A galata ellen szerezte az elsőt. És ha egy szekér beindul... :-)Ez tényleg így van?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 29., hétfő 22:20
A galata ellen szerezte az elsőt. És ha egy szekér beindul... :-)Ez tényleg így van?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 29., hétfő 22:16
Elég nagy mákkal. 90. percben az MU még továbbjutásra állt, majd a Porto szabadrúgásból egyenlített.Press írta:A Portoval hogy hogy sikerült a BL arra már nem emlékszem
Ez tényleg így van?Szerintem Higuain holnap szerzi meg élete második, harmadik és negyedik egyenes kieséses szakaszbeli gólját.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 29., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 29., hétfő 22:11
Sírógörcs kerület...Várható kezdőcsapatok:
Real Madrid: Diego López; Essien, S. Ramos, Varane, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Higuaín.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 29., hétfő 22:11
Matt009 írta:u.i.: Érdemes megnézni, hogy a Chelsea és a Real hozta a BL győzelem reményében Morinhot, ő mindkét helyen képtelen volt megvalósítani ezt az elvárást.
Osztom. Milyen két BL győzelme van már Mourinhonak? ... A Portoval hogy hogy sikerült a BL arra már nem emlékszem, de az Interrel elég szánalmas játékot mutatott egész évben. Nem azért nyert ott az Inter, mert olyan "hűdejók" lettek volna, hanem mert 11 védővel állt ki kb. mindenki ellen. És erre büszkék az interesek, hogy 45 vagy hány év után jött "Mourinho Isten" és összebekkelt nekik egy bl-t.. azóta sincs sehol az a csapat... Az a baj, hogy ez itt nem jött be neki, itt nincs annyi védekező játékos, dugig van a csapat támadókkal meg támadó kp-val, ráadásul rutintalanok is a védekezésben. Ott nem volt nehéz ilyen izom Samueleknek meg Materazziknak megmondani, hogy akárkit látnak labdával rúgják fel, mert tudták hogyan kell úgy megcsinálni, hogy ne kapjanak lapot. Nálunk max Khedirának tudja ezt mondani, de ő meg szerintem nem fogja fel.Matt009 írta:Akkor erről lemaradtam, vagy nem volt eléggé kihangsúlyozva.
Mindenesetre én az akkori Intert nem tartottam BL-re esélyes csapatnak. Lehet ezért mentem el ezen kijelentés mellett. De amire célozni akartam, hogy az igazán esélyes csapatokkal nem nyert BL-t.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 22:01
És harmadszorra is kivágnák bajnokként! xDD atyaég mekkora lenneRaúl írta:Capello-t miért nem akarja senki visszahozni?
Vele a bajnokság tutira meglenne...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 29., hétfő 21:52
Akkor erről lemaradtam, vagy nem volt eléggé kihangsúlyozva.Ez így van. Moratti megmondta neki, hogy nyerje meg a BL-t, minden anyagi támogatást megkap.
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. április 29., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. április 29., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 29., hétfő 20:23
Ez így van. Moratti megmondta neki, hogy nyerje meg a BL-t, minden anyagi támogatást megkap.Toky írta:Tudtommal az Inter is ezért vitte.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 20:19
Nem olyan régen ez még úgy hangzott egy vereség után, hogy XY gyengén játszott, vagy "nincs csapatom". Azt is jóval később ismerte be (miután már kiszivárgott), hogy rosszul sikerült a felkészülés.BBeno írta:José mindig is azt mondta hogy a győzelem a csapaté a vereség az övé. ez nem újdonság. tényleg évek óta ezt hangoztatja. mert neki az a feladata hogy győzelemre vigye a csapatát és ha ez nem sikerül akkor egyértelmű ő a hibás.
Tudtommal az Inter is ezért vitte.Matt009 írta:u.i.: Érdemes megnézni, hogy a Chelsea és a Real hozta a BL győzelem reményében Morinhot, ő mindkét helyen képtelen volt megvalósítani ezt az elvárást.
Vigyél magaddal egy szimpatikus úriembert, aki majd átmelegít.Eszterke írta:milyen jó amúgy, hogy pénteken repülök Madridba... imádkozzatok nekem legalább egy kicsit jobb időért, nem akarok megfagyni a meccsen xD
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 29., hétfő 19:57
Most őszintén... Aki ilyen faarccal képes a csúcson lévő csapatokat otthagyni, attól az embertől mit várunk? Mourinho egy zsoldos, és zsoldosként is viselkedik. Ő megpróbálja a nyilatkozataival ennek az ellenkezőjét állítani, de egyre kevesebben hisznek neki.Realcsa írta:"Ha idén nem is nyerem meg a Bajnokok Ligáját, nekem már kétszer sikerült. Harcolni fogok a harmadikért. Vannak edzők, akik semmit sem nyertek még…”
Ezt tényleg így lenyilatkozta??? Oké,eddig is vágtuk a témát,neki a rekordok kellenek,de ez alapján látszik h miért ül faarccal a kispad mellett,neki szinte mindegy,amíg ő nyerte a legtöbb Bl trófeát külön csapatokkal. Vicc az ember,pedig mennyire bíztam/tunk benne te jó ég
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 29., hétfő 19:41
Jó utat,és jó meccs nézést.Eszterke írta:
milyen jó amúgy, hogy pénteken repülök Madridba... imádkozzatok nekem legalább egy kicsit jobb időért, nem akarok megfagyni a meccsen xD
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 29., hétfő 19:35
Riasztás van érvényben éjszakáig, de holnapra már jó időt mond, szóval elvileg legfeljebb a hideg nehezíti majd a holnapi napon a játékosok dolgát. Már a Dortmundon kívül persze.flori írta:az nem tudom meg van-e,hogy madridban esett a hó..
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 29., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 29., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. április 29., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 29., hétfő 18:44
Jó az öreg a háznál.Casso írta:Bármennyire is imádom Ibrahimovicsot semmiképpen ne jöjjön ide. Öreg, magas fizetést igényel, és nem fog megférni CR-rel egy csapatban. 4-5 éve remek igazolás lett volna.
Ez igaz, én arra gondoltam most, hogy a kialakult helyzetet beismeri, és nem kezd el ferdíteni.BBeno írta:José mindig is azt mondta hogy a győzelem a csapaté a vereség az övé. ez nem újdonság. tényleg évek óta ezt hangoztatja. mert neki az a feladata hogy győzelemre vigye a csapatát és ha ez nem sikerül akkor egyértelmű ő a hibás.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 29., hétfő 18:41
na, mi történt josé?? aztán 3-0nál hozzuk be albiolt gyorsan egy csatár helyett.Meg kell próbálni játszani a saját játékunkat, csapatként. Focizni kell. Ha sikerül előnybe kerülnünk nem szabad leállnunk, újra és újra gólokat kell szereznünk és majd a végén meglátjuk, hogy mire volt elég.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 29., hétfő 18:39
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem