Bocsánat, az lemaradt h hazai pályán.realistahuni írta: Atma ellen?
Tavaly a calderont azért elbúcsúztattuk egy Cé triplával.

Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sierra írta:Egy kis adalék: 2012. december 1-jén nyertünk ellenük utoljára a bajnokságban, ami baromi régen volt. Konkrétan 5 és fél éve. Itt az ideje most már...
Atma ellen?
Tavaly a calderont azért elbúcsúztattuk egy Cé triplával.

Egy kis adalék: 2012. december 1-jén nyertünk ellenük utoljára a bajnokságban, ami baromi régen volt. Konkrétan 5 és fél éve. Itt az ideje most már...
Az idén mennek neki a szabigólok. Jó tudni, hogy nem nagyon érdemes a 16-os környékén szabálytalankodni ellenük.
Nem jó, Balenek semmi köze a csatár játékhoz. 4231et tolnék:Remy írta:CR-t nem is játszatnám holnap... Bale oldja meg csak szépen...
Case, Kova, Bale, Asensio, Vazquez, CR/Karim
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
CR-t nem is játszatnám holnap... Bale oldja meg csak szépen...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem jobb is, innentől nem szabad a bajnoksággal foglalkozni, annyira nagy esélyünk van, hogy harmadszor egymás után behúzzuk, hogy igazából 4 meccsre kell felkészülni. Négy meccs, amin ha a csapat oda teszi magát, akkor meglesz. Egyetlen probléma az, hogy sem a barca sem a bayern nem kell, hogy izguljon a bajnokság miatt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert a Barca nem fog annyit hibázni. Most van vissza nyolc meccs. Het meccsen kellene behozni 10 pontot.
Es mi a BLt akarjuk. Arra koncentrálunk kizárólag.
Es mi a BLt akarjuk. Arra koncentrálunk kizárólag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szukszavu vagy. Visszakerdezek. Miert nem?Realista24 írta:Nem.RealAsensio írta:Tudom, hogy nincs sok esely ra, de jatsszunk el a gondolattal, hogy ma a Barca elszenvedi elso vereseget a bajnoksagban, mi pedig eselyt kapunk arra, hogy 10 pontra csokkenjen a hatrany es lesz meg egy El Clasico a szezonban. Szerintetek lenne sanszunk a bajnoksag megnyeresere, ebben az esetben?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem.RealAsensio írta:Tudom, hogy nincs sok esely ra, de jatsszunk el a gondolattal, hogy ma a Barca elszenvedi elso vereseget a bajnoksagban, mi pedig eselyt kapunk arra, hogy 10 pontra csokkenjen a hatrany es lesz meg egy El Clasico a szezonban. Szerintetek lenne sanszunk a bajnoksag megnyeresere, ebben az esetben?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tudom, hogy nincs sok esely ra, de jatsszunk el a gondolattal, hogy ma a Barca elszenvedi elso vereseget a bajnoksagban, mi pedig eselyt kapunk arra, hogy 10 pontra csokkenjen a hatrany es lesz meg egy El Clasico a szezonban. Szerintetek lenne sanszunk a bajnoksag megnyeresere, ebben az esetben?

Szep stat, de eleg gaz lenne megint nem nyerni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
It’s been close to 5 years since Real Madrid last won at home against Atlético in the Derby (1/12/2014) since then, 3 defeats & 1 draw. Only Cristiano, Ramos and Benzema remain from the starting XI of that night. [marca]
The last time Real Madrid won a league Derby at home against Atlético (2012), Madrid had 12 fewer titles; 3 CL, 3 European Super Cups, 3 CWC, 1 La Liga, 1 Copa del Rey and 1 La Liga. Cristiano also had 1 Balón d’Or compared to the 5 he has now. [marca]
The last time Real Madrid won a league Derby at home against Atlético (2012), Madrid had 12 fewer titles; 3 CL, 3 European Super Cups, 3 CWC, 1 La Liga, 1 Copa del Rey and 1 La Liga. Cristiano also had 1 Balón d’Or compared to the 5 he has now. [marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Továbbra is elképesztő ez az eredménysorozat ebben a szezonban is.illgner írta:Nem tudok. De ha nem titok, ki ez az arc a profilodon?Csabi írta:Atletico meg az egynull. mondjatok jobb párost

Vinicius Jr. kérem szépen, bár nem vagyok Csabi...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Nem tudok. De ha nem titok, ki ez az arc a profilodon?Csabi írta:Atletico meg az egynull. mondjatok jobb párost

- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Sevilla csak magát okolhatja, ez egy megnyert meccs volt számukra, ilyen helyzeteket luxus egy Barcelona ellen kihagyni Jesus Navas be volt carva a helyzeténél forgolodott mint egy amator , itt azert kijott rendesen a minoség a 2 csapat között..de már nagyon elfaradtak a végére
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Tavaly Fortuna nekünk kedvezett az utolsó 10 perces gólokkal, most a katalánoknak. Teljesen megérdemelték az X-t.
A helyzeteket be kell lőni, nem pedig ilyen világtalan módon elbacni mindent.
Murielt s Correat tuti elfelejtették csapatjátékra programozni...
Kíváncsi vagyok a Bayern ellen mire mennek, mert koncepció van, csak fejben pár játékos gyenge.
A helyzeteket be kell lőni, nem pedig ilyen világtalan módon elbacni mindent.
Murielt s Correat tuti elfelejtették csapatjátékra programozni...
Kíváncsi vagyok a Bayern ellen mire mennek, mert koncepció van, csak fejben pár játékos gyenge.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A sok kihagyott helyzet és Suarez gólja után már tudni kehetett mi lesz.Engem az egyetlen dolog ami meglepett,hogy farkasnorbi akkora fanatikus,hogy számolja a barsza kapufáit

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Egy dolog lefocizni valakit, egy másik megverni.
Ez az év már így megy le, ha ég a ház, jön messzi és az utolsó 5 percben elrendez mindent. Bár mondjuk tavaly is csinált vagy 10-15 pontot a hajrában.
Most a csodás, bibliai gyógyulásról nem beszélek. Csak válogatott meccsen fáj a lába váletlenül.
Na mindegy. Egyszer csak szögre akasztja ő is a csukát. Kivárjuk.
Ez az év már így megy le, ha ég a ház, jön messzi és az utolsó 5 percben elrendez mindent. Bár mondjuk tavaly is csinált vagy 10-15 pontot a hajrában.
Most a csodás, bibliai gyógyulásról nem beszélek. Csak válogatott meccsen fáj a lába váletlenül.
Na mindegy. Egyszer csak szögre akasztja ő is a csukát. Kivárjuk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)