Valami hasonlót akartam megírni épp most, köszi, így már csak ennyit kell tennem:dzsi91 írta:Na jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetekguárdióla te pancser.
Mindenképpen a barszát akarom,kell az a löket a bayern veréshez a döntőben.Nem tudom mitől fostok annyira,más nem végzi el helyettünk a piszkos munkát úgyse,arra az ócska decemberi meccsre csak az ilyen visszamaradt friss reges derbik(vagy hogy hívták) alapoznak.Persze összemesszizhetik a dolgot maguknak ,de jóval erősebbek vagyunk mentálisan ,fizikálisan és csapatként is,ez ki kell ,hogy jöjjön 2 meccsen.
És amúgy sem akarom azt az ízléstelen mezt lesni egy ilyen nemes eseményen mint egy bl döntő ( olyan lenne mint amikor valami oda nem illő társaság megjelenik egy házibulin) csak ha minden kötél szakad,szóval jöjjenek a következő körben.Az elődöntő tökéletes helyszín,odalehet pörkölni vagy ha netán kiesünk van 3 hetünk átalakulni magyarország második legnagyobb bayern oldalává
Ui.: guárdióla te kókler.
+1

Európa legjobb csapata vagyunk harmadik éve, élvezzétek ki, rég volt már ilyen.