Ebben a válaszban két állítás van ha jól értelmezem, abból az első nem igaz, a második pedig nem igaz. Amúgy korrekt.eddig is aki kiváncsi volt az igazi információra, az össze tudta gyűjteni több különböző forrásból.
mivel minden kormány és politikus lop általában, miért akarsz új kormányt, akiknek amint rájönnek, hogy csak 4 évük van, még nagyobb lopásba kezdenek.
Mivan? Ez milyen válasz?szerinted nem veszélyes? akarod őket? hogy itt éljenek köztünk nap mint nap?
úgy gondolod, hogy mind hazugság és kitaláció, amilyen hírek jönnek a németektől, angliából, svédektől?

Hányszor támadt tenfiad, szép Hazám, kebledre, s lettél magzatod miatt magzatod hamvvedre.aha tehát akkor inkább ne magyar földesurak kezében legyen a magyar föld, hanem migráns, izraeli, német, osztrák, stb.
Hallod, nekem kurvára mindegy hogy milyen nemzetiségű az a szarházi tolvaj aki az én, a barátaim, a családom és a honfitársaim pénzét/vagoynát/vállakozását/tulajdonát/munkáját/ÉLETÉT lopja el. Aki lop, az egy tolvaj szar és fulladjon bele. Viszont lehetne lopás nélkül is gazdaságot vezetni, vagyishát nyilván nem, de lehetne mondjuk intézményeket létrehozni hogy minimalizáljuk ennek a veszélyét. Az, hogy magyar lop meg és tesz tönkre engem vagy a szeretteimet vagy az ismerőseimet vagy a honfitársaimat, az engem nem nyugtat meg, hogy legalább magyar kézben maradt, ne is haragudj. Sőt, inkább elszomorít. Milyen érv ez, jézusom. Viszont a lakás- meg a slusszkulcsodat lepasszolhatnád, legalább egy honfitársad gazdagodhatna egy lakással meg egy autóval, úgyis mindenkinek van ebben az országban.

Tudom, mekkora munkaerőhiány van Nyugat-Magyarországon, talán nem véletlen hogy sneki nem akar itt dolgozni. Heti 60 órát 150 bruttóértha tudnád mekkora munkaerőhiány van egész nyugatmagyarországon és budapesten is, nem mondanál ilyesmit. nyilván nagyrészt azért, mert kivándorolt rengeteg igazi szakember nyugatra, épp itt az ideje, hogy lassan hazatérjenek. és haza is fognak, már akiben van vér ugye.

Próbáld meg az 1-2-3-4-5-6-7-et nyugodtan, ha bejön, 40%-ot kérek. Sajnos az elmúlt évek lottószámai alapján felesleges kalkulálni. Szerencsére a politika viszont nem olyan random, mint a lottó számhúzás, itt vannak tendenciák, lehet figyelni a folyamatokra.ez kellett a végére, még a jövő heti skandi számokat tedd már ide

Szeretném pozitívan zárni, szóval: +1nyilván a felének a börtönben lenne a helye, helikopterestül, vadászpuskástul, de az a söpredék, aki itt nyáladzik ellenzék címszó alatt évek óta, az egészen kabaré.