve helyén
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 17:19
LuckyCS0ki írta:Talán még emlékeznek páran a régi oldalon, amikor a Milán-MU meccs volt talán, és hosszabbításra állt a meccs, amikor a legvégén valamelyik oldal vert egy gólt. Volt az a macis avataru gyerek, ő mondta,hogy a meccs vége felé már nem illett volna gólt lőnie az adott csapatnak, hiszen ilyenkor már meg kell várni a 2*15 perc hosszabbítást, és milyen parasztok voltak!nálam megvan az új szlogen, szinte bármilyen helyzetre, már a vébére is:
"nem illik"
mondom énEz a nem illik már akkor sem volt vicces, amikor Lucky szerint az Arsenalos fiatalok nem illően futották le az öreg Maldinit. If you remember.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 12., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 17:05
Igen ezt a bl ilyen késői szakaszában már nem szokás meghúzniziro4vr írta:Nem illene eltiltani szerintem.CRonika írta:Ramosról van már valami hír? Délutánra ígérték, 1-2 kamu facebook oldalon már írták, hogy hivatalos h 1 meccset kap, de nekik nem hiszek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 12., csütörtök 17:04
Nem illene eltiltani szerintem.CRonika írta:Ramosról van már valami hír? Délutánra ígérték, 1-2 kamu facebook oldalon már írták, hogy hivatalos h 1 meccset kap, de nekik nem hiszek.
HozzászólásSzerző: CRonika » 2018. április 12., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 12., csütörtök 16:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: postmaster » 2018. április 12., csütörtök 16:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 16:35
Joggal búcsúzott Navas? Dehogy. Én nagyon sokáig támadtam, továbbra sem tartom top3-as kapusnak összességében, de amit lehoz a sok támadás, pletyka és mindennel szemben, azelőtt fejet hajtok. Ha meg minden játékosnak annyi lenne egy ekkora hiba után, akkor Ramos nem a mi Kapitányunk lenne most.postmaster írta:Egyértelmű tizi volt. És mivel Buffon leordította, vajon miket ordíthatott !!!???, azonnal kiállította, VISZONT FENTHAGYTA Benatiát, akit második sárgával le kellett volna küldenie. Ha Buffon marad, kivédi ?????, akkor hosszabbítás 10 ellen. Azaz a bíró kompenzált.
A meccs: az edzőnk nyilván kiadta Bale-nek, hogy hátul be kell segítsen az alacsony Carvajal-nak, ....tt rá. Le is vette!!!
Mindenki tudja, hogy beíveléseknél gyengék vagyunk, ha van Kapitány, hanem. Navas most búcsúzott.Joggal.
HozzászólásSzerző: postmaster » 2018. április 12., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: CRonika » 2018. április 12., csütörtök 16:03
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 14:25
istimester írta:Ez a nem illik már akkor sem volt vicces, amikor Lucky szerint az Arsenalos fiatalok nem illően futották le az öreg Maldinit. If you remember.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 12., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 12., csütörtök 13:08
___Samy___ írta:Én is épp most olvastam el a hatharmas cikket...de miért. Ott is arra hivatkoznak, hogy nem illő egy ekkora legendát kiállítani, beszari a spori. Mondjuk szerintük Guardiola kiallitasanal is a sporinak be kellett volna fognia a fülét....
Szégyen az egész.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 12:59
Talán még emlékeznek páran a régi oldalon, amikor a Milán-MU meccs volt talán, és hosszabbításra állt a meccs, amikor a legvégén valamelyik oldal vert egy gólt. Volt az a macis avataru gyerek, ő mondta,hogy a meccs vége felé már nem illett volna gólt lőnie az adott csapatnak, hiszen ilyenkor már meg kell várni a 2*15 perc hosszabbítást, és milyen parasztok voltak!nálam megvan az új szlogen, szinte bármilyen helyzetre, már a vébére is:
"nem illik"
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem