Coentrao jöhetne is Theo helyére.
3x jobb jatekos es iden serult se volt.
Mellé pedig Gelson Martins kiegészítőnek, ha benne van a 19-es listaban.

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 8., vasárnap 9:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 8., vasárnap 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 8., vasárnap 8:21
Jah. Sokkal jobb ha szerdán sérül le a bemelegiteskor.lordgabi írta:Lehetséges, hogy annyira porcelán a srác, hogy a mester ennyit sem mer kockáztatni, hogy a bemelegítésnél történik valami, inkább egyből bele a mélyvízbe szerdán, ha addig nem történik az edzésen vele valami.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. április 7., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. április 7., szombat 21:50
Azért a mi játékosaink fejében remélem nem ez jár.illgner írta:Mivel már Allegri is feladta azt a meccset, kis túlzással a castilla is behúzná a továbbjutást.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 7., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. április 7., szombat 21:34
Ebből Casemiro lesz Varane mellett a Juve ellen is.Realista24 írta:Egyelőre senki nem tudja.kelemen.istvan írta:Vallejo miért maradt ki a holnapi keretből?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 21:23
Egyelőre senki nem tudja.kelemen.istvan írta:Vallejo miért maradt ki a holnapi keretből?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 7., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. április 6., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. április 5., csütörtök 21:41
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. április 5., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 2., hétfő 18:00
Minimum? Azért ne legyenek irreálisak az elvárások.doncsontos írta:Süti írta:Le a kalappal Buffon előtt. Egy igazi úriember on and off the pitch. Tudom, itt divat volt szidni, tavaly a döntő előtt is, de én nagyon tudom tisztelni az ilyen figurákat. Igazi legenda, jó volt ezt az interjút is olvasni.
nem Őt volt divat szidni, hanem azt a hypeot amit köré épített a sajtó, hogy nem lehet bevenni a kapuját. Amúgy igen, minimum ilyen mentalitású, és felfogású játékosoknak kellene játszania ezt a sportágat..
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. április 2., hétfő 17:54
Süti írta:Le a kalappal Buffon előtt. Egy igazi úriember on and off the pitch. Tudom, itt divat volt szidni, tavaly a döntő előtt is, de én nagyon tudom tisztelni az ilyen figurákat. Igazi legenda, jó volt ezt az interjút is olvasni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 2., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. április 2., hétfő 10:38
El Sie7e írta:Az olasz bajnok kezdőjéből hiányozni fog Miralem Pjanic, Mario Mandzukic, Mehdi Benatia és Alex Sandro is, míg a madridiaknak Isco és Sergio Ramos játékát kell nélkülözni.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 2., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 2., hétfő 10:26
Olasz részről ezeket olvastam én is, bár nem ennyit. Meg pl Khedira játéka is kérdéses, ami baj mondjuk mert ő kell a kezdőbe.El Sie7e írta:indexrőlAz olasz bajnok kezdőjéből hiányozni fog Miralem Pjanic, Mario Mandzukic, Mehdi Benatia és Alex Sandro is, míg a madridiaknak Isco és Sergio Ramos játékát kell nélkülözni.
erről tudni vmit? Ramos tényleg kérdéses? vagy csak az index agymenése mert hétvégén nem játszott?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 2., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. április 2., hétfő 10:09
indexrőlAz olasz bajnok kezdőjéből hiányozni fog Miralem Pjanic, Mario Mandzukic, Mehdi Benatia és Alex Sandro is, míg a madridiaknak Isco és Sergio Ramos játékát kell nélkülözni.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem