Aki nem akar felrenyelni ebed kozben, ne olvasda el a goal.com fooldali cikkjet rola

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 29., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 29., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 29., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. március 29., csütörtök 11:55
Ez így nagyon nem jó biznisz a részünkről, Bayernéről oké. A kor és amennyit írtak mostanában összegeket érte... Kevesebbért oké, de akkor is inkább Werner.Realista24 írta:Wernert viszi a Bayern Lewa helyére, akit mi megveszünk. Ma ezt írják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 29., csütörtök 11:43
Wernert viszi a Bayern Lewa helyére, akit mi megveszünk. Ma ezt írják.sebydani írta:Ha kezdő lesz, márpedig szerintem ő neki kéne, akkor tuti, hogy befogja rúgni a helyzeteit, csak úgy mint Klose is tette. Persze ő dinamikusabb, ügyesebb azért, nem ilyen értelemben vettem a párhuzamot.Tottinho írta:Ha már Salah, én lehet nyáron inkább Wernert próbálnám elhozni a Lipcséből (eltekintve a Besiktas elleni mérkőzéstől). Nagyon gyors Ő is és nem ügyetlen, fiatalabb is. Valamint olcsóbb lenne szerintem.
Múltkor voltak is róla hírek a csapattal kapcsolatban, mostanában ezek kicsit sajnos elhalkultak.
VBn kíváncsi leszek rá hogyan fog teljesíteni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 29., csütörtök 11:31
Ha kezdő lesz, márpedig szerintem ő neki kéne, akkor tuti, hogy befogja rúgni a helyzeteit, csak úgy mint Klose is tette. Persze ő dinamikusabb, ügyesebb azért, nem ilyen értelemben vettem a párhuzamot.Tottinho írta:Ha már Salah, én lehet nyáron inkább Wernert próbálnám elhozni a Lipcséből (eltekintve a Besiktas elleni mérkőzéstől). Nagyon gyors Ő is és nem ügyetlen, fiatalabb is. Valamint olcsóbb lenne szerintem.
Múltkor voltak is róla hírek a csapattal kapcsolatban, mostanában ezek kicsit sajnos elhalkultak.
VBn kíváncsi leszek rá hogyan fog teljesíteni.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. március 29., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 29., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 29., csütörtök 10:22
Az egy dolog, de nem 100 milliókért.Hat de e is kapust akarsz igazolni mester.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 29., csütörtök 9:59
Hat de e is kapust akarsz igazolni mester.Realista24 írta:Minek Dybala, ha itt van Isco? Értem, hogy nem egy az egyben ugyanaz a poszt, de 100+ milliót kiadni egy nem kezdő szintű játékosért, értelmetlen. Mintha kapust vennénk horror áron, amikor van egy jó kapusunk.
Azért nem annyira stabil kezdő, mint az argentin. Pont azért írtam, hogy robbanékony, mert ő kisterületen fürge, James meg ott sem. Szerintem a ballába sem jobb, inkább egy szint. Nekem sem kéne, nem fejlődött semmit az elmúlt években.kiserik írta: A németeknél James is isten... csalóka az olasz liga. Lehet, hogy minimálisan ügyesebb (James lába meg jobb), ezért írtam, hogy 2.0. Kicsit fejlesztett változatA tempójáról nekem csak annyi ugrik be, mikor a Barca ellen kiugratták félpályán, aztán 10 méter után úgy érték be, mint a vén, trottyos CR-t év elején.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 29., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 29., csütörtök 9:14
A németeknél James is isten... csalóka az olasz liga. Lehet, hogy minimálisan ügyesebb (James lába meg jobb), ezért írtam, hogy 2.0. Kicsit fejlesztett változatKerlon írta:Bár már nekem sem kéne, de jobb játékos Jamesnél. Sokkal technikásabb és ügyesebb, arról nem is beszélve, hogy bár a végsebessége nem Usain Bolt, de robbanékony.kiserik írta: Dél amerikai, lassú, kiváló bal lábbal. James 2.0. minek? Isconál egy csöppet sem jobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 29., csütörtök 9:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 29., csütörtök 8:59
Bár már nekem sem kéne, de jobb játékos Jamesnél. Sokkal technikásabb és ügyesebb, arról nem is beszélve, hogy bár a végsebessége nem Usain Bolt, de robbanékony.kiserik írta:Dél amerikai, lassú, kiváló bal lábbal. James 2.0. minek? Isconál egy csöppet sem jobb.miVida írta:Ez a dybala ennyire no name nálatok hogy fel sem hozzátok? Mmint hazard olyan sokszor feljön szóba pedig akkor már inkább Dybala... Szerintem szépen eljátszogatna Ronaldo, Isco, Kovacic, Marceloval... Nem egy nagy extra gyerek, de egy jobb Özil
Bale pedig mehet
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 29., csütörtök 8:53
Dél amerikai, lassú, kiváló bal lábbal. James 2.0. minek? Isconál egy csöppet sem jobb.miVida írta:Ez a dybala ennyire no name nálatok hogy fel sem hozzátok? Mmint hazard olyan sokszor feljön szóba pedig akkor már inkább Dybala... Szerintem szépen eljátszogatna Ronaldo, Isco, Kovacic, Marceloval... Nem egy nagy extra gyerek, de egy jobb Özil
Bale pedig mehet
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 29., csütörtök 8:26
Pedig visszavonnánk és ráállítanánk Messire, hiszen ő is argentinH.E.H.E. írta: Hogy megfelelo szakmai érveket mondjak: nem kell argentin a csapatba.
Koszonom.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 29., csütörtök 8:12
Hogy megfelelo szakmai érveket mondjak: nem kell argentin a csapatba.miVida írta:Ez a dybala ennyire no name nálatok hogy fel sem hozzátok? Mmint hazard olyan sokszor feljön szóba pedig akkor már inkább Dybala... Szerintem szépen eljátszogatna Ronaldo, Isco, Kovacic, Marceloval... Nem egy nagy extra gyerek, de egy jobb Özil
Bale pedig mehet
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. március 29., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 28., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 17:58
A nagy José nem is játszatta kb., nyomatta azt a nímand Schürrlet helyette.wxyz írta:Tehát még azok is ki tudtak vele kapcsolatban emelni egy jó tulajdonságot, a sebességet akik nem tartották sokra.ToniKroos írta: Eddig csak egy futó bolondnak tartották, aki nem bírta megugrani a lécet a Chelseaben.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem