Két top csapatnál, ahol mindent a segge alá tettek, három olyan arcpirító párharcba szalad bele, hogy embertelen.

Én is a Barcát szeretném, ne legyen közük a döntőhöz. Veretlen, Bl döntő, tripla? Miről beszélünk emberek?

HozzászólásSzerző: flori » 2018. április 5., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 5., csütörtök 0:04
Ja Én nem akartam elvenni a liverpool érdemeiből tanári volt,kloppot és a munkás futóbolond csapatait amúgy is messziről kerülném, de ezeket a felfújt lufikat sosem nyeltem be,főleg nem guardiola lufijait,amik csakis messi miatt nem durrantak ki barcelonában.Psg meg a city alanyi jogon oda lett sorolva a nagy hármas mellé úgy,hogy még semmit nem bizonyítottak aztán az első ellenfél akinek a címere többet ér mint bármilyen arab pénz mutatta is nekik a fuckot.Sok sikert és üdvözletem küldöm a visszavágóra és a bayern elleni elődöntőre.sucre írta:nem azt nehezményezitek már évek óta itt, hogy a közvélemény mindig az aktuális ellenfelet titulálja szarnak ahelyett, hogy arról beszélne a real hogyan játszott. erre meg ezNa jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetekguárdióla te pancser.
![]()
![]()
![]()
a city nem talált kaput - utoljára 1.5 éve történt velük ilyen. szimplán klopp berakta az oktatófilmet, guardiola meg végigpopcornozta.
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 4., szerda 23:54
nem azt nehezményezitek már évek óta itt, hogy a közvélemény mindig az aktuális ellenfelet titulálja szarnak ahelyett, hogy arról beszélne a real hogyan játszott. erre meg ezNa jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetekguárdióla te pancser.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. április 4., szerda 23:50
Valami hasonlót akartam megírni épp most, köszi, így már csak ennyit kell tennem:dzsi91 írta:Na jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetekguárdióla te pancser.
Mindenképpen a barszát akarom,kell az a löket a bayern veréshez a döntőben.Nem tudom mitől fostok annyira,más nem végzi el helyettünk a piszkos munkát úgyse,arra az ócska decemberi meccsre csak az ilyen visszamaradt friss reges derbik(vagy hogy hívták) alapoznak.Persze összemesszizhetik a dolgot maguknak ,de jóval erősebbek vagyunk mentálisan ,fizikálisan és csapatként is,ez ki kell ,hogy jöjjön 2 meccsen.
És amúgy sem akarom azt az ízléstelen mezt lesni egy ilyen nemes eseményen mint egy bl döntő ( olyan lenne mint amikor valami oda nem illő társaság megjelenik egy házibulin) csak ha minden kötél szakad,szóval jöjjenek a következő körben.Az elődöntő tökéletes helyszín,odalehet pörkölni vagy ha netán kiesünk van 3 hetünk átalakulni magyarország második legnagyobb bayern oldalává
Ui.: guárdióla te kókler.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 4., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 4., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. április 4., szerda 23:35
Alapvetően nálunk is hasonló a “probléma” (igazából nincs probléma).DinhoL írta:Igazuk van azoknak akik azt mondják túlzó ez az eredmény..hát kva szar látni, hogy nem vagyunk magabiztosak a BL-ben, mintha tényleg ez a csapat évek óta csak a bajnokságban tudna igazán menni. Én örülök ha az elődöntőig eljutunk (oké ez már valszeg zsebbe) de jelenleg az összes ellenféltől parázok. Talán én is a bajorokat favorizálom![]()
Durván látszik, hogy fárad a keret...
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 4., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 4., szerda 23:26
tipikus pokol vagy a mennyország helyzet lennesebydani írta:Az vitán felül áll, hogy én klasszikus döntőt sosem szeretnék. Ha jönniük kell jöjjenek most, vagy valaki verje meg őket az elődöntőben. Ez az egy, amilyen meccset soha de soha nem akarok látni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 4., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. április 4., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 4., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 4., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. április 4., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: drebin » 2018. április 4., szerda 23:11
Dehogy bosszant. A tegnapit pl megtapsoltam. Csak emiatt sok nagy pofa lett szerintem. De van mire, legyen.Steve írta:Neked meg mi esett ennyire rosszul?! Akarsz róla beszélni?drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Igazságtalanság ért az életben, vagy mi háborított fel ennyire?
Én tényleg sajnálom azokat akiben a sport ennyi frusztrációt okoz.![]()
Az az igazság, hogy a pofa már tavaly nagy lett,de ez inkább büszkeség mint bunkó megnyilvánulás és tudod mit? Teljesen jogosan vagyunk büszkék a csapatunkre, amelyik történelmet írt és a világ legjobbja.
Steve, te hülye vagy![]()
de ezt mindig is tudtam, jó indulatból
Szomorú egybeesés, hogy ez téged pont bosszant. Gyere legyél te is nagyképű Madridista, válts csapatot és tetoválj egy CR7 tetoválást a popsidra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 4., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 4., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. április 4., szerda 23:08
Neked meg mi esett ennyire rosszul?! Akarsz róla beszélni?drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2018. április 4., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. április 4., szerda 23:04
Jajj mert te aztán ezt előre tudod gyökér.drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem