LOL?Last time Messi scored a champions league quarter final goal, Real Madrid had 9 Champions League titles and Ronaldo had 1 Ballon dor.

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 11., szerda 17:14
LOL?Last time Messi scored a champions league quarter final goal, Real Madrid had 9 Champions League titles and Ronaldo had 1 Ballon dor.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 11., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 11., szerda 16:12
Az Giroud,egy középszer.Persze hogy amint megkörnyékezi egy jobb csapat vagy ott a lehetőség pakoljon és induljon.De itt elvileg egy ígéretes játékosról beszélünk.Pl ott van mbappé aki úgy gondolta,hogy kurvára ráér még neki a Real, egyrészt van annyi önbizalma hogy úgy gondolja 4 év múlva is lesz hasonló megkeresése, másrészt tényleg ráér.Főleg ha egy bl szezont kell érte kukázni.Ami hangsúlyozom csak az elit játékosoknál szerintem megengedhetetlen, ha Coutinho nem az akkor nem szóltam.BBeno írta:megvette volna. de mivan ha nem. mivan ha tavasszal befut valaki helyette o meg hoppon marad a poolban. mivan ha olyan serulest szenved hogy kiesik szeptemberig? nyar ota ment a huzavona. jott a tel meg mindig volt erdeklodes. elni kellett vele mert kitudja mit hozott volna a tavasz.
giroud pl nem kerult volna a chelseabe ha andy carrol nem esik ki honapokra. es meg szamtalan ilyen transzfer volt ami kutba esett honapok elteltevel.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 11., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 11., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 11., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 11., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 15:49
Azért ment a Barcába, hogy BL-t nyerjen, ezt nyilatkozta. Tisztában volt vele, hogy nem játszhat a BL-ben. Szóval hol lett volna idén nagyobb esélye BL-t nyerni? Vagy végülis unokáknak tudta volna hazudni egy BL győzelem esetén, hogy már ő is Barca játékos volt, féligazság.pheco írta:Azt ne felejtsuk el, hogy spanyol bajnok lesz, annyira azert nem szornyu a helyzete. Plusz a Pool BL gyozelem is messze van meg.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 11., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 15:46
De, de nyáron. De ha valakinek nem opció a BL, akkor mindegy is.LaMartin írta:Azért ezt ne csináljátok már, Ti a helyében nem cseréltétek le volna a Liverpoolt egy Barcelonara?
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. április 11., szerda 15:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 11., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. április 11., szerda 14:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 11., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 11., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 11., szerda 10:59
és én ezt tartom hibának, hogy nem csak a góllövés épül rá, hanem az oda vezető út is. a komplett csapatjáték előrefelé.Csabi írta:igen, de a csapat játéka annyira rá épül, hogy ha ő nem ad kulcspasszt vagy ver meg 3 embert, akkor passz.Messi érdekes, de ez továbbra is csapatjáték.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 11., szerda 10:48
igen, de a csapat játéka annyira rá épül, hogy ha ő nem ad kulcspasszt vagy ver meg 3 embert, akkor passz.Messi érdekes, de ez továbbra is csapatjáték.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 11., szerda 10:39
A tegnapi meccsen biztosan így volt, de a szezonban azért működött a dolog, legalábbis nyertetek. Azért ne felejtsük el, hogy a két 100 millás igazolás gyakorlatilag január végén érkezett meg a csapathoz. Idén a bajnokság + kupa meglesz, ezt az eredményt magunktól vártam igazából.csababarca írta: én leírtam a miértjeit, amiket én gondolok, hogy miért gyenge az egész játékunk. lehet tök rosszul látom, de én csapatszintű hibákat súlyosabbnak tartom, mint hogy Messi nem döntötte el.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 11., szerda 10:11
igen, de ez sem megy egyedül. Ronaldo is megfeszülhetne, ha nem kapna labdát. Neki is annyi maradna, mint Messinek, hogy szabadrúgás, vagy kicselez valami úton módon 4-5 embert, és beveri.Süti írta:Szerintem nem arról van szó hogy Messi miatt estetek ki, csupán nem tudta megteremteni azt a különbséget, amit sokan elvárnak egy 5x aranybogyós játékostól.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem