ha megmaradtak volna szélsőségesnek, nem engedték volna őket kormányra szerintem
középen pedig tényleg kicsit színtelen szagtalanná váltak
nem tudom mi lenne nekik a jó irány
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. április 9., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 9., hétfő 18:24
Csak sport1-et nézekAnthony írta:Megint az M1-et nézted Jóózsi?Realista24 írta: Nem o verte a feleséget?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 9., hétfő 18:22
Megint az M1-et nézted Jóózsi?Realista24 írta: Nem o verte a feleséget?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 9., hétfő 18:18
Nem o verte a feleséget?BlancoMark írta:Juhasz Petereknek 190 millat kell visszafizetniuk, megy a levesbe a komplett megelhetesuk.
Es igy peregnek ki a politikabol a becsuletes emberek. Megalazkodva es megtorve. Ha visszamehetnenek az idoben, akkor valszeg hagynak a fenebe ezt a Magyarorszagnak nevezett formedvenyt es elnek boldogan az eletuket, Hadhazyval karoltve. Kar volt annyi korrupcios ugyet feltarniuk es kar volt ennyit kuzdeniuk az orszag "europaibb" felfogasaert.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 9., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 9., hétfő 18:12
Megoldjak, nem tartok tole. Nekik is van mit a tejbe apritani.BlancoMark írta:Juhasz Petereknek 190 millat kell visszafizetniuk, megy a levesbe a komplett megelhetesuk.
Es igy peregnek ki a politikabol a becsuletes emberek. Megalazkodva es megtorve. Ha visszamehetnenek az idoben, akkor valszeg hagynak a fenebe ezt a Magyarorszagnak nevezett formedvenyt es elnek boldogan az eletuket, Hadhazyval karoltve. Kar volt annyi korrupcios ugyet feltarniuk es kar volt ennyit kuzdeniuk az orszag "europaibb" felfogasaert.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 9., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 9., hétfő 17:11
Yazid írta:Vissza olvasgatva én megértek mindenkit meg sok mindenben igazatok van de ez a saját lakás meg lakásárak vitàtok szemet szúrt. Kérdezzétek már meg szüleiteket és velük egykorú rokonságotokat ( kb 50-60környékiek lehetnek ahogy belövöm a fórum korosztályát), hogy ôk miként indultak el az életben? Megsúgom szûlôi házban, házastárssal, kihalt nagyszûlôk házában, aki melózott MINDKETTEN, asszony, férj az már esetleg megtehette, hogy egy albi vagy egy hitel felvétel. Aki akkor is elindult egyedül vígan könnyedén az vagy párttag gyereke volt vagy TSZ elnöké. Ugyanaz a réteg amit most ti elítéltek na értitek.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. április 9., hétfő 17:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. április 9., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 9., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 9., hétfő 16:46
Van ez így, más területeken is általánosítanak az emberek, mindenféle rálátás/objektivitás nélkül.___Samy___ írta:Messze áll tőlem a politika, nem is akarok belefolyni. Viszont te most csak szimplán általánosítottad az összes fideszest az alapján, amit a cigokkal beszéltél. Ez a kijelentesed csak akkor lenne mérvadó, ha mind a 2-3 millió emberrel beszéltél volna.kiserik írta: Azért, mert Te egy burokban élsz Budapesten! Ha én itt vidéken megkérdezek random 10 embert, hogy mi a különbség a jobb meg a bal oldal között akkor ezt tapasztalom. Azt tapasztalom, hogy a Fidesz szavazók a lemaradottak, a hátrányos helyzetűek az egyszerűbb értelmi képességűek, akiknek annyi maradt bent az agyukban, hogy migráncs meg Sörös Laci. Ezek szerinted tudják, hogy mi a bal meg a jobb? Főleg ha politikai nézetekről beszélünk? Szombaton 15 emberrel beszélgettem, falumbeliek, egyszerű, szegény sorsú roma emberek. Ilyeneket mondtak: A Fideszre kell szavazni, mert különben jönnek a migránsok és megerőszakolnak meg gyilkolászni fognak. 10000 embert akarnak betelepíteni." Mondom nekik: "A Fidesz 20000 embert telepített be! Észrevették? Láttak egyet is?" Erre ők: "Nem, de a 10000 akkor is sok, azok majd mindenhová be lesznek költöztetve és megölnek, megerőszakolnak mindenkit. Meg különben is mondta a TV." Na ebből van olyan 2-3 millió szavazó. Ezt nagyon jól csinálta Viktor, hogy a cigányságot, köszönet Flórinak, feltétel nélkül maga mellé állította (főleg a hátrányos helyzetűeket). Miről beszélsz? Ki a balfasz?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 9., hétfő 15:31
Nyelvvizsgan ugy 1/3 oldalnal mar fajt az ujjam.Realista24 írta:Ezzel nem lenne gond, de írni bakkerkelemen.istvan írta: Hogy megy az írásban való osztás, srácok?
4276:683 = ?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 9., hétfő 15:25
Ezzel nem lenne gond, de írni bakkerkelemen.istvan írta: Hogy megy az írásban való osztás, srácok?
4276:683 = ?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 9., hétfő 15:21
Embert, nem migránst. És a lényeg az lett volna, hogy érzékeltek e ebből az emberek valamit, mert a 10000-től úgy félnek, mint a tűztől.El Sie7e írta:mikor telepitett amugy a fidesz be 20e migranst? ezt mar tobb helyen olvastam vagy hallottam de nem emlekszem hirtelen
Igazad van, megszaladt a tinta. Legyen csak 1 millió, mert az 100%, hogy 1 milliónál több hátrányos helyzetű roma él Magyarországon és ezek mindegyike úgy fél a migránsoktól, mint a tűztől, mert a migráns megerőszakol, megöl, és ami a lényeg, elveszi a közmunkát. Volt itt egy korábbi cikk is erről, mikor megnéztek 3 települést és beszélgettek az emberekkel.___Samy___ írta: Messze áll tőlem a politika, nem is akarok belefolyni. Viszont te most csak szimplán általánosítottad az összes fideszest az alapján, amit a cigokkal beszéltél. Ez a kijelentesed csak akkor lenne mérvadó, ha mind a 2-3 millió emberrel beszéltél volna.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 9., hétfő 15:20
akkor az pont 50% valósággal több, mint amit a NER média megvilágít.El Sie7e írta: ne olvass nepszavat, a valosagnak csak a felet vikagitjak meg
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 9., hétfő 15:18
ne olvass nepszavat, a valosagnak csak a felet vikagitjak megBlancoMark írta:http://nepszava.hu/cikk/1156380-kemeny- ... kotvenyhezEl Sie7e írta:ja h a kotvenyesekna ne vicceljunk kerem....
Ezek bizonyitottan bunozok. Hazaarulas tokeletes peldaja.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 9., hétfő 15:16
http://nepszava.hu/cikk/1156380-kemeny- ... kotvenyhezEl Sie7e írta:ja h a kotvenyesekna ne vicceljunk kerem....
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 9., hétfő 15:13
Egy nagy lof.szt, csak mar indulnim kellett PragabaRealista24 írta:Azt látod, hogy megint oda jutottunk, hogy azt az állítást, amiről úgy gondoltad, hogy szent és sérthetetlen, kukába is dobtad.ericco írta:
Akkor én néztem rossz híradásokat anno. Meglehet. De az állam által erősen tolt vállakózoi réteg, ráadásul lojalitás alapján kiválasztva akkor sincs az ínyemre. Akkor már inkább a piaci káosz, amelyből ha időnként is csak, de egy-egy jobb minőség ki tud nőni.
És persze, hogy nincs ínyedre, mert nem részesedsz belőle. Ha részesednél, akkor semmi bajod nem lenne vele. Ez így volt, így van és így is lesz a jövőben is. Teljesen, mindegy, hogy jobb vagy bal oldal, Fidesz vagy Jobbik, mindegy, hogy mi a gyerek neve.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem