Sok baratom van, akik egyebkent ertelmes emberek, de nem kovetik a focit hetrol hetre. Nem egyszer elofordult mar, hogy baratom bekapcsolta a tv-t, megnezett egy barca meccset, ahol a kommentator vegig azt hangoztatta, hogy a barca milyen tokeletes, a real pedig a csunya, gonosz. Masnap szoba kerult a meccs es o is elkezdte hangoztatni a kommentator baromsagait. En meg mutattam neki videokat, hogy a barca se olyan szent mint azt mondjak es a real se maga a gonosz. O pedig elismerte, hogy igazam van. A gond csak az, hogy mig neki volt aki elmagyarazza a dolgokat, addig sok szurkolonak nincs.
Ez így igaz. Nagyon mélyre kell ásnia, és sokat kell keresgélnie annak aki rá akar jönni az igazságra. Amíg nem volt internet én is azt, hittem, hogy a kommentátorok komoly arcok, és majdnem annyit tudnak, mint az edzők, közben meg egyáltalán nincs így.
Csak egy tegnapi példát hoznék fel: A kommentátor a tegnapi meccs alkalmával folyamatosan Benzemat szapulta, pedig tudta a marha, hogy azért csak van 2 gól és 2 gólpassz neki 4 meccsen, ami nem is olyan rossz, de folyton a válogatottat hozta fel, azt a francia válogatottat, akiknél 2006 óta 11 "szarokbelemindenbe" játékos megy ki a pályára.
A barcánál ott van mosmtár harmadik éve alexis, aki lófaszt nem csinált a mai napig, pedig annyiba került ő is anno kb mint Benzema, de őt érdekes módon soha nem veszi elő a szpíker annyiszor, mint a real játékosát.
Arról meg nem is beszélek, hogy tegnap streamkeresés közben, milyen hsz-eket látok egy-egy chat ablakban. Tényként közlik, hogy Ronaldo sérülést akart okozni Balenek az edzésen, annyira tudtam, hogy ez lesz ebből is.