Nem Modriccsal volt ott a gond, hanem az edzőzsenivel, akinél Khedira és Özil szent tehenek voltak. Jött Carlo, finoman ki lett takarítva a sallang, mindjárt lepottyant a Decima.RaúlCF írta:én Modricot hagytam ki mert Mou alatt nem volt jó, Carlotól kezdve van god modeban. viszont nálam Robben maradt ki a régi Chelseasek közül, már sehogy se fért be

Premier League
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én Modricot hagytam ki mert Mou alatt nem volt jó, Carlotól kezdve van god modeban. viszont nálam Robben maradt ki a régi Chelseasek közül, már sehogy se fért be
választanom kellett makelele és essien közül valakit.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
br utolsó meccsén, 2015 októberében, goodisonban, és gólt rúgott akkorBBeno írta:clyne újra a kezdőben. utoljára tavaly júliusban játszott. ings meg kitudja már mikor volt kezdőszerintem ő sem emlékszik rá. 2-3 éve kb.

clyne újra a kezdőben. utoljára tavaly júliusban játszott. ings meg kitudja már mikor volt kezdő
szerintem ő sem emlékszik rá. 2-3 éve kb.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Basszus hát ahogy állnak, én ott a játékosoktól kérnék pénzt mezreBBeno írta:valszeg az adidas lesz az uj mezszponzonra az arsenalnak. oriasi lesz ha meg ok is tobbet fognak kapni mint mi.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
valszeg az adidas lesz az uj mezszponzonra az arsenalnak. oriasi lesz ha meg ok is tobbet fognak kapni mint mi.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kerlon írta:http://www.skysports.com/football/news/ ... b2aa382aecBBeno írta:jose best XI szavazas
bocsi, ne haragudj, ez a garázsmenet?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A valós kérdés, hogy egy ilyen fazont minek vennénk meg?Berti írta:És miért adná el Abramovic a legjobb játékosát? Még van 2 év a szerződéséből és ha tényleg 4+ helyen végeznek akkor megint költekezni fognak, hogy visszatérjenek az élmezőnybe.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Engem az érdekelne kit hoznak nyáron Conte helyére. Jó lenne most már egy edző, aki szeretne focit játszani, főleg, ha marad Hazard. Sarri-Hasenhüttl-Nagelsmann trióból valamelyik szerintem jó lehetne.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
És miért adná el Abramovic a legjobb játékosát? Még van 2 év a szerződéséből és ha tényleg 4+ helyen végeznek akkor megint költekezni fognak, hogy visszatérjenek az élmezőnybe.
igen így elég nehéz lesz megtartani. hazardnak is el kell gondolkozni hogy akar-e még szintet lépni vagy megmarad londonban.
hát alli első gólja sem volt csúnya. jó meccs.
Eriksen mit vert oda

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
„Kiábrándító azt érezni, hogy ezen a csapaton már Ronaldinho sem tudna segíteni” – kezdte szomorú vallomását Shaqiri a svájci Sportnak.
„Rá kellett jönnöm, hogy kicsit más az, mikor olyan játékosokkal futballozol együtt, mint mondjuk Franck Ribéry a Bayern Münchennél vagy Mauro Icardi az Internél. Itt, a Stoke-nál nem sokat tudok hozzátenni a meccsekhez, méghozzá egyszerűen azért, mert itt mindenki tehetségtelen rajtam kívül.

Remélem nem április 1