nagyon hülyén néz ki....primrose írta:CR-nek milyen idióta szemüvege van.

amúgy ez mi, hogy egy hosszabbítást közvetítenek, vagy mi lesz most...

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 15., vasárnap 13:58
nagyon hülyén néz ki....primrose írta:CR-nek milyen idióta szemüvege van.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:44
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 14., szombat 21:49
Muhaha...R.M.C.F írta:Pavel:
Az avatorodról jut eszembe hogy most olvastam valahol egy cikket Albáról,hogy valaki szerint jobb lesz mint RC.![]()
![]()
Droggal tele fejjel is lehet nyilatkozni? Csak kérdezem azoktól akik jobban benne vannak ezekben a média körökben....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 14., szombat 21:15
Capdevila: "Jordi Alba jobb lesz, mint Roberto Carlos."R.M.C.F írta:Pavel:
Az avatorodról jut eszembe hogy most olvastam valahol egy cikket Albáról,hogy valaki szerint jobb lesz mint RC.![]()
![]()
no nézzük mit alkot BaleA Real Madrid kezdőcsapata: López, Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho, Modric, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo és Benzema. A padon Casillas, Khedira, Casemiro, Jesé, Morata, Di María és Llorente ül.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 14., szombat 20:56
életem megmentettedtubatibi írta:Üdv!
A főoldalon Sport 1 van írva, mint közvetítés, a cikkben viszont Sport 2!
Tájékoztatásképpen, a mérkőzést a Sport 2 fogja közvetíteni!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. szeptember 14., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 14., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 14., szombat 19:08
azért teljesen más hogy kis és nagybetűn vitatkozunk vagy azon hogy valamit egybe kell-e írni vagy valaki a hülyét vagy lyukat pontos j-vel írja le. már egy ideje itt vagy a fórumon és láthatnád hogy nem nagyon vannak kiemelve a helyesírási hibák és egymás közt sem rójuk fel.miVida írta: hogy egy sport fórumon helyesírási szabályokkal okoskodnak,
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 14., szombat 19:03
egyrészt nem hiszem, hogy a modik jó szemmel nézik, hogy egy sport fórumon helyesírási szabályokkal okoskodnak, másrészt meg gyerekek először járjátok ki az általánost, vagy a gimit, gyertek egyetemre, aztán beszéljetek nekem a helyesírásrólGalacticos írta:büntetik is, csak gondolom a szabályzatot nem olvastad el.miVida írta:lassan javasolnam a személyeskedés büntetését... a forumra
meg egyébként is a hülyét pontos 'j'-vel hát azt tényleg büntethetnék.egész jó jelzők egy védőnek.miVida írta:Szerintem Carvajal ügyes meg gyors
én is ügyes vagyok és marha gyors, de ez nem elég, fejben is ott kell lennide van néhány olyan ostoba döntése, hogy még nem beszámítható.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 14., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 14., szombat 11:12
büntetik is, csak gondolom a szabályzatot nem olvastad el.miVida írta:lassan javasolnam a személyeskedés büntetését... a forumra
egész jó jelzők egy védőnek.miVida írta:Szerintem Carvajal ügyes meg gyors
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 14., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 14., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 14., szombat 9:49
lassan javasolnam a személyeskedés büntetését... a forumraLassan javasolnam a cenzurat a forumra
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 14., szombat 9:46
Amiatt azért érdekes hogy mit mutatott németországban,mert az alapján hozták lényegébe vissza.A többit adom,és igen,bőven fejlődhet még,hisz fiatal még nagyon.Amit eddig mutatott Carvajal az nagyon harmatos, bari meccseken harmatos ellenfelekkel szemben is ügyetlenkedett, az hogy tavaly mit mutatott a Bundesligában az pont senkit sem érdekel.
De nincs itt semmi gond egyelőre, itt van Arbeloa is, tudja rotálni őket CA, és van lehetősége fejlődni Carvajalnak hiszen még csak 21 éves.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 14., szombat 9:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 14., szombat 8:57
A bántást én sem úgy értem hogy na most nekiestek és savazzák,hanem úgy,hogy eltelt 3-4 meccs,aztán levonjuk a konzekvenciákat hogy nemjó.Ha Arbe a válogatott,azt aláírom.A gyerek meg a bundás egyik legjobbja volt tavaly,erre meg csak azt tudom mondani,nem hiába hozták vissza...türelem jó lesz ő ha belerázódik...Szerintem Matt nem bántja Carvajalt, egyszerűen leírja amit gondol. Én egyet értek vele, Arbeloából én is kiábrándultam, ettől függetlenül mégis azt mondom egyenlőremég stabilabbak vagyunk vele! nso pedig egy ipari hulladék, tipikus libsi kavarás, ami csak a kattintásra megy...pfejj![]()
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 14., szombat 8:49
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem