Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 6., péntek 15:54

nem lehet választani mind másért szép.

CR olló, Zidane kapás, Messi emelése az Arsenal ellen, Kaka ahogy nullázta a Unitedet, Saúl solo, Bergkamp+Ljungberg pazar.

lehetetlen annyira mások és szépek

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 15:42

http://www.marca.com/en/football/real-m ... b4635.html
Marca összekapart 15 legszebb gólt BLből.

Cé az első nálad vagy más?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 6., péntek 15:23

Realista24 írta:André Gomes menni akar, Juvéba. Végre összeállhat a Khedira - Gomes álomduó.
Na jolvan, akkor jovore mar tenyleg nem kell tartani a Juvetol :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 13:43

André Gomes menni akar, Juvéba. Végre összeállhat a Khedira - Gomes álomduó.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 13:22

dzsi91 írta:Én azt várom mikor jön az erőltetett messi taps és melyik szurkolotabortól.
elvileg már egyszer az Atletico tábor megtapsolta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 6., péntek 12:55

Én azt várom mikor jön az erőltetett messi taps és melyik szurkolotabortól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 6., péntek 12:26

Foleg, hogy Dinhot a szurkolok tobbsege birta, viszont Ce 15 eve a futtyot, buzizast meg anyazast kapja idegenben. Amikor szetrugta a reklamtablat akkor is kapta rendesen a szart a kozonsegtol, aztan a gol utan meg hirtelen taps lett belole. Ilyet azert nem igazan lattunk meg szerintem.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 12:21

poronty írta:https://www.youtube.com/watch?v=7FOyyZSYRFY

Ott van 4:30-nál mikor Dinho elrakta Ramost és beverte, akkor tapsikolnak neki meccs közben, nem miután lement a pályáról.

Igaz, rosszul emlékeztem.
Ettől függetlenül azért Cé ilyen jellegű elismerése is figyelemre méltó. :)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 12:13

RealMadridFanatic írta:
Kerlon írta:De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?

Jogos. Így jobban belegondolva nekem sem rémlik ilyen. Előtte tényleg ment a köpködés, aztán semmi, ennél nagyobb elismerést nem nagyon lehet bezsebelni. :agree:
Mondjuk az én tapsomnál kevés dolog ér többet. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. április 6., péntek 12:11

https://www.youtube.com/watch?v=7FOyyZSYRFY

Ott van 4:30-nál mikor Dinho elrakta Ramost és beverte, akkor tapsikolnak neki meccs közben, nem miután lement a pályáról.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 11:48

Kerlon írta:De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?

Jogos. Így jobban belegondolva nekem sem rémlik ilyen. Előtte tényleg ment a köpködés, aztán semmi, ennél nagyobb elismerést nem nagyon lehet bezsebelni. :agree:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 11:45

RealMadridFanatic írta:
Kerlon írta:Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a :goat: :goat: :goat: . :salute:

Nem a Juvéhoz kapcsolódik, meg mindenki tudja, de Ronaldinho is álló taps mellett ment le a Bernabéuban. :salute:
De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 11:43

Kerlon írta:Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a :goat: :goat: :goat: . :salute:

Nem a Juvéhoz kapcsolódik, meg mindenki tudja, de Ronaldinho is álló taps mellett ment le a Bernabéuban. :salute:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 11:40

Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a :goat: :goat: :goat: . :salute:
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 10:57

Tegnap beszélgettem egy Romás arccal és mondta, hogy ugye Tottit a végéhez közeledve mindenki megtapsolta, elbúcsúztatta, csak a Juve drukkerei nem. Chiellini is mondta, hogy a Juvésok sosem tapsoltak még állva ellenfél játékosát.
Szóval igen, ez történelmi volt megint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 6., péntek 9:05

Engem ez arra emlékeztet, amikor Real, Bayern, Barca, Dortmund volt a négy között, utóbbi helyére mehet 1-1be a Pool, ugyanaz a foci, ugyanaz a Klopp.

Nem véletlen ez, ahogy az sem, hogy a nagy hármas mindig ott van a 4 között mostanság. A BL-ben azért kijön a rutin és a minőség, szerencsére. Más kérdés, addig el sok az unalmas meccs.

A city taktikája baromi vicces volt, 70 percen át csak Sanéra játszottak, akinek nem volt jó meccse, illetve társai sem nagyon. Azért nem egy Messi a srác, hogy majd egyedül megoldja. Aztán meg ívelgettek. :lol: :lol:
Nem illik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 8:38

mia san mia írta:Valaki kérdezett
Én voltam, köszi a választ.
Nem tudom, hogy álszerény vagy-e, vagy tényleg ennyire "gyengének" látod magatokat, de szerintem nagyon stabil ez a Bayern és Heynckes miatt én nagyon tartanék Tőletek. A Barca ellen meg is nézném mit tudtok. :mrgreen:

Sorrend itt már nincs, őszintén így gondolom. A napi forma sokkal többet fog számítani, valamint a rutin és a "mentális erőnlét", utóbbi miatt gondolom, hogy egy hajszállal a többi csapat előtt vagyunk. Ráadásul a gyenge szezon ellenére sem érzem, hogy nyomás lenne rajtunk, rommá nyertük magunkat mostanában, ha kiesünk sem történik semmi.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. április 6., péntek 8:30

BBeno írta:ha a barcat kapjuk az elodontoben akkor 10 napon belul 3 clasico is lesz.
Es nekik a bajnokira is(bar az az utolso) elesnek kell lenniuk ha kell az a veretlen bajnoki cim.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 6., péntek 8:16

a poollal még várnék, valószínűleg elég lesz nekik a 3-0, de a city-nek még lesz 1-2 szava. a pool meg pont arról híres, hogy akármikor akárki ellen képes beszarni. ha továbbjutnak, akkor legyen

real-pool
bayern-barca

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 8:06

mia san mia írta:Valaki kérdezett :)
Jelenleg én úgy látom, hogy a Real a legerősebb, de talán picit gyengébb a tavalyinál, a Barcától, mint oly sokan mások, én sem vagyok elájulva, a Pool rohanós focija pedig bárkinek tud nagyon kellemetlen perceket okozni.
A Bayern nagyjából összeállt, de a védelem sokszor bizonytalankodik, és a sérülteken is nagyon sok múlik.
Ulreich azért nem Neuer, Rib Rob már alaposan kifelé megy, az egyetlen alternatívájuk, Coman, jelenleg sérült.
A szerencse, hogy a bajnokságban lehet pihentetni a két rutinrókát.
Nekem az az érzésem, hogy ebből a négyesből talán mi vagyunk a leggyengébbek.
Mondom ezt azért, mert a Pool focija baromira nem ízlene, Ti szerintem szimplán erősebbek vagytok, a Barca meg idén rázza a mákfát rendesen, plusz Messi az Messi, bármikor eldönthet egy párharcot.
Ha választani kell akkor mégis a Barcát szeretném az elődöntőben, a Bayern számára talán a leginkább fogható csapat. Persze először túl kell jutni a Sevillan. Jupp-ban nagyon bízom, mert egy döntőben már bármi lehet.

ui: a mi kezünket is fogja fortuna rendesen, szóval ki tudja mi lesz a vége :)

Dehogy vagytok a leggyengébbek. Szerintem a második legerősebbek vagytok nagyjából fej-fej mellett a Barcával. :mrgreen:

Nem, nem akarok erősorrendet felállítani, úgy írnám, hogy a négyesből a Pool talán papíron a legesélytelenebb, de nem a leggyengébb. Ekkor pedig eszembe jut a 2015-ös év, amikor a Juvéra írtuk ezt, örültünk mint a szemét, hogy megkaptuk a "leggyengébbet", aztán jött Morata és leszopatott minket.

Itt szerintem a négy között már nem lesz leggyengébb, ha ezek a csapatok jutnak tovább. Bár továbbra is úgy vélem, hogy a Cityben és a Sevillában is benne van a továbbjutás. Utóbbi minden mindegy alapon játszhat, és ha sikerül egy olyat tolniuk, mint a Barca ellen, akkor bármi lehet, persze nagyon kicsi rá az esély.

A Pool meg bármikor képes tökönrúgni magát. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: