HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. április 11., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 11., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 11., szerda 8:42
Csabi írta:jó azért egy rómát csak könnyebben berántanánk mint egy bajern müntyent.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 11., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 11., szerda 8:30
Sporting - Barca 0-1 öngóllal,
Olympiakosz - Barca 0-0,
Juventus - Barcelona 0-0,
Chelsea - Barcelona 1-1 (Chelsea adott egy gólpasszt nekik)
Roma - Barcelona 3-0
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 11., szerda 8:16
És milyen sokatmondó ez.Realista24 írta:
Ezt annyival egészítem ki, hogy mindig, mindenki ránk vadászik a BLben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 8:06
Ezt annyival egészítem ki, hogy mindig, mindenki ránk vadászik a BLben.RealAsensio írta:HA tovabbjutunk, es a Bayern is... akkor teljesen mindegy kit kapunk, mert mindenki rank vadaszik. A legjobb 4 kozott mind a harom csapat verszemet kapna ellenunk, hogy ok lehetnek az a csapat, aki megakadalyozza a Real ujboli eselyet a BL-re. Kurva nehez lesz...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 11., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 11., szerda 7:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 11., szerda 7:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 11., szerda 7:38
Azért mondtam, hogy csak gentlemen's agreement szinten mehet. De ha játszik, akkor hozza azt amiért kölcsönbe (el) adtuk.Kerlon írta: A BL egyik alapelvével megy szemben, ezért nem lehet korlátozni. 4 éve volt talán, hogy Courtois is pályára léphetett a Chelsea ellen az Atletico színeiben.
Csak a BLtől.Realista24 írta: ]Én azt hittem visszavonul![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 7:36
Én azt hittem visszavonulCsabi írta:
remelem valverde is marad. ha messi hajlando visszaesni vegre nagyon cudar vilag jon
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 11., szerda 7:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 7:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 11., szerda 7:04
A BL egyik alapelvével megy szemben, ezért nem lehet korlátozni. 4 éve volt talán, hogy Courtois is pályára léphetett a Chelsea ellen az Atletico színeiben.Süti írta:A legtöbb helyen nem lehet ilyen kikötést tenni, én úgy tudom, általában gentlemen's agreement alapon megy.Realista24 írta:Játszhat, BLben nem lehet korlátozni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 11., szerda 6:58
A legtöbb helyen nem lehet ilyen kikötést tenni, én úgy tudom, általában gentlemen's agreement alapon megy.Realista24 írta:Játszhat, BLben nem lehet korlátozni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. április 11., szerda 3:32
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 11., szerda 1:45
Dehogy esünk ki ,pheco írta:Ha a Real nem fog ki gyenge napot, akkor igazabol a Bayern akitol igazan lehet tartani. Roma es Pool tovabbjutas is nagy meglepetes lenne, mar csak a tapasztalat kulonbseg miatt. Mig mi 2011 ota mindig elodontozunk, addig ok egyszer sem jartak itt. Szoval, ha nem a Bayernt kapjuk a 4 kozott, akkor elvarhato a dontozes. Ott meg szinten ugy gondolom, hogy a Roma, Pool boven verheto, a Bayern lenne a necces ott is. Persze egy dontoben tenyleg barmi lehet es az egesz irasom alatt felteteleztem, hogy ma nem leszunk fgy-k a Juve ellen.
Real-Roma es Pool-Bayern elodontoket pls.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 11., szerda 1:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 11., szerda 0:48
Amikor kieses parharcban vagy döntőben talalkozunk rendre beárazzuk őket, valszeg a bl-ben is így lett volna de hát folyamat nemet mondanak az elődöntőre így meg nehéz bizonyítani. A mi csapatunk éles élet-halál meccseken él, egy bajnoki meccs pedig akármekkora rangadó nem az.BlancoMark írta:Egyebkent erdekes, hogy most mar minden evre jut egy hatalmas Barca veres, es bearazzak oket rendszeresen azok a csapatok akik mernek focizni. Ennek ellenere megis mi borzaszto gyengen szerepelunk ellenuk es nem tudjuk/tudtuk lezarni oket erre az evtizedre. Sajnalatos.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem