No.
De utáltam ezt a meccset
Szerintem a csapat hozzáállásával nem volt túl nagy gond. Ez a meccs a taktikán "ment el".
Allegri a létező legjobb receptet találta ki az elmúlt évek ellenfelei közül ellenünk, amit megkoronázott Zidane kezdője, illetve ne kerteljünk az impotens Bale csapatba állítása.
Nagyszerűen szervezte meg a csapatát Allegri. Rombuszban álltunk fel, ők meg két szélsővel, a bekkek támogatásával, hát ezt mi szoktuk csinálni héé...
Volt is bajban Carvajal és Marcelo, folyamatosan létszámfölényt alakítottak ki a széleken, amit pofon egyszerűen kijátszottak, és zavar nélkül adhatták be a labdákat. Vallejoban nem volt elég karakter, hogy kisegítse Marcit, a középpálya meg valahol egész más területen mozgott. Varane-Carvajal jobban megoldotta az oldalát, más kérdés, hogy amikor már eljut Mandzukicig a labda, akkor Carvajal tehetetlen volt természetesen.
Elképesztően egységesen mozogtak a pályán, támadásban folyamatosan 4-5 "támadó" lépett fel a 16osunkra és annak területére, Douglas Costat meg lerúgni sem lehetett.
A második félidőben próbáltuk a bekkeknek a támogatást megadni Asensio-Lucassal (Bale szóra sem érdemes, Casemiro lehozatala is jó döntés volt, labdakihozatalban nem tudott segíteni, védekezésben pedig egyszerűen nem volt rá szükség, nem ott folytak a juve támadásai).
Ez a csere azért sült el rohadt rosszul, mert a (ÉS itt a lényeg!!!), mert a bekk-szélső párosuk mindkét oldalon egységesebb volt, le tudták védekezni a lassan folyó támadásainkat, minden területet lezártak, Marcelo előtt ketten zártak, hogy Asensio ne kaphassa a labdát, és ugyanez a másik oldalon. DE! Ami ezt a játékot így ellehetetlenítette, az a KP. Ugyanis Khedira és Matuidi tökéletesen megfolytotta Kroost és Modricot, sem a labdakihozatalaink nem működtek, sem a támadásépítésünk, hiszen nem tudtunk sem a szélre kisegíteni (Kroos balra, Modric jobbra), mert folyamatosan a nyakukba lógtak ezek ketten. Ezt a párharcot főleg Modric vesztette el, a néger nagyon durván fizikális fölényben volt, Kroos többször került játékba Khedira mellett. Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
Ronaldo egészen elképesztő, szavak nincsenek rá, óriási vezére a csapatnak, és engem a csapkodásai sem idegesítettek, de lehet csak azért mert már megszoktam az évek alatt.
Navasra kitérnék azért, mert szerintem nem csak a 3. gól volt az övé, nekem az volt az érzésem, hogy a 2. gólt is ki kellett volna szednie, oda a rövidre nem kéne gólt kapnia, persze Mandzu szinte zavartalanul fejelhetett.
Sok egyéni értékelésbe bele lehetne még menni, de azt gondolom a fent leírtak miatt voltunk mindkét félidőben rosszak, Allegri nagyon megtalálta most, kellett nekik nagyon Pjanic és Benatia visszatérése és Matuidi csapatba állítása. Ho-ho mindjárt ott tartunk, hogy Dybalaval ez nem is így nézett volna ki...Érdekes.
Higuaint azért jó volt nézni, nagyon lecsúszott, pedig magasan sose volt, de ez a hatalmas arc visszataszító.