OFF
Re: OFF
ilyen mértékű népbutítás, agymosás mellett nem reális a kormányváltás. az a kérdés hogy a parlamenti többség meg lesz-e.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csababarca írta:Keményen mennek a hívogatások, önkormányzatok dolgozóit is behívták, most indult be csak az igazi hazugsággyár.
Ennyire szorultnak érzi a helyzetét a fidesz?
Max a kétharmad szorul, a győzelmük nincs veszélyben, sajnos.
Persze hogy szorult. Lehet naív vagyok de én hiszem hogy meglehet a kormányváltás. Vagy ha nem is. Végül valami elindul az országban hogy elérjük hogy Orbánt leváltsák.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Keményen mennek a hívogatások, önkormányzatok dolgozóit is behívták, most indult be csak az igazi hazugsággyár.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A Fideszre mekkora az odds?Marky írta:Unibeten 11-ről 7.5-re esett Vona oddsa, míg Karácsony és Szél 9-ről 11-re emelkedettTrump is 10 fölött volt, aztán a választások előtti napokban esett 5-re....
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BlancoMark
Persze en abszolut ertem amit mondasz, es en is hiszem, hogy lehet benne valami. Viszont azon se lepodnek meg ha egyszeruen csak meguszta voln a dolgot, annyi disznosag volt mar a magyar politikaban ami kovetkezmenyek nelkul maradt. A kisebb halakat egyszer-ketszer elkaptak, de a nagyobbak gyakorlatilag ott lopnak es csalnak ahol csak tudnak, parttol fuggetlenul.Swineherd írta:BlancoMark írta:Es mi az a bizonyitek ami ezt tenyszeruen alatamasztja?
“Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok.” (Gergényi Péter 2007)
Gyurcsány szabadlábon van? Polt Petya és Handó Tünci uralják az ügyészséget és a bíróságot. Akkor?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Unibeten 11-ről 7.5-re esett Vona oddsa, míg Karácsony és Szél 9-ről 11-re emelkedett
Trump is 10 fölött volt, aztán a választások előtti napokban esett 5-re....

- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
BlancoMark írta:Es mi az a bizonyitek ami ezt tenyszeruen alatamasztja?
“Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok.” (Gergényi Péter 2007)
Gyurcsány szabadlábon van? Polt Petya és Handó Tünci uralják az ügyészséget és a bíróságot. Akkor?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- BlancoMark
Es mi az a bizonyitek ami ezt tenyszeruen alatamasztja?Swineherd írta:Pontosan. Ez nem csupán sokak szerint van így, hanem ez egy tény. A ki tudja kikkel magyarokat rommá verető Gergényi olajos Pintér legjobb cimborája. Orbán a szemkilövetés után parolázott Gyurcsánnyal és egyebekkel kipában a Dohány utcában. Fletó a Fidesz aduásza, persze kizárólag rezsibunkó után.ericco írta:A Fidesznek. Sokak szerint ezért nem ül még rács mögött, és ezért maradt el a nagy elszámoltatás.
Egyebkent en holnapra meglepetest szimatolok, lehetetlen a mai allapotokat pontosan megjosolni a kozvelemenykutatoknak, rengeteg az elegedetlen ember aki szerintem meg mindg nem dontott hogy hova rakja az x-et.
Termeszetesen Fidesz tobbseget varok, de sokkal kisebbet mint amit sokan josolnak.
- Swineherd
Pontosan. Ez nem csupán sokak szerint van így, hanem ez egy tény. A ki tudja kikkel magyarokat rommá verető Gergényi olajos Pintér legjobb cimborája. Orbán a szemkilövetés után parolázott Gyurcsánnyal és egyebekkel kipában a Dohány utcában. Fletó a Fidesz aduásza, persze kizárólag rezsibunkó után.ericco írta:A Fidesznek. Sokak szerint ezért nem ül még rács mögött, és ezért maradt el a nagy elszámoltatás.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Fidesznek. Sokak szerint ezért nem ül még rács mögött, és ezért maradt el a nagy elszámoltatás.füst írta:Lószart mama! Feri olyan, mint az emberke a sportszeletes reklámban. Jön és segít.Feri bázisa nem túl nagy, de alapvetően neki sem kellene már szerepelnie
Merci Zizou!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Lószart mama! Feri olyan, mint az emberke a sportszeletes reklámban. Jön és segít.Feri bázisa nem túl nagy, de alapvetően neki sem kellene már szerepelnie

Először az Mszp-t kell eltüntetni, nagyon sokan megszokásból, meggyőződésből szavaznak rájuk, állítom sokan azt se tudják éppen ki a listavezetőjük. Ha az mszp kiesne a parlamentből az egy jó kezdet lenne, utána szépen a fidesz is eltűnne a süllyesztőben. Sokan abban a hitben élnek, manapság hogy ha nem az Orbán nyer akkor majd a Gyurcsány lesz megint... Feri bázisa nem túl nagy, de alapvetően neki sem kellene már szerepelnie. Bár én pártlistán se az MSZP-t, se a Fideszt, se a DK-t nem veszem számításba, mintha ott se lennének. Egyéniben meg ésszel.ericco írta:Mondjuk tényleg azzal kell kezdeni, ha le akarjuk cserélni ezt a korrupt rendszert, hogy a Ferit eltüntetik. Meg a téglákkal teli MSZP-t is. Ők a Fidesz hatalmának egyik alappillérei.
- ericco
- Kapcsolat:
Mondjuk tényleg azzal kell kezdeni, ha le akarjuk cserélni ezt a korrupt rendszert, hogy a Ferit eltüntetik. Meg a téglákkal teli MSZP-t is. Ők a Fidesz hatalmának egyik alappillérei.
Merci Zizou!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Feri így is, úgy is matematikusra issza magát.M1Ö írta:Pont ezt írtam korábban. Vagy csak akartam, nem tudom. De nem kell észkombájnak lenni ahhoz, hogy lássuk előre, hogy mi lesz a szavazások után, nyerjen bárki.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezt írtam korábban. Vagy csak akartam, nem tudom. De nem kell észkombájnak lenni ahhoz, hogy lássuk előre, hogy mi lesz a szavazások után, nyerjen bárki. Akkora gyűlölet van ember és ember közt, hogy kisebb csoda lenne, ha nem folyna majd a vér... És ahogy ericco írja, ezt rohadt nehéz lesz megállítani, nemhogy még jóra is fordítani. Mert ha bukik a fidesz, akkor itt kő kövön nem fog maradni. Ha meg nyernek, akkor meg a mostani helyzetbe mélyül el még jobban a kormányzással együtt az ország. Aztán akinek nem tetszik vagy lelép a fenébe, vagy betelik a pohár és elkattan a fél ország. Egyik sem egy szép jövőkép...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kapcsolat:
A rendőrség és a többi hatalmi ág cinkossága a legijesztőbb az egészben. Meg a lakosság polarizálása, egymás ellen hergelése. Ezen nem javít egy sima kormányváltás, sajnos elindult már jópár visszafodíthatatlan vagy nehezen visszafordítható folyamat. A lopás, elnézést, a "nemzeti tőkés réteg" építése csak másodlagos.Swineherd írta:Fidesztempó.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En most meglepődtem. De meg buszokkal is jöttek. Ingyen zászlók, Fidesz táblák. Minden loszar. Nagyobb parádé volt majdnem mint augusztus 20.Swineherd írta:Sokan szoktak onnan menni a birkamenetre is.
Az ilyen zombik még Széles Gábort is a vállukra vennék, ha elbírnák.
A Videoton meg le van szarva...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
Sokan szoktak onnan menni a birkamenetre is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most volt Fehérváron Vitya. Nem volt se virsli se sör de mocskos sokan voltak. Van aki 2,5 órát várt ra. Most meg Hajra Fidesztől hangosak az öregek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema