Es ugyanaz a Jupp. Ha jol emlekszek. Remelem a vegkimenetel nem ugyanaz lesz.ziro4vr írta:Engem ez arra emlékeztet, amikor Real, Bayern, Barca, Dortmund volt a négy között, utóbbi helyére mehet 1-1be a Pool, ugyanaz a foci, ugyanaz a Klopp.

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. április 6., péntek 18:37
Es ugyanaz a Jupp. Ha jol emlekszek. Remelem a vegkimenetel nem ugyanaz lesz.ziro4vr írta:Engem ez arra emlékeztet, amikor Real, Bayern, Barca, Dortmund volt a négy között, utóbbi helyére mehet 1-1be a Pool, ugyanaz a foci, ugyanaz a Klopp.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2018. április 6., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 6., péntek 16:00
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 6., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 6., péntek 15:23
Na jolvan, akkor jovore mar tenyleg nem kell tartani a JuvetolRealista24 írta:André Gomes menni akar, Juvéba. Végre összeállhat a Khedira - Gomes álomduó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 13:22
elvileg már egyszer az Atletico tábor megtapsoltadzsi91 írta:Én azt várom mikor jön az erőltetett messi taps és melyik szurkolotabortól.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 6., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 6., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 12:21
poronty írta:https://www.youtube.com/watch?v=7FOyyZSYRFY
Ott van 4:30-nál mikor Dinho elrakta Ramost és beverte, akkor tapsikolnak neki meccs közben, nem miután lement a pályáról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 12:13
Mondjuk az én tapsomnál kevés dolog ér többet.RealMadridFanatic írta:Kerlon írta:De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?
Jogos. Így jobban belegondolva nekem sem rémlik ilyen. Előtte tényleg ment a köpködés, aztán semmi, ennél nagyobb elismerést nem nagyon lehet bezsebelni.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. április 6., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 11:48
Kerlon írta:De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 11:45
De lesétáláskor ő is, nem így. Meccs közben, amikor rájött mindenki, hogy ember mit tettél?RealMadridFanatic írta:Kerlon írta:Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a![]()
![]()
.
Nem a Juvéhoz kapcsolódik, meg mindenki tudja, de Ronaldinho is álló taps mellett ment le a Bernabéuban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 11:43
Kerlon írta:Én csak pislogtam egy darabig. Megy a támadás, fütyülnek ezerrel, beadás, gól, kuss, hitetlenkedés és egyszer csak tapsol mindenki. Számomra biztos történelmi marad. Del Pierot tapsolták még meg a Bernabeuban, de csak lecseréléskor, de köze nem volt ehhez. Utána meg semmi fütty vagy akármi. Mintha rájött volna mindenki a stadionban, hogy láthatják a![]()
![]()
.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 6., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 6., péntek 8:38
Én voltam, köszi a választ.mia san mia írta:Valaki kérdezett
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem