"nem illik"

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. április 12., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 12., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 12., csütörtök 12:15
nincs is rajta semmit magyarázni. az olaszoknak meg a barca (meg néhány bayern) drukkereknek habzik a szája. ennyi. barcadrukkerből meg sok van, ezért olvasható mindenhol.Én egyáltalán nem érzem, hogy itt bármit is magyarázni kéne. Tavalyi BM elleni sokkal neccesebb volt. Sokkal.
Ez egy jogos tizenegyes volt, befújta, berúgta. Ennyi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. április 12., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. április 12., csütörtök 9:51
Ezzel maximálisan egyet kell értenem. Isco nem volt rossz, akart is, de total súlytalan volt. Megette a fene őt ott középen, annyira tömörültek az olaszok. Fejjateka gyenge, birkózni meg nem alkalmas.Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 12., csütörtök 9:50
Nekem úgy tűnt folyamatosan lassítani, kontrollálni akartuk a játékot, pont ahogy az első meccsen is, nem akart esélyt sem adni Zidane a kontrákra, ezért folyamatosan visszapasszolgattunk, így viszont nehezebb betalálni. Az első meccsen is csak CR zsenialitása miatt sikerült, a 3-ik gól meg már emberelőnyből jött.Babinho írta:Ez a csere azért sült el rohadt rosszul, mert a (ÉS itt a lényeg!!!), mert a bekk-szélső párosuk mindkét oldalon egységesebb volt, le tudták védekezni a lassan folyó támadásainkat, minden területet lezártak, Marcelo előtt ketten zártak, hogy Asensio ne kaphassa a labdát, és ugyanez a másik oldalon. DE! Ami ezt a játékot így ellehetetlenítette, az a KP. Ugyanis Khedira és Matuidi tökéletesen megfolytotta Kroost és Modricot, sem a labdakihozatalaink nem működtek, sem a támadásépítésünk, hiszen nem tudtunk sem a szélre kisegíteni (Kroos balra, Modric jobbra), mert folyamatosan a nyakukba lógtak ezek ketten. Ezt a párharcot főleg Modric vesztette el, a néger nagyon durván fizikális fölényben volt, Kroos többször került játékba Khedira mellett. Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. április 12., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. április 12., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 12., csütörtök 9:10
Plusz egész meccsen olyan ámokfutást rendezett (Benatia), hogy nem kellett volna csodálkozni, ha elmarad a tizi, mert már nincs a pályán.R. Carlos írta:Azokat az embereket nem értem igazából, akik azt írják, hogy CR szabálytalankodott a tizi előtt, mert lekönyökölte a védőt... egyszerűen csak magasabbra ugrott bárhogy is néztem a dolgot. A tizi jogosságán nem fogok vitatkozni, de Benatia az első félidőben pont, hogy megúszott CR-rel szemben egy 100%-os büntetőt.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 12., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 12., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 8:30
Ott volt Marci is, de a ket spanyol tovább dolgozott.H.E.H.E. írta:Azt en is neztem mit hoborognek ott, csak azt nem ertem miert a ket spanyol kisgyerek emberkedett ott, akik 50 kilok osszesen vasaggyal. Hol van ilyenkor marcelo mint csk, bar o a tegnapi utan bujjon is el jo melyre, de mondjuk egy varane odamehetett volna csapkodni kicsit.Realista24 írta:Most nézem a videót a tiziről. Chiellini, a kapus meg még valaki összevissza taposta a büntetőpontot, mélyítette, rugdalta. Elrúgták a labdát, pofáztak Cé arcába, holott ott sem lehetnének. Asensio és Lucas meg mint a testőrök, végezték a dolgukat.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 12., csütörtök 8:22
Nem gondolnám hogy ha komolyan vesszük a találkozót az első perctől kezdve, akkor Marcelo, Modric, Casemiro, Navas vagy éppen B̶a̶l̶e̶ ilyen teljesítményt hoz le. Ennél mindannyian sokkal de sokkal többre képesek.Dupla D írta: Ezzel nem értek egyet. Én nem éreztem, hogy a legnagyobb baj a hozzáállással lett volna.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 8:17
Azt en is neztem mit hoborognek ott, csak azt nem ertem miert a ket spanyol kisgyerek emberkedett ott, akik 50 kilok osszesen vasaggyal. Hol van ilyenkor marcelo mint csk, bar o a tegnapi utan bujjon is el jo melyre, de mondjuk egy varane odamehetett volna csapkodni kicsit.Realista24 írta:Most nézem a videót a tiziről. Chiellini, a kapus meg még valaki összevissza taposta a büntetőpontot, mélyítette, rugdalta. Elrúgták a labdát, pofáztak Cé arcába, holott ott sem lehetnének. Asensio és Lucas meg mint a testőrök, végezték a dolgukat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 12., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. április 12., csütörtök 7:29
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 12., csütörtök 7:09
A lokes pillanata milyen szepen kirajzolodik Lucas fejen...dannen írta:tobb helyen olvasom, hogy sokan videobirot reklamalnak. azt mondjuk nem tudom mi a faszra, de ha lett volna, ezt latja rajta a spori:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 06798&_rdr
es aki szerint meg igy se tizi hogy latja ezt az bekaphatja de tenyleg.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem