Ezzel nem lenne gond, de írni bakkerkelemen.istvan írta: Hogy megy az írásban való osztás, srácok?
4276:683 = ?![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 9., hétfő 15:25
Ezzel nem lenne gond, de írni bakkerkelemen.istvan írta: Hogy megy az írásban való osztás, srácok?
4276:683 = ?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 9., hétfő 15:21
Embert, nem migránst. És a lényeg az lett volna, hogy érzékeltek e ebből az emberek valamit, mert a 10000-től úgy félnek, mint a tűztől.El Sie7e írta:mikor telepitett amugy a fidesz be 20e migranst? ezt mar tobb helyen olvastam vagy hallottam de nem emlekszem hirtelen
Igazad van, megszaladt a tinta. Legyen csak 1 millió, mert az 100%, hogy 1 milliónál több hátrányos helyzetű roma él Magyarországon és ezek mindegyike úgy fél a migránsoktól, mint a tűztől, mert a migráns megerőszakol, megöl, és ami a lényeg, elveszi a közmunkát. Volt itt egy korábbi cikk is erről, mikor megnéztek 3 települést és beszélgettek az emberekkel.___Samy___ írta: Messze áll tőlem a politika, nem is akarok belefolyni. Viszont te most csak szimplán általánosítottad az összes fideszest az alapján, amit a cigokkal beszéltél. Ez a kijelentesed csak akkor lenne mérvadó, ha mind a 2-3 millió emberrel beszéltél volna.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 9., hétfő 15:20
akkor az pont 50% valósággal több, mint amit a NER média megvilágít.El Sie7e írta: ne olvass nepszavat, a valosagnak csak a felet vikagitjak meg
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 9., hétfő 15:18
ne olvass nepszavat, a valosagnak csak a felet vikagitjak megBlancoMark írta:http://nepszava.hu/cikk/1156380-kemeny- ... kotvenyhezEl Sie7e írta:ja h a kotvenyesekna ne vicceljunk kerem....
Ezek bizonyitottan bunozok. Hazaarulas tokeletes peldaja.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 9., hétfő 15:16
http://nepszava.hu/cikk/1156380-kemeny- ... kotvenyhezEl Sie7e írta:ja h a kotvenyesekna ne vicceljunk kerem....
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 9., hétfő 15:13
Egy nagy lof.szt, csak mar indulnim kellett PragabaRealista24 írta:Azt látod, hogy megint oda jutottunk, hogy azt az állítást, amiről úgy gondoltad, hogy szent és sérthetetlen, kukába is dobtad.ericco írta:
Akkor én néztem rossz híradásokat anno. Meglehet. De az állam által erősen tolt vállakózoi réteg, ráadásul lojalitás alapján kiválasztva akkor sincs az ínyemre. Akkor már inkább a piaci káosz, amelyből ha időnként is csak, de egy-egy jobb minőség ki tud nőni.
És persze, hogy nincs ínyedre, mert nem részesedsz belőle. Ha részesednél, akkor semmi bajod nem lenne vele. Ez így volt, így van és így is lesz a jövőben is. Teljesen, mindegy, hogy jobb vagy bal oldal, Fidesz vagy Jobbik, mindegy, hogy mi a gyerek neve.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 9., hétfő 15:12
jogos, én is ugyanezt szoktam kérdezni a millió migránssal kapcsolatban akikkel riogatnak.El Sie7e írta: korlátozott itt tartózkodási jog, plusz ki a fene jonne ide kozuluk eletvitel szeruen?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 9., hétfő 15:09
korlátozott itt tartózkodási jog, plusz ki a fene jonne ide kozuluk eletvitel szeruen?csababarca írta:Mert?El Sie7e írta:ja h a kotvenyesekna ne vicceljunk kerem....
Ők miért kivételek? A zseton miatt?
egyébként kínai a javarésze. állítólag. Tóni mondta.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 9., hétfő 15:09
Hogy megy az írásban való osztás, srácok?Realista24 írta:Az hagyján, múltkor fél oldalt kellett papírra írnom...meglepődtemrashidm írta:Nem védeni akarom a videóban lévő egy-két embert, de az is lehet hogy mivel régen hallotta így hogy arab számok, elfelejthette. Én is így vagyok csomó mindennel: nemcsak egy-két alapvetőnek mondható fogalmat felejtettem el, hanem pl régen látott ismerősök nevét is (tudom hogy ki ő, de nem ugrik be a neve).
Egyébként csak én vettem magamon észre, hogy sok mindent amit az általánosban/gimiben tanultam stb. szépen lassan elfelejtem?Kicsit úgy érzem, hogy a mindennapokhoz nem szükségesek, nem fontosak ezért már nem emlékszem rá. Utánaolvasnék tuti beugrana.
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 9., hétfő 15:04
Mert?El Sie7e írta:ja h a kotvenyesekna ne vicceljunk kerem....
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 9., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. április 9., hétfő 15:02
Messze áll tőlem a politika, nem is akarok belefolyni. Viszont te most csak szimplán általánosítottad az összes fideszest az alapján, amit a cigokkal beszéltél. Ez a kijelentesed csak akkor lenne mérvadó, ha mind a 2-3 millió emberrel beszéltél volna.kiserik írta: Azért, mert Te egy burokban élsz Budapesten! Ha én itt vidéken megkérdezek random 10 embert, hogy mi a különbség a jobb meg a bal oldal között akkor ezt tapasztalom. Azt tapasztalom, hogy a Fidesz szavazók a lemaradottak, a hátrányos helyzetűek az egyszerűbb értelmi képességűek, akiknek annyi maradt bent az agyukban, hogy migráncs meg Sörös Laci. Ezek szerinted tudják, hogy mi a bal meg a jobb? Főleg ha politikai nézetekről beszélünk? Szombaton 15 emberrel beszélgettem, falumbeliek, egyszerű, szegény sorsú roma emberek. Ilyeneket mondtak: A Fideszre kell szavazni, mert különben jönnek a migránsok és megerőszakolnak meg gyilkolászni fognak. 10000 embert akarnak betelepíteni." Mondom nekik: "A Fidesz 20000 embert telepített be! Észrevették? Láttak egyet is?" Erre ők: "Nem, de a 10000 akkor is sok, azok majd mindenhová be lesznek költöztetve és megölnek, megerőszakolnak mindenkit. Meg különben is mondta a TV." Na ebből van olyan 2-3 millió szavazó. Ezt nagyon jól csinálta Viktor, hogy a cigányságot, köszönet Flórinak, feltétel nélkül maga mellé állította (főleg a hátrányos helyzetűeket). Miről beszélsz? Ki a balfasz?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 9., hétfő 15:01
kötvényesek.El Sie7e írta:mikor telepitett amugy a fidesz be 20e migranst? ezt mar tobb helyen olvastam vagy hallottam de nem emlekszem hirtelen
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 9., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 9., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 9., hétfő 14:54
Azért, mert Te egy burokban élsz Budapesten! Ha én itt vidéken megkérdezek random 10 embert, hogy mi a különbség a jobb meg a bal oldal között akkor ezt tapasztalom. Azt tapasztalom, hogy a Fidesz szavazók a lemaradottak, a hátrányos helyzetűek az egyszerűbb értelmi képességűek, akiknek annyi maradt bent az agyukban, hogy migráncs meg Sörös Laci. Ezek szerinted tudják, hogy mi a bal meg a jobb? Főleg ha politikai nézetekről beszélünk? Szombaton 15 emberrel beszélgettem, falumbeliek, egyszerű, szegény sorsú roma emberek. Ilyeneket mondtak: A Fideszre kell szavazni, mert különben jönnek a migránsok és megerőszakolnak meg gyilkolászni fognak. 10000 embert akarnak betelepíteni." Mondom nekik: "A Fidesz 20000 embert telepített be! Észrevették? Láttak egyet is?" Erre ők: "Nem, de a 10000 akkor is sok, azok majd mindenhová be lesznek költöztetve és megölnek, megerőszakolnak mindenkit. Meg különben is mondta a TV." Na ebből van olyan 2-3 millió szavazó. Ezt nagyon jól csinálta Viktor, hogy a cigányságot, köszönet Flórinak, feltétel nélkül maga mellé állította (főleg a hátrányos helyzetűeket). Miről beszélsz? Ki a balfasz?H.E.H.E. írta:az ilyen balfasz megnyilvánulásokra mi szükség van?Egy átlag szavazó, főleg a Fidesz oldalon azt se tudja mi a jobb meg bal.
