tegyétek már ki ezt a bohócot pls.
Valamiért nem teszik ki....szerintem mert röhögnek rajta. Mást nem tudom elképzelni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 21:33
tegyétek már ki ezt a bohócot pls.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 14., szombat 21:31
tegyétek már ki ezt a bohócot pls.Kitfisto. írta:Megint a Barcának fújnak, mocskos unicef, bírók, dopping, színészkedés lefekszik az ellenfél.Lesz mivel takarózni évvgén!!!
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 14., szombat 21:30
Kitfisto. írta:Megint a Barcának fújnak, mocskos unicef, bírók, dopping, színészkedés lefekszik az ellenfél.Lesz mivel takarózni évvgén!!!
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. szeptember 14., szombat 21:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 21:29
Ellenben biztos benne, hogy vagy 3 sevillait ki kellett volna állítani![]()
(adjonvalakinekiegypofont)
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 14., szombat 21:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 14., szombat 21:27
Ellenben biztos benne, hogy vagy 3 sevillait ki kellett volna állítaniSzerinte.....halljátok? Szerinte.....háááááát...szerinte szabályos volt.
![]()
![]()
![]()
A világ legszabályosabb gólja volt,de szerinte hááááát...szerinte. De azért lehet nem biztos benne.
Ez a faszi mit művel,meg ér egy misét.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 14., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 14., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 21:03
Azért ne túlozzunk, de tény, hogy nem egy Lahm futkorászik ott a jobb oldalon náluk.R.M.C.F írta:A játéka fejlődött,de azért azt a jobb oldalt is nézd már,guzmics minőségibb labdarúgó mint neymar embere.![]()
Amúgy meg nem neymarral van bajom(kivéve a színházok királya főszereplője mozdulatai),hanem akik túlfényezik. Sajnos neymart veszem elő....ez se korrekt mondjuk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 21:01
Neymar tetszik egyelőre
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 21:00
Pinto megtiltotta a srácnak, olyan nincs, hogy valakinek extrémebb haja legyen, mint neki.Fenomen írta:De, miért nincs látványos haja a gyereknek? Megtiltotta a klub? Vagy Messi?![]()
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 14., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 20:57
R.M.C.F írta:Mindenki nézze a barca meccset![]()
neymar labdaérintéséire a speaker a fa**t is ki****i. A nyála folyik és ha 16 osra ér ordít mintha satuba fognák a zacsiját.
Kikérem magamnak.Galacticos írta:jó lehet odaát a színvonal ha minden barca alatt a mi fórumunkra írogatsz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 14., szombat 20:50
majd pepe megköveziReaper's Scythe írta:alig érnek hozzá és már repül is
Ahogy én észrevettem a támadó játékosok 80%-ra igaz ez a megállapítás, nem csak Neymar-ra. Persze a brazil legtöbbször rá is játszik, így még szembetűnőbb lesz a dolog, de nem hinném, hogy ezért meg kéne kövezni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:49
Konföderációs-kupán is üvöltött a speaker minden Neymar labdaérintésnél, akkor is, ha akaputól 40m-re volt.
Igen,kicsit erős volt ez,hiszen én realos vagyok nem barcás,így ez kicsit sok volt.....de szinte MINDIG dobja magát.....ez annyira szánalmas.Persze a brazil legtöbbször rá is játszik, így még szembetűnőbb lesz a dolog, de nem hinném, hogy ezért meg kéne kövezni.
Röff.ne csináld már a fesztivált te malac, két kézzel lökte a ni.. a színesbőrű kannibál
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 14., szombat 20:48
Neymar egyből esik.....ez oltári ciki......undorító ez a manusz,alig érnek hozzá és már repül is....
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 14., szombat 20:46
alig érnek hozzá és már repül is
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem