Én örülök a tegnapi 3 gólos győzelmünknek és hogy a tizit belőtte, de azért ezeknél a helyzeteknél már tényleg nem lehet szó nélkül elmenni (mert már elég sokszor előfordul):
1,
2. Botrány.
Az elsőnél nem is értem minek passzolt, de az a passz is ritka gyenge.
dzsi91 írta:Most tényleg az a probléma,hogy a 4 gólos, önbizalomhiányos,az egész világ által savazott csatárunk
Oké, hogy az "egész világ által" savazva van, de a fent linkelt helyzeteknél kéne odatenni magát és berúgni azokat aztán mutatni a világnak. Nem is értem, mikor a világ legjobbja ott játszik mellette, hogy nem ragadt rá abból a mentalitásból egy kicsi ami CRnek van. Vagy hogy látja, hogy bízik benne CR és próbálja támogatni (A szurkolóknak való mutogatása, hogy inkább támogassák ne fütyüljék. Teszem hozzá én is ez mellett vagyok, mivel nem egy nulla játékosról van szó és a mi játékosunk.) Szerintem ennek nagyobb ráhatással kéne lennie az önbizalmára is, már mint, hogy a világ legjobbja CR mellett játszik és aki támogatja is őt, mint hogy pár szurkoló elkezdi fütyülni (csak jobban hiszek egy olyannak akivel nap mint nap együtt edzek, mint egy mezei szurkolónak). Szóval azt akartam írni, hogy tényleg összekaphatná már végre magát és ha olyan helyzetbe kerül akkor azt használja már ki (az mellett, hogy CRt kiszolgálja labdákkal).
Kerlon írta:Ó kapitány, kapitányom!

Éles helyzetben nem lenne jó Kapitány.