A sós Lays chipset valamivel le kell kísérnidzsi91 írta: Szerintem nincsenek jóban mióta messi megivott egy dobozos pepsit annak ellenére ,hogy pep mester megtíltotta neki.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 12., csütörtök 15:30
A sós Lays chipset valamivel le kell kísérnidzsi91 írta: Szerintem nincsenek jóban mióta messi megivott egy dobozos pepsit annak ellenére ,hogy pep mester megtíltotta neki.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 15:28
Szerintem nincsenek jóban mióta messi megivott egy dobozos pepsit annak ellenére ,hogy pep mester megtíltotta neki.RaúlCF írta:poén lenne ha elcsábítaná Messit. érdekes lenne a hangulat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 12., csütörtök 13:40
Azért ez nem véletlenMost red cards by club
1Juventus Red cards 24 Matches 179
2 Bayern München Red cards 18 Matches 229
3 Internazionale Milano Red cards 17 Matches 105
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 12., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. április 12., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 13:00
Egy vkp-t akar, egy kreatív kp-t, meg támadót.Buitre írta:az eddigi lóvé is max arra volt elég, hogy egy Pool hazaküldje őket 5-1-el... Lehet rámegy a messiásraRealista24 írta:Az megvan, hogy Guardiola kap 700 milliót igazolásokra?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2018. április 12., csütörtök 12:58
az eddigi lóvé is max arra volt elég, hogy egy Pool hazaküldje őket 5-1-el... Lehet rámegy a messiásraRealista24 írta:Az megvan, hogy Guardiola kap 700 milliót igazolásokra?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 12., csütörtök 12:57
Olyan keveset?Realista24 írta:Az megvan, hogy Guardiola kap 700 milliót igazolásokra?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 12., csütörtök 12:21
A döntőben futott be a gólunk után. Ez tuti, több ilyenről nem tudokCsabi írta:xabi nem a lefujas utan futott be, hanem valamelyik golt unnepelni nem?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 12., csütörtök 12:20
Ez az újságíró a tavalyi meccset feltehetőleg nem nézte. Ha valaki azzal a meccsel képben van, akkor tudja azt, hogy Arturo Vidalt a 40. perc környékén ki kellett volna állítani. Azzal meg is fogja valószínűleg a honfitársunk a meccset és 90. perc alatt véget ér, nincs ez a sok habzó száj...H.E.H.E. írta:ugyanebben az igen kiváló index cikkben még az utolsó mondat:
Pont egy éve a Bayernnel játszott szakasztott ilyen BL-negyeddöntőt a Madrid, ők nyertek Münchenben 2-1-re, a Bayern Madridban 2-1-re, majd jött a hosszabbítás, és a végeredmény Kassai Viktor minden idők legnagyobb európai bíróámokfutásával: 4-2 a Realnak.
egyrészt fasság, másrészt elmegy a kurva anyjába aki így beszél egy honfitársáról egy országos sajtó hasábjain.
ennyit erről a buzi indexről, remélem ezt is bezárják a faszba.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 12., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 12:06
Ancelotti is mindenidők egyik legjobb edzője de attól még nem kell átmenni fullkreténbe. Tapsikolni meg nem fogok a hülyeségekhez. Én nagyra tartom Buffont de amit vele is művelnek,mintha valami sérthetetlen szent lenne akinek a második neve fairplay ...Dupla D írta:Ne adjuk már le így a szintet. Buffon a történelem egyik legjobb kapusa, én meg tudom érteni a faszit, hogy elfogultan látja a dolgokat. Ettől még nincs igaza, de a ettől függetlenül tiszteletet megérdemli.dzsi91 írta:Ráragadt az a sok nyál amit csorgattak rá az elmúlt években, azt hiszi,hogy ez a sport valami romantikus dráma ahol a főszereplő végül megkapja a happy endet mert az jár neki.
Mondjuk ez igaz csak a főszereplők mi vagyunk
Ne legyünk már ennyire nagyképűek.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 12., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 12., csütörtök 11:59
Ne adjuk már le így a szintet. Buffon a történelem egyik legjobb kapusa, én meg tudom érteni a faszit, hogy elfogultan látja a dolgokat. Ettől még nincs igaza, de a ettől függetlenül tiszteletet megérdemli.dzsi91 írta:Ráragadt az a sok nyál amit csorgattak rá az elmúlt években, azt hiszi,hogy ez a sport valami romantikus dráma ahol a főszereplő végül megkapja a happy endet mert az jár neki.
Mondjuk ez igaz csak a főszereplők mi vagyunk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 11:57
Ez olyan mint a kis les a Barcanak. 10%os tizi. BeszarokH.E.H.E. írta:puffon az indexnek is nyilatkozott ():
„ENNEK A BÍRÓNAK EGY SZEMETESLÁDA VAN A SZÍVE HELYÉN. HA EZT A 10 SZÁZALÉKOS BÜNTETŐT BEFÚJOD, NEM VAGY FÉRFI. EGY ÁLLAT VAGY, AKI FŐSZEREPLŐ AKAR LENNI EGY NAGYON KÉTES EPIZÓDBAN"
mi köze az érzelmeknek egy döntéshez, egy papíron objektív szakmában (spori)?
mi az hogy 10%-os büntető?
ez vmi kifejezés, ami csak a bundával betakart olasz futballszabálykönyvben létezik?
puffon barátom, zidane az utolsó meccsén amikor pirosat kapott, legalább igaza volt és érthető, amit tett.
te csak nem tudod elviselni, hogy a béellben semmit nem tettél le az asztalra.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem