Nem vagyok benne biztos.Most a sérüléseiről nem tehet

Gareth Bale - 18
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hámesz,pogba,morata(a chelseanek).béla többért fog elmenni mint amennyiért érkezett, volt pár szép jelenete egy 50-60 milliós szintet azért tudott hozni.Most a sérüléseiről nem tehet.Nyertünk sok kupát stb.Jó üzlet nem volt de hatalmas flop se.Mint ahogy beckham se akármennyire a nyakába van varrva a galaktikus éra.kiserik írta:Nem tekinthető bukásnak?dzsi91 írta:Nem tudom a szabályokat de a hatodik a 14-15ös hajpántos frizura. Sok előnytelen frizurát láttam már de az valami brutális volt.
Azért szerintem nem tekinthető flopnak vagy bukásnak az ő leigazolása,legalább is az én szememben nem lesz az.Pogba pl még ennyit se csinált eddig és szerintem 100 fölött fogunk túladni rajta szóval csak a hajpántokat álltuk meg a szerény fizujátaz lesz a szép ha bale megy és kane jön, jó nagy pofont adnánk a szarnak.
Alapból az itt töltött idő felében volt bevethető (mondhatjuk, hogy 2x annyiba került), emellett szembe lett köpve miatta a rendszeresen emlegetett fizetési struktúra (kb CR fizuját kapta puszira) és milliószor be lett erőltetve a kezdőbe, ahol bűnszar teljesítménnyel csak hátráltatta a csapatot. Ha ez nem bukó, akkor nem tudom mi az
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem tekinthető bukásnak?dzsi91 írta:Nem tudom a szabályokat de a hatodik a 14-15ös hajpántos frizura. Sok előnytelen frizurát láttam már de az valami brutális volt.
Azért szerintem nem tekinthető flopnak vagy bukásnak az ő leigazolása,legalább is az én szememben nem lesz az.Pogba pl még ennyit se csinált eddig és szerintem 100 fölött fogunk túladni rajta szóval csak a hajpántokat álltuk meg a szerény fizujátaz lesz a szép ha bale megy és kane jön, jó nagy pofont adnánk a szarnak.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Áááá, a mostani sokkal rosszabb szerintem.dzsi91 írta:Nem tudom a szabályokat de a hatodik a 14-15ös hajpántos frizura. Sok előnytelen frizurát láttam már de az valami brutális volt.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem tudom a szabályokat de a hatodik a 14-15ös hajpántos frizura. Sok előnytelen frizurát láttam már de az valami brutális volt.
Azért szerintem nem tekinthető flopnak vagy bukásnak az ő leigazolása,legalább is az én szememben nem lesz az.Pogba pl még ennyit se csinált eddig és szerintem 100 fölött fogunk túladni rajta szóval csak a hajpántokat álltuk meg a szerény fizuját
az lesz a szép ha bale megy és kane jön, jó nagy pofont adnánk a szarnak.
Azért szerintem nem tekinthető flopnak vagy bukásnak az ő leigazolása,legalább is az én szememben nem lesz az.Pogba pl még ennyit se csinált eddig és szerintem 100 fölött fogunk túladni rajta szóval csak a hajpántokat álltuk meg a szerény fizuját

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ötödik, a hülye menedzsere meg fél wales is elhiteti vele, hogy top3
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A negyedik, hogy még mindig nem adtuk el. Ez jó, valaki akar még játszani?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A harmadik hogy kifizettuk érte ezt az összeget.Csabi írta:a másik probléma hogy elhitte hogy a teljesítménye ott van, ahol az árcédulája
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a másik probléma hogy elhitte hogy a teljesítménye ott van, ahol az árcédulája
Ballel mindössze az a baj, hogy rossz összeget írtak az árcédulára. Ha fele áron jött volna, ez egy korrekt teljesítmény lenne. Így meg nyilván húzza az ember a száját.
Casillas elfelejtett másik hibájáról írtam, Bale gólja csak az esemény idejére vonatkozik. Szerintem ez egyértemű.
Mondjuk szerinted védtem pár meccsel...
Mondjuk szerinted védtem pár meccsel...
-
"Ez sem igaz, mert Casillas Bale gólja után is hibázott egyet." ezt te írtad. Ha ez nem burkolt védés akkor nem tudom mi.wxyz írta:De miért Bale góljáról írsz amikor azt szóba sem hoztam? Bale teljesítményét sem védtem, ezt is honnan szeded?

De miért Bale góljáról írsz amikor azt szóba sem hoztam? Bale teljesítményét sem védtem, ezt is honnan szeded?rashidm írta:Nem szimpátia kérdése, hogy Bale gyenge vagy sem. Azon a bl döntőn még a mamám is befejelte volna a labdát 2 centiről. Miért véded? És Isco-t miért nem?wxyz írta:Kérjek elnézést, mert nem szelektálom a dolgokat szimpátia alapján?Vagy várjál tudom: egyik megérdemli, másik nem.
- Süti
Oké hogy Castillás fiú, és most a Hoffenheimben is jó szezonja van, de na...Pipita írta:Remélem Szalát
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Remélem Szalát
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Adjuk el nyáron, de kit veszünk a helyére ???
-
Nem szimpátia kérdése, hogy Bale gyenge vagy sem. Azon a bl döntőn még a mamám is befejelte volna a labdát 2 centiről. Miért véded? És Isco-t miért nem?wxyz írta:Kérjek elnézést, mert nem szelektálom a dolgokat szimpátia alapján?

Kérjek elnézést, mert nem szelektálom a dolgokat szimpátia alapján?rashidm írta:Beszarok, mindig ideböfögsz valamit hogy tiéd legyen az utolsó szó.wxyz írta:Ez sem igaz, mert Casillas Bale gólja után is hibázott egyet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak velem rossz lóra tett ilyen térenrashidm írta:Beszarok, mindig ideböfögsz valamit hogy tiéd legyen az utolsó szó.wxyz írta:Ez sem igaz, mert Casillas Bale gólja után is hibázott egyet.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema