Nekem úgy tűnt folyamatosan lassítani, kontrollálni akartuk a játékot, pont ahogy az első meccsen is, nem akart esélyt sem adni Zidane a kontrákra, ezért folyamatosan visszapasszolgattunk, így viszont nehezebb betalálni. Az első meccsen is csak CR zsenialitása miatt sikerült, a 3-ik gól meg már emberelőnyből jött.Babinho írta:Ez a csere azért sült el rohadt rosszul, mert a (ÉS itt a lényeg!!!), mert a bekk-szélső párosuk mindkét oldalon egységesebb volt, le tudták védekezni a lassan folyó támadásainkat, minden területet lezártak, Marcelo előtt ketten zártak, hogy Asensio ne kaphassa a labdát, és ugyanez a másik oldalon. DE! Ami ezt a játékot így ellehetetlenítette, az a KP. Ugyanis Khedira és Matuidi tökéletesen megfolytotta Kroost és Modricot, sem a labdakihozatalaink nem működtek, sem a támadásépítésünk, hiszen nem tudtunk sem a szélre kisegíteni (Kroos balra, Modric jobbra), mert folyamatosan a nyakukba lógtak ezek ketten. Ezt a párharcot főleg Modric vesztette el, a néger nagyon durván fizikális fölényben volt, Kroos többször került játékba Khedira mellett. Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
Iscóról amit írsz pont ezért mondom, hogy el kell adni, nincsen helye, nincsen szerepe a csapatban.