Király volt a srác, most nézzük Holtbyt a helyén. Lamela is jöhetne már, Townsend nem annyira jó.nmate írta:Eriksen is kiosztott egy gólpasszt.
Siggy meg duplázott, ez az évszázad csodája.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 17:32
Király volt a srác, most nézzük Holtbyt a helyén. Lamela is jöhetne már, Townsend nem annyira jó.nmate írta:Eriksen is kiosztott egy gólpasszt.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 14., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 14., szombat 16:59
De biztosan, csak sajnos ebből is látszik, hogy milyen volt a hozzáállása a realban. Hogy mennyire motivált is volt. Minden meccsen így kéne játszani azt hiszem, nem csak egy átigazolás után.Kerlon írta:Made my day!!! Ne hagyd abba.realfan91 írta:
tetszik vagy nem, így van. keresztül futkossa a pályát meg minden, nálunk nem futott ennyit 90 perc alatt.Komolyan szerinted nem akar duplán bizonyítani?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 14., szombat 16:55
Made my day!!! Ne hagyd abba.realfan91 írta:
tetszik vagy nem, így van. keresztül futkossa a pályát meg minden, nálunk nem futott ennyit 90 perc alatt.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 14., szombat 16:54
tetszik vagy nem, így van. keresztül futkossa a pályát meg minden, nálunk nem futott ennyit 90 perc alatt.ziro4vr írta:komoly megállapításrealfan91 írta:Na belenéztem az Arsenal meccs félidejének utolsó 2 percébe. Annyit mondhatok, hogy Özil soha nem játszott így a Realban. Ezen a meccsen focizik, nálunk meg kóvájgott a pályán...Szánalom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 14., szombat 16:52
komoly megállapításrealfan91 írta:Na belenéztem az Arsenal meccs félidejének utolsó 2 percébe. Annyit mondhatok, hogy Özil soha nem játszott így a Realban. Ezen a meccsen focizik, nálunk meg kóvájgott a pályán...Szánalom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 14., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 14., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 14., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 14., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 14., szombat 16:39
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 14., szombat 16:37
Tisztában vagyok ezzel. Szarul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy ezért nincs helye a Madridban és minél előbb el kellet volna adni a pics*ba.Corleone írta:Azért kellet mennie, mert Ő akart menni. Jött is érte egy komoly ajánlat, a klub pedig ezt elfogadta. Kapott volna ő itt is bőven lehetőséget, csak meg kellett volna küzdeni még Iscoval (és Balellel), de ő inkább a váltás mellett döntött.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 14., szombat 16:34
Realban ez már 3-0 lenne és 3 gólpassz. Ronaldo beverte volna ezeket az 1v1-eket amiket walcott elszórakázik.'shutterisland írta:mi zsugát adott megint.
hatalmas kincs lehet az arsenalnak, ha beilleszkedik teljesen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 14., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. szeptember 14., szombat 16:31
Azt a mindenit milyen ügyesen meg mondtad a magadét, szüleid biztos büszkék rád...Nyugodjatok le a csába, nem kell megint mártírnak beállítani Özilt. Örüljetek, hogy megtalálta az ő szintjének megfelelő csapatot, nincs rajta nyomás, bérelt helye van a kezdőben és osztogatja a gólpasszokat, és hozzásegíti a csapatát egy negyedik helyhez majd a bajnokságban, meg ha minden jól megy még egy bl nyolcaddöntő is kinézhet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 14., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 14., szombat 16:28
Hülye vagy ember? Itt az a szokás, hogyha valakit utálunk az, akkor is szar, ha megnyer egy mozdulattal egy meccset...
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 14., szombat 16:28
Aki mondja. Őőő, rémlik valami, de hát ez a sava-borsaKerlon írta:Hülye vagy ember? Itt az a szokás, hogyha valakit utálunk az, akkor is szar, ha megnyer egy mozdulattal egy meccset...realbeckham írta:Gala, én is zavartam és szidtam böcsülettel, örülök, hogy ment, de ha valamit tényleg gyönyörűen megcsinál, azért lehessen már dicsérni, tényleg szép munka volt....
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 14., szombat 16:28
Azért kellet mennie, mert Ő akart menni. Jött is érte egy komoly ajánlat, a klub pedig ezt elfogadta. Kapott volna ő itt is bőven lehetőséget, csak meg kellett volna küzdeni még Iscoval (és Balellel), de ő inkább a váltás mellett döntött.Casso írta:Passzolni mindig is tudott ezt szerintem kár tagadni. Szépen helyezi el a bogyókat. De semmi pluszt semmi extrát NEM TUD. Ezért kellet mennie.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. szeptember 14., szombat 16:25
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem