kicsit agyaltam ma, hogy jövőre kik ellen és milyen felállásban nyomathatnánk.
a barca ellen sztem maradhatunk ennél a kontrajátéknál, ha kiállunk 4-3-3ban, akkor sem tudjuk tartani jobban, mint ők. egyszerűbben magasabb szinten űzik a tili-tolit, ez van. de a kontrázásokkal mi megtudjuk őket csapatni. tehát.
---------------------xabi-------------
-------------pogba-------------------
--bale----modric/özil--------cé----
-----------------benzema------------
kiscsapatok ellen mehet verrati is, alonso helyett, de más szerepkörben. kicsit hátrébb, mint modric de előrébb mint az aktuális vkp. valahogy így:
------------------pogba--------
------verratti------------------
---------------modric----------
mu, bayern meg társai ellen 4-3-3 kell, ez egyértelmű. de én verrattit nem raknám jövőre még a kezdőbe. tanuljon egy évet még xabitól, szokja a környezetet. bőven lesz még ideje, hogy a jövő madridjának alapembere legyen a kis olasz.
------------------xabi-----------
-----pogba----------------------
--------------modric------------
aztán még. ancelottiról meg a taktikáról néhány szó. ő is szeret a biztosra játszani, mint mou. de az olasz azért nem olyan beszari, mint a mi el unico-nk. 1-2 gólos vezetés birtokában felőlem visszaállhatunk, de a visszaállás azt jelentse, hogy tartjuk a labdát, járatjuk, pihennek a játékosaink, támadunk, de nem úgy, mint ha a vezetésért mennénk előre.
még abba is belegondoltam, hogy csapathatjuk egy agüero-benz-cé hármassal. igazi szélső nélkül, 3 csatárral szinte már. carvajal és marci megfogják oldani a széljátékot, csak legyen egy brutális kp mögöttük. nagyon várom már a nyarat.
az igazolásokról néhány szó. az aláírásomban gondolom elolvastátok már, hogy én kiket hoznék. carvajal sztem alap. pogba/vidal duó közül az egyiket hozni kell, nincs mese. verratti is már tutinak tűnik. kondogbia is simán elférne még harmadik igazolásnak a kp-ra. támadót én egyet igazolnék. legyen bale vagy agüero. de nálam a walesi élvez prioritást. ha marad pénz, akkor hozzuk mindkettőt.
ja és azt álmodtam, hogy ennek a topicnak a neve már úgy volt, hogy 'legyél ancelotti'