Ez a mondat feltűnt. A Fidesz rendezvényein jellemzően sok az idős és nyugdíjas korosztályú résztvevő. Ezt magyarázzák többek között azzal (amit már itt is olvastam), hogy nekik csak az alapcsomagos TV szolgáltatás jut és 24 órában hallgatják a propagandát, ráadásul teljesen tájékozatlanok.Yazid írta: Kollegáim 40-60évesek és mind azt mondja jobban élünk pedig már ôk megéltek pár pártot. Nem úgy mint mi csipások
Nem értek egyet, illetve fenntartásokkal értek csak egyet. Azt gondolom, hogy -kivétel a teljesen elmaradott régióktól, világvégi zsákfaluktól- az idősebb korosztályban is igen sok az értelmiségi, megkockáztatom (ami majd biztos kiveri a biztosítékot), hogy a manapság teljesen feleslegesnek ítélt

A lényege a fentieknek, hogy véleményem szerint a magas idős kori támogatottságban igen nagy szerepet játszik a Yazid által leírt mondat. Ők megélték azt, amiről egy mai korban, mai elvárásokba született fiatalnak fogalma sincs. Mert a fiatal németországgal példálozik, hogy ott aztán kib...ott kolbász a kerítés, az idősebb meg ennyi idősen jegyre vette a tömegben a kenyeret valami szakadt teherautó platójáról. Annyi a különbség, hogy az idős, aki átélte ezeket a korszakokat, annak van összehasonlítási alapja, a fiatalnak pedig fogalma sincs, hogy mennyivel jobban él, mint amilyen állapotok 20-25 éve voltak. Nyilván az idős fog éljenezni a békemenet közepén.
A lopásokhoz nem nagyon lehet mit mondani. Mindig, mindegyik lopott, bizonyítottan. Sajnos a tapasztalat az, hogy az újak mindig elölről kezdték, hisz nekik még üres volt a zsebük. 36 éves vagyok, de nem tapasztaltam mást.
Nevetséges ilyesmiben reménykedni, de érdekelne, hogy van-e egy olyan határ (nincs...

Az EU-s pénzekhez pedig annyit, hogy ezek nem szabad felhasználásúak, arra kell (kéne) fordítani, amire adják. Tehát hiába xar az egészségügy, ha macskakövezésre adták, arra kell fordítani. Az más kérdés, hogy amit ezekből az összegekből schwarzban ellopnak, azt zsebre teszik és nem rád költik.
U.i.: A sokak által hiányolt programok meg ígéretek nekem nem hiányoznak. A legtöbbjük kapálózás, hazugság, kivitelezhetetlen és ezáltal betarthatatlan. Hangzatos kampány szövegek, amik legnagyobb részéből soha, semmi nem lesz. Még egyszer: 36 vagyok, de nem tapasztaltam mást, így szinte figyelembe sem veszem, max azokat, aminek úgy vélem, hogy minimális realitása van/lehet. Ez igen kevés.