Lehet folytatni, csak okosan.
füst írta:Én úgy látom, hogy amíg az ellenzék a Fidesszel van elfoglalva, és a fő motívum a kormány megbuktatása, addig nincs esélye. Menniük kell, menniük kell, menniük kell, bukni fognak, bukni fognak, bukni fognak. Ez nem elég, és kétélű, mert nem csak a saját bázist mozgósítja, hanem a kormánypártit is. Sokkal pozitívabb kampányt kellett volna kezdeményezni, és nem beleállni a pofozkodásba. Azért, hogy a kormánypárti szavazókat vagy átcsábítsák, vagy legalább ne korbácsolják fel.
Vona balról akart előzni, illetve a hamvába holt összefosás... ez mellément.
Én így látom. Várok egy régi-új alapokra épülő, erős Jobbikot, más vezetéssel.
Abszolút egyetértek és ezt írtam korábban is, hogy mit tudna adni a Jobbik vagy bármelyik párt? Miért szavazzak rájuk? Pont leszarom ha elszámoltatják Orbánt meg Mészárost. Annyi pénzük és hatalmuk van, hogy úgysem tudtak volna tenni érdemben semmit ellenük.
És igen, ezzel a gyűlöletkeltéssel, ami volt, jól ráijesztettek Marika nénire meg Pista bácsira, hogy most biza jönni fognak a migránsok, és inkább elmegyek szavazni én is.
Aki csalást emleget, hogyan lenne kivitelezhető egy ilyen mértékű csalás? Az oké, hogy anyóséknál 3 rugót adtak annak, aki fideszre nyom, meg telefonon is hívták délután hogy kire szavazott/szavazott-e már. De 2/3ot nem lehet 3ezer forintokkal megvenni.