főleg a fidesz oldalon...![]()
az ilyenek miatt sem lehet sok embert komolyan venni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 9., hétfő 14:54
Ahol Morvai meg Torockai a vállalható arc, abból nem lesz kormányzó párt. Ennyi hely jobbra már nincs a Fidesztől.Az a helyzet, hogy ha rajtam múlna, egy pártszakadással, a Jobbik vállalható arcait összefognám, és Morvai Toroczkai vonallal együtt újból kezdeném az építkezést, talán egyszerűbb lenne, mint Jobbik néven megint szélkakaskodni, és jobban le is lehetne kommunikálni a dolgot.
A Másik meg, hogy kamerát odanyomják a szádba, eleve nem arra számítasz, hogy valami hülyeséget fognak kérdezni, kapaszkodsz kb az ismert szavakba.Nem védeni akarom a videóban lévő egy-két embert, de az is lehet hogy mivel régen hallotta így hogy arab számok, elfelejthette. Én is így vagyok csomó mindennel: nemcsak egy-két alapvetőnek mondható fogalmat felejtettem el, hanem pl régen látott ismerősök nevét is (tudom hogy ki ő, de nem ugrik be a neve).
HozzászólásSzerző: füst » 2018. április 9., hétfő 14:30
Arról. Korántsem annyira érdekel a párthovatartozása, a pártok is tolódnak jobbra-balra, persze nem mindegy hogy milyen mértékben és mennyi idő alatt. Viszont amit mondd, az vállalható, és következetes. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem Thürmer ilyen, kb. teljesen más vonalon mozog az elképzeléseimhez képest, de hitelesnek tartom az öreget, mert nem mond mást az egyik héten mint a másikon. Ellenpéldának ott a 2016-os szavazás az alkotmánymódosításról. Áprilisban Vona kijelentette, hogy aki nem szavazza meg, az hazaáruló. Eljött az október, és nem szavazta meg, hanem feltételekhez kötötte pár nappal a szavazás előtt. Egyet lehetett vele érteni, hogy jó, akkor a kötvényesek se jöhessenek, de az, hogy a saját kijelentésével került emiatt szembe, az öngyilkosság volt. Az ilyenek miatt ment le folyamatosan a Jobbik népszerűsége hónapról hónapra.Dupla D írta: Arról a Morvairól van szó, aki már vagy az 5. pártnak nyal be tövig? Arra forog, amerre süt a nap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 9., hétfő 14:21
Az hagyján, múltkor fél oldalt kellett papírra írnom...meglepődtemrashidm írta:Nem védeni akarom a videóban lévő egy-két embert, de az is lehet hogy mivel régen hallotta így hogy arab számok, elfelejthette. Én is így vagyok csomó mindennel: nemcsak egy-két alapvetőnek mondható fogalmat felejtettem el, hanem pl régen látott ismerősök nevét is (tudom hogy ki ő, de nem ugrik be a neve).
Egyébként csak én vettem magamon észre, hogy sok mindent amit az általánosban/gimiben tanultam stb. szépen lassan elfelejtem?Kicsit úgy érzem, hogy a mindennapokhoz nem szükségesek, nem fontosak ezért már nem emlékszem rá. Utánaolvasnék tuti beugrana.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 9., hétfő 14:21
az ilyen balfasz megnyilvánulásokra mi szükség van?Egy átlag szavazó, főleg a Fidesz oldalon azt se tudja mi a jobb meg bal.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